duminică, 30 mai 2010

Adrese servere counter strike cs 1.6


Adrese servere counter strike cs 1.6

Esti jucator de counter-strike 1.6 si vrei niste adrese de servere noi ? Putin mai jos gasesti adrese de servere de counter strike publice. In functie de preferintele tale iti poti alege serverul pe care il doresti si sa il adaugi la favorite.

Daca esti amator de sv publice de cs poti incerca cateva din adresele de mai jos. Sunt niste servere relativ bunicele, nivelul de joc fiind mediu. Sper sa va placa aceste servere, eu mi-am facut datoria sa va dau adresele, de restul trebuie sa se ocupe staff-ul de pe server. Majoritatea sunt servere cu protocol 47+48 adica sunt servere de cs unde poti juca cu steam sau nonsteam (fara steam).


awp.rambase.ro - Server de counter-strike doar cu AWP-uri / Sniper
fun.rambase.ro - Server public de cs 1.6
ciobani.zapto.org
cs3.darkbit.ro
cs.playcs.org
cs.justkill.ro
cs.blackzone.ro
luci4ever.com
europa.laleagane.ro
cs.hellsteam.ro
ph.interconnect.ro
hns.godplay.ro
deea.pgl-zone.ro


Read More


marți, 18 mai 2010

Rochii si rochite de vara: modele si culori

Rochii si rochite de vara: modele si culori, mai pe scurt totul despre cea mai sexy vestimentatie pe care o femeie o poate purta vara. Deoarece vara caldura este extrem de insuportabila, este de preferat sa porti un model de rochita cat mai usor, dintr-un material placut.

In cazul in care nu ai prea multe rochite frumoase prin dulap, este cazul sa dai o fuga pe la magazin si sa iti mai achizitionezi cate ceva, deoarece caldura si vremea frumoasa nu iarta pe nimeni, si este pacat sa fii nevoita sa iesi in pantaloni si un tricou (Sa fim seriosi, nu te-ai saturat de tinuta asta pe care o porti de secole? Eu cred ca da, iar daca ma insel, inseamna ca iti pierzi timpul citind acest post.)

Asadar, pentru ca stiu cat de dificil le este femeilor sa aleaga cand vine vorba de imbracaminte, m-am decis sa pun cateva poze cu modele de rochii de vara, care cred ca v-ar avantaja. De asemenea aveti grija si la materialul din care sunt confectionate, ca sa nu va para rau cand le veti purta.


Rochii pentru femei sunt o multime, trebuie sa iti gasesti cateva care sa nu te faca sa arati frumoasa, ci perfecta! O rochita de vara care sa nu trebuiasca sa fie modificata dupa ce ai cumparat-o, care sa iti placa si in zilele urmatoare (Banuiesc ca fiecare dintre noi a patit macar o singura data sa cumpere un produs care mai tarziu sa nu ii mai placa.) si nu in ultimul rand, culoarea sau culorile sa iti fie pe plac.

Vorbind despre tendinte in moda in vara 2010, nu este o culoare anume care se poarta. Din cate am observat eu, combinatia de verde si galben nu mai este atat de "en vogue", ci din contra, movul si-a facut aparitia. Oricum, ceea ce arata cel mai bine pe o rochie de femei pentru vara este un model cat mai colorat (nu prea exagerat, bineinteles!) care sa evidentieze partile pozitive ale persoanei respective, ceea ce este defapt tot ce ne dorim cu totii.

Cateva idei de rochii si rochite de vara elegante, cu modele si culori variate puteti observa in poze puse de mine. Sper sa va inspire si sa le gasiti la un pret acceptabil incat sa le puteti cumpara! (cu criza din Romania, ajungi sa te gandesti de doua ori inainte sa cumperi ceva care intr-adevar iti place..)

Rochii de vara elegante colorate pentru femei frumoase




Read More