luni, 28 martie 2011

Rochii si rochite de plaja - modele de vara scurte

Rochii si rochite de plaja - modele de vara scurte

Pentru ca incet incet ne apropiem de sezonul cel mai asteptat si anume vara, am decis ca este cazul sa si postam cate ceva noutati.

Ce se poarta in vara 2011 ?

Ca de obicei, rochiile scurte si elegante sunt cele care au prioritate vara. Rochitele de plaja sunt foarte la indemana, iar cum de obicei fetele sunt innebunite sa obtina un bronz perfect, banuiesc ca rochiile de plaja vor fi mai mult de cat adorate. Modelele sunt extrem de multe, in functie de gusturile si preferintele voastre.

Se poarta culorile deschise, in special nuantele de crem, bej, etc. De ce culori deschise? Pentru ca iti evidetiaza bronzul! Sa nu mai mentionam faptul ca iti va fi mult mai cald intr-o rochie neagra decat in una de o nuanta mai deschisa, fiindca negrul "atrage" soarele.



Nu stiu exact care este pretul rochitelor prin magazine, dar banuiesc ca se gasesc si rochii de plaja ieftine. Am pus si cateva modele care mi-au placut mai mult, sper sa va incante si pe voi la fel de mult!





Read More


joi, 10 martie 2011

Ochelari de soare pentru femei

Ochelari de soare pentru femei

Cu toate ca inca nu este vara, am observat ca foarte multa lume poarta ochelari de soare prin oras. Nu stiu cat e de normal sa porti ochelari de soare prin februarie-martie, dar acum, fiecare are dreptul sa aleaga.

Cum sa iti alegi niste ochelari de soare care sa ti se potriveasca ?

Rolul ochelarilor de soare este sa iti protejeze ochii de lumina puternica cat si de radiatii. Ideea e ca foarte multi dintre noi purtam ochelarii de soare mai mult pentru design si uitam defapt adevarata intrebuintare a ochelarilor de soare.

Daca tot purtam ochelarii de soare ca sa aratam bine si nu ca sa ne protejam ochii, putin mai jos am pus niste poze cu diferite modele de ochelari pentru tipuri variate de fete. Dupa cum probabil ati observat se poarta ochelarii de soare "oversized", adica cu mult mai mari decat marimea normala. Legat de culori, nu exista o culoare anume, fiecare alege ce ii place in functie de criteriile personale. Bineinteles, cele mai cautate modele de ochelari de soare sunt cele de firma, gen Armani, Gucci, Dolce & Gabbana, etc. insa nu toti ne permitem ochelari de marca, unii dintre noi cautand modele mai ieftine.

Ochelarii de soare pentru femei sunt mult mai greu de ales in comparatie cu cei pentru barbati, deoarece femeile ca de obicei au mai multe pretentii. In primul rand vrem sa aratam bine, iar in al doilea rand, ochelarii sa se asorteze si cu ceea ce purtam. De unde ne raman mai putine optiuni in ceea ce priveste alegerea ochelarilor de soare "perfecti". Totusi, sper ca veti gasi ceva pe gustul vostru in imaginile de mai jos.





Read More