marți, 29 noiembrie 2011

Cizme de piele pentru femei dame

Cizme de piele pentru femei dame

Ceea ce imi place legat de anotimpul iarna e faptul ca ai o gama variata de articole de incaltaminte din care sa alegi. Iubesc cizmele de piele, indiferent daca sunt de piele intoarsa sau din piele normala. Nu stiu daca doar mie mi se pare, dar cizmele intr-adevar fac o femeie sa arate mult mai bine, mai eleganta, mai aparte.

Am cautat pe net pentru fetele care sunt interesate de modele de cizme pentru femei si am pus cateva poze ca sa vedeti cam ce se poarta iarna aceasta.


Read More


sâmbătă, 26 noiembrie 2011

Cizme de iarna fara toc

Cizme de iarna fara toc

Cu ocazia trecerii de la sezonul de toamna la cel de iarna, am considerat ca este cazul sa aducem in discutie cizmele de iarna fara toc, unele dintre cele mai populare articole de incaltaminte ale sezonului.

Ce modele de cizme de iarna fara toc se poarta ?

Daca intentionati sa mergeti prin magazine, eu zic ca este mult mai ok sa fii si informat inainte sa cumperi ceva. In domeniul cizmelor de iarna fara toc, am cautat cateva modele dragute ca sa va faceti o idee despre cam ce cumpara si poarta romanul in acest sezon.


Read More


vineri, 25 noiembrie 2011

Botine de iarna cu toc

Botine de iarna cu toc

Daca tot a venit iarna peste noi, in mare parte de imbracaminte ne-am cam ocupat si am schimbat-o, acum este si randul pantofilor! In iarna aceasta se poarta atat cizme cat si botine, dar in postul acesta discutam despre botine de iarna cu toc.

Ce botine se poarta iarna aceasta?

La mare cautare sunt botinele imblanite, pentru ca arata bine si tin si de cald. Totusi, botinele cu blanita nu sunt singurele foarte populare, am observat ca in mare parte fetele aleg sa poarte botine din piele intoarsa. Un accesoriu foarte intalnit la botine este femoarul, cred ca datorita faptului ca sunt mult mai usor de incaltat. Intr-adevar, arata si mult mai elegant o pereche de botine cu fermoar decat o pereche de botine cu siret, dar totusi nu strica sa ai cate o pereche din fiecare.


Read More


Botine cu toc inalt modele

Botinele cu toc inalt se numara printre putinele tipuri de incaltaminte care fac o femeie sa arate elegant, de aceea sunt foarte populare. Am cautat pe net printre sutele de modele ai am ales doar cateva care mi s-au parut mai frumoase si cu putin bun-gust, ca sa aveti o idee cam ce se poarta in sezonul acesta.

In cazul in care nu stii cu ce anume ai putea sa porti botinele, nu-ti fa griji pentru ca merg cu orice tinuta. Tocul inalt iti da o nota de eleganta iar daca ai grjia sa asortezi botinele cu ceea ce porti, look-ul tau poate sa fie de neuitat! Eu personal consider ca fiecare femeie ar trebuie sa aiba in dulap cel putin o pereche de botine cu toc inalt. Le poti purta chiar si la pantaloni de blugi, deci nu poti sa spui ca se numara printre perechile de incaltaminte pe care le porti o data pe an.


Read More


joi, 24 noiembrie 2011

Caciuli de iarna femei

Caciuli de iarna tricotate pentru femei

Caciulitele se numara printre accesoriile de iarna foarte indispensabile, in primul rand datorita faptului ca ne tin de cald. Daca tot avem de gand sa purtam caciuli in iarna aceasta, macar sa alegem niste modele care sunt la moda. Am observat ca foarte multa lume nu pune accent pe ceea ce poarta, iar acest lucru se poate observa dupa modul in care se imbraca.

Dupa cum ati observat, in ziua de astazi toata lumea tine cont si de aspectul fizic, asadar trebuie sa fim intotdeauna in pas cu moda! Legat de caciulile de iarna, modelele pentru femei sunt foarte variate asadar cu siguranta veti gasi ceva ce sa va placa.


Read More


miercuri, 23 noiembrie 2011

Caciuli de blana rusesti femei

Caciuli de blana rusesti femei

Sezonul de iarna ne cere implicit sa purtam si caciulite, intrebarea este ce caciuli sunt la moda iarna aceasta? Fiindca am avut posturi despre caciuli tricotate, am ajuns in final si la caciulile de blana.

Un model foarte iubit printre caciulile de blana este cel rusesc, un model aparte, extrem de elegant si misterios. Se potriveste cu aproape orice tinuta si cu orice tip de fata, asadar nu trebuie sa te ingrijorezi ca nu iti va sta bine. Sunt foarte comode si calduroase iar in plus, au un aspect placut. Am cautat si cateva poze cu caciuli de blana pentru sezonul de iarna, modelele fiind pentru femei.


Read More


Pulovere barbati la moda iarna

Pulovere barbati la moda iarna

Pentru ca a venit sezonul rece, cam toata lumea a inceput sa poarte cunoscutele pulovere de iarna, accesorii care nu prea lipsesc atat din tinuta fetelor cat si a baietilor. Ideea este ca nu poti sa porti orice pulover ai pe acasa, iti trebuie un model care sa fie la moda si cu ajutorul caruia sa arati bine!

