duminică, 20 septembrie 2009

Ce se poarta toamna aceasta ?




Ce se poarta toamna aceasta ? Toata lumea se intreaba acelasi lucru. Eu una am observat ca printre culorile dominante toamna aceasta se numara rosul si negrul. Culoarea albastra din pacate nu mai are atat de multa popularitate in acest anotimp.

Nimeni nu face o regula cu ce anume se poarta intr-un anumit anotimp, trebuie sa ai simt estetic si sa te imbraci conform personalitatii tale.
Totusi, daca vrei sa stii ce anume poarta lumea toamna aceasta, atunci vei afla ca fustitele sunt foarte purtate in toamna aceasta. Papucii cu varf ascutit au cam iesit din cadru de ceva vreme, fiind preferati cei cu model mai robus, mai rotund...

Toamna aceasta se poarta bluzele cu gat impreuna cu pantalonii cu model drept. Pantalonii trapezi nu se mai poarta de mult timp, asa ca daca vrei sa fii la moda in acest anotimp, ai grija ce anume alegi din garderoba ta.

De asemenea se poarta carourile destul de mult, in special pantalonii in carouri. Liniile sunt la fel de populare, in special bluzele cu model liniar! A, si sa nu uitam de bulinute! Bulinutele colorate sunt foarte preferate in toamna aceasta si se poarta destul de mult!







Articole similare:




2 comentarii:

  1. interesant, voi tine cont de sfatul tau ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. din cate am inteles, movul se va purta extrem de mult, aici sunt fericita, un sfert din hainele mele sunt de culoarea asta :P.

    RăspundețiȘtergere