miercuri, 30 septembrie 2009

Contact

Link Exchange cu orice blog acceptabil.
NO Link Exchange cu:


* site-uri cu muzica
* site-uri cu jocuri
* site-uri cu referate
* site-uri cu continut pornografic, warez, vulgar sau obscen, etc

Banner exchange fac doar cu blogurile care indeplinesc conditiile de mai sus. Toate bannerele vor fi trecute aici. Pentru un banner pe prima pagina, va trebui sa platesti. In cazul in care nu iti convin conditiile impuse de mine, nu te obliga absolut nimeni sa faci schimb de link/banner.

Bannerul meu & Cod:

Moda si frumusete




Bannere Parteneri:


Cosmetice Ladys


Read More


duminică, 20 septembrie 2009

Ce se poarta toamna aceasta ?

Ce se poarta toamna aceasta ? Toata lumea se intreaba acelasi lucru. Eu una am observat ca printre culorile dominante toamna aceasta se numara rosul si negrul. Culoarea albastra din pacate nu mai are atat de multa popularitate in acest anotimp.

Nimeni nu face o regula cu ce anume se poarta intr-un anumit anotimp, trebuie sa ai simt estetic si sa te imbraci conform personalitatii tale.
Totusi, daca vrei sa stii ce anume poarta lumea toamna aceasta, atunci vei afla ca fustitele sunt foarte purtate in toamna aceasta. Papucii cu varf ascutit au cam iesit din cadru de ceva vreme, fiind preferati cei cu model mai robus, mai rotund...

Toamna aceasta se poarta bluzele cu gat impreuna cu pantalonii cu model drept. Pantalonii trapezi nu se mai poarta de mult timp, asa ca daca vrei sa fii la moda in acest anotimp, ai grija ce anume alegi din garderoba ta.

De asemenea se poarta carourile destul de mult, in special pantalonii in carouri. Liniile sunt la fel de populare, in special bluzele cu model liniar! A, si sa nu uitam de bulinute! Bulinutele colorate sunt foarte preferate in toamna aceasta si se poarta destul de mult!


Read More


sâmbătă, 19 septembrie 2009

Rochii de seara rosii


O femeie trebuie sa fie speciala intotdeauna, iar unul dintre cele mai potrivite moduri prin care o femeie isi poate arata frumusetea este sa poarte o rochie de seara rosie. Pentru fetele care cauta modele de rochii de seara rosii sau orice alta culoare, va sfatuiesc sa va uitati cu atentie pe toate pozele fiindca sigur veti gasi ceva care sa va placa.

Daca nu va place ca rochia de seara sa fie de culoarea rosie, puteti adopta unul dintre modelele de mai jos, culoarea fiind singura diferenta. Eu de obicei cand merg la o petrecere si doresc sa arat bine, imbrac rochii de seara rosii sau negre, depinde de chef.

Daca vreti sa vedeti mai multe modele de rochii de seara culoarea rosie apasati pe "Mai Departe.. " !





Read More


Genti Rosii si Posete Rosii Dame

Te-ai saturat de posetele de dama care le-ai purtat pana acum si vrei altele noi? Ei bine, am sa te ajut. Am postat o serie de poze cu genti rosii si posete rosii pentru dame! Orice femeie are nevoie de o poseta, nu doar de imbracaminte. O femeie este frumoasa atunci cand are toate accesoriile la ea, nu doar hainele, iar printre accesoriile acelea trebuie neaparat sa se numere si o poseta sau geanta rosie!

Probabil ca va intrebati de ce am pus titlul "Genti Rosii si Posete Rosii Dame" si nu am ales o alta culoare?! Pentru ca o poseta de culoarea rosie merge la orice tip/culoare de imbracaminte iar pe langa aceasta, gentile din pozele de mai jos sunt foarte frumoase si merita sa va uitati putin la ele!

Sper sa va placa aceste modele de posete rosii pt dame!





Read More


Rochii de seara albe

Rochii de seara albe

Ai o intalnire importanta in seara aceasta sau iesi in oras cu iubitul si vrei sa arati bine? O rochie de seara de culoarea alba ti-ar sta perfect, asa ca am decis sa te ajut postand mai multe modele cu rochii de seara albe!

De asemenea, daca mergi in discoteca sau la un majorat sau party important, atunci trebuie sa arati bine, si cum poate o femeie sa arate frumos decat in rochie alba?

In cazul in care vrei sa iti faci o rochie de seara alba la comanda, poti sa te inspiri si din modelele de rochite atat de frumoase postate de mine. Cu siguranta te vor ajuta! Eu una cand imi fac o rochie la comanda la croitoreasa, intotdeauna ma uit si pe net la alte poze cu rochii de seara si ma inspir de acolo! :)

Daca vrei sa vizualizezi mai multe modele de rochii de seara albe, apasa pe Mai departe !



Read More


vineri, 18 septembrie 2009

Cadouri haioase pentru barbati

Se apropie o ziua de nastere importanta si vrei niste idei de cadouri haioase pentru barbati ? Am postat aici cateva modele de cadouri amuzante pt barbati, auzite " de la unii, de la altii .. "

Uite aici cateva cadouri haioase pentru barbati :

  • o soseta
  • o periuta de dinti uzata
  • o doza de fanta
  • o rola de hartie igienica
  • doua cutii de algocalmin
  • un breloc roz
  • un pachet de guma orbit
  • o felicitare intr-o limba pe care persoana respectiva nu o stie
  • un bolovan de pe strada
Bineinteles, este de preferat ca aceste cadouri sa fie facute la inceput - doar pentru amuzament, (doar de accea se numesc cadouri haioase) in cazul in care sunteti curiosi de reactia sarbatoritului.. Totusi este bine sa cumparati si un cadou serios pe care sa il oferiti dupa ce faceti aceasta mica farsa, pentru ca persoana sarbatorita sa nu ramana dezamagita.