Puloverele barbatesti sunt la moda in iarna aceasta, in special cele in carouri sau in dungi. De asemenea, sa nu uitam de clasicele pulovere intr-o singura culoare si fara un anumit model care reprezinta o tinuta de bun-gust. Am pus si cateva poze ca sa aveti o mica idee despre ce se poarta. Culorile variaza in functie de preferintele fiecaruia, insa cele mai potrivite sunt: negru, gri si albastru (preferabil in nuante mai inchise).


Read More


Haine de blana pentru femei

Haine de blana pentru femei

In ultima perioada vremea s-a racit destul de mult si din cate observ, nu pare sa se schimbe ceva. Asadar, se poate spune ca a cam venit vremea hainelor de blana. Cu toate ca au fost multe controverse legate de hainele de blana vis-a-vis de chinul prin care trec animalele, unele persoane inca continua sa le poarte.

Adevarul este ca se observa diferenta intre o haina imblanita si o haina facuta dintr-un material random. Hainele din blana de animale retin caldura iar in plus arata foarte bine, dar intr-o anumita masura trebuie sa ne gandim si la saracele animale care sunt omorate si torturate pentru ca noi sa avem hainute frumoase.


Read More


luni, 21 noiembrie 2011

Geci de iarna barbatesti sezon 2011-2012

Geci de iarna barbatesti sezon 2011-2012

In ultima perioada cam toata lumea a trecut de la imbracamintea de vara cu pantaloni scurti si tricouri la chestii mai serioase si anume imbracamintea de iarna. Legat de acest anotimp, aducem in discutie gecile de iarna pentru barbati, paltoanele groase si jachetele de piele. Nu stiu cat de aspra se anunta iarna din anul acesta, dar in orice caz nu strica sa fim pregatiti.


Read More


joi, 17 noiembrie 2011

Esarfe pentru femei si fete din matase naturala

Esarfe pentru femei si fete din matase naturala


In ultima perioada s-a cam lasat frigul peste tot, asadar m-am gandit ca un post despre esarfe ar fi binevenit. La urma urmei, n-o sa umblam in mijlocul iernii fara nimic la gat, nu?

De data aceasta am ales un anumit tip de esarfe, si anume esarfele din matase naturala, modelele fiind doar pentru femei si fete. Ceea ce imi place legat de esarfele din matase este faptul ca sunt foarte moi si arata foarte bine. De asemenea, sunt foarte colorate si dau o nota de bun gust celui care le poarta. Se asorteaza la orice tinuta, inclusiv la cea office, ceea ce este un lucru bun! In plus, esarfele le poti purta oricand, indiferent de sezon!


Read More


Camasi pentru barbati la moda in carouri sau dungi

Camasi pentru barbati la moda in carouri sau dungi

Cu toate ca a venit sezonul rece, camasile indiferent daca sunt de barbati sau de femei se numara printre accesoriile care inca sunt foarte in trend. Fiindca am vazut ca mai nou camasile nu se poarta doar la tinuta office ci si la o tinuta casual, am decis sa fac un post despre camasi barbatesti.

Am ales cateva modele diferite de camasi pentru barbati, unele in dungi iar altele in carouri, le-am selectat pe cele mai la moda modele. Am observat si faptul ca unele persoane nu stiu ce anume se poarta anul acesta si aleg modele care sunt absolut groaznice si nu ii pun deloc intr-o lumina buna. Asadar, dupa parerea mea, modelele de camasi prezente in postul acesta se numara printre camasile "bune" ale anului!


Read More


luni, 7 noiembrie 2011

Paltoane femei dame - modele de iarna ieftine

Paltoane femei dame - modele de iarna ieftine

Pentru ca deja s-a cam racit vremea si frigul vine peste noi foarte repede, am postat ceva mai pe subiectul iernii. Am fost si prin magazine si pentru ca am avut destul timp m-am uitat si pe la paltoane de iarna pentru dame, iar din ceea ce am vazut am ales niste modele frumoase pentru voi fetelor! Eu personal cand vreau sa achizitionez un model de palton de iarna, ma uit prima data sa fie gros, ca sa stiu ca nu-mi va fi frig in el iar apoi bineinteles pretul. La material eu prefer stofa, dar acum fiecare cu "piticii ei pe creier" !


Read More


sâmbătă, 5 noiembrie 2011

Tunsori si frizuri pentru par scurt barbati

Tunsori si frizuri pentru par scurt barbati

Acum ca a venit toamna avem un motiv in plus sa ne innoim, iar primul lucru cu care putem incepe ar fi chiar frizura. Eu personal ma plictisesc destul de repede de o anumita tunsoare si trebuie sa o schimb constat. Cu toate ca sunt fata, consider ca acest lucru se intampla si baietilor, asadar am zis sa va dau o mana de ajutor pentru cei ce nu aveti foarte multe idei si nu stiti ce sa alegeti.

Venind vorba de tunsori si frizuri pentru par scurt pt. barbati, am ales niste fotografii cu David Beckham. Probabil ca multi dintre voi acum ca vine iarna (azi-maine vine 2012) veti dori sa aveti parul putin mai lung ca sa nu inghetati de frig, dar nu va faceti grij, voi face curand un post despre accesorii pt. iarna care includ si caciulite!


In concluzie, mai putina vorbarie si cat mai multe poze cu tunsori pentru barbati, cu dedicatie pentru anul 2012 care va veni cat de curand peste noi!










Read More