Sper totusi sa va placa aceste mini idei de cadouri haioase pt baieti si astept niste pareri. De asemenea daca ati facut voi o farsa cuiva si vreti sa o impartasiti sunteti mai mult decat bineveniti!



Read More


sâmbătă, 12 septembrie 2009

Mesaje de iubire pentru el

Am facut acest post "Mesaje de iubire pentru el" pentru fetele care doresc sa trimita un sms de dragoste prietenului sau iubitului. Cu toate ca un mesaj simplu cu textul "Te iubesc" ar trebui sa fie de ajuns, unele persoane considera ca o alta creatie este mult mai bine primita. Puteti alege din lista de mai jos mesajul de iubire pentru el care va place cel mai mult! :)

Si eu am trimis prietenului cateodata astfel de mesaje de dragoste, iar el le-a apreciat foarte mult, fara sa creada ca sunt ceva disperata.. Cu siguranta va vor placea aceste mesaje de iubire pentru el.

  • Fara iubire nu exista viata. Ma bucur ca te iubesc si astfel traiesc!
  • Daca n-ai fi tu nu as mai vedea lumea in aceasi culoare in care o vad acum. Ar fi mult mai mata.
  • Iti multumesc pentru ca ai fost alaturi de mine de fiecare data cand am avut nevoie de ceva, dar si in clipele de fericire. Te iubesc !
Pentru ma multe mesaje de dragoste pentru iubit click pe Mai Departe !

  • Dragostea din filme nu se compara cu dragostea noastra. Cu toate ca a lor pare mai frumoasa, este ireala! I <3>
  • Te iubesc si asta e tot ce conteaza! Nu-mi pasa ca ne mai certam atat timp cat te iubesc ca-n prima zi, ba chiar mai mult!
  • Doua cuvinte as fi instare sa le rostesc oriunde si oricand: Te iubesc !
  • Nu e de mirare ca Te iubesc rimeaza cu Te doresc ! Ambele au aceasi semnificatie!
  • Dragostea e cel mai ciudat joc deoarece ori castiga amandoi, ori pierd! Ma bucur ca am fost victoriosi in ciuda obstacolelor!
  • Fiecare are propria filozofie a iubirii, eu am dovada pura si anume pe tine si ma multumesc cu ce am!
  • Mi-e dor de tine si de noi, si-acum as vrea sa fim impreuna amandoi! Sa ne iubim ca noi nebuni, sub cerul luminat de stele, in care gandurile mele se-aprind ca niste candele!
  • Un mesaj de iubire cu un singur scop: vreau sa iti soptesc Te iubesc !
  • Te iubesc si doar langa tine vreau sa traiesc! Nu-mi pasa de ce zice lumea, nu-mi pasa de ce zic ai mei, pentru mine doar tu contezi!


Read More


vineri, 11 septembrie 2009

Rochii de ocazie poze

Am gasit niste poze cu Rochii de ocazie mai demult si am decis sa fac acest post cu "Rochii de ocazie poze" special pentru fetele care cauta niste poze dragute din care sa se inspire. Fiindca si eu cautam intr-o vreme niste modele, deoarece aveam nevoie de o rochie de ocazie speciala, m-am gandit sa va dau o mana de ajutor. Pe mine una m-au ajutat foarte mult aceste modele. Nu tineti cont de culorile pe care le au rochiile ci de modelul in sine! Cu siguranta veti gasi ceva frumos in poze cu Rochii de ocazie!






Read More


joi, 10 septembrie 2009

Statusuri cool pentru fete

Esti fata si cauti un status cool? Ei bine, avem cele mai noi statusuri cool pentru fete! Vrei sa fii la moda? Alege un status cool pt fete din lista de mai jos. Statusurile cool sunt special pentru fete! Puterea fetelor! Sper sa va placa aceste statusuri cool pentru fete postate! Astept si comentarii cu parerea voastra! :)

  • Ce ai tu acolo jos, nu e de niciun folos. Ce am eu, e dorit mereu!
  • Sunt o fetita si sunt foarte cuminte.. vorba vine .. asa cum vine asa si pleaca ..
  • Daca baietii erau atat de folositori pe cat se cred, nu erau lesbienele..
  • Sunt atat de cool incat nici nu am nevoie de statusul asta.
  • Haha, si eu care credeam ca ai ceva mai bun de facut decat sa-mi citesti statusul..
  • Nu te deranja sa-mi scrii daca n-ai buletin ! Nu ma complic cu minori . .
  • Am fitze pentru ca imi permit! Ai ceva de obiectat? .. Asa ziceam si eu !
  • Sunt fitoasa si mofturoasa dar n-ai ce face, decat sa-mi dai pace!
Pentru mai multe statusuri cool pentru fete apasa pe butonul mai departe..

  • Cand ma uit la poza ta imi vine sa sting monitorul. Ba nu, m-am razgandit, imi vine sa scot compu' din priza !!!
  • Nu am chef de tine, e chiar asa de greu de priceput?
  • Ma descurc si fara ajutorul tau. M-am schimbat si de tine nu mai am nevoie nici macar in pat!
  • Esti frumos si-mi permit sa te-ntorc si pe fata si pe dos! Daca mai comentezi, te-arunc in cos!
  • Te mai suporti? Eu nu te mai suport ! =))
  • Oh doamne, iar tu?
  • Esti incredibil baietas.. incepi sa-mi placi! Orice-ai face doar sa nu te lasi!
  • Stiu ca sunt cool si stiu ca sunt frumoasa! Alte dume mai ai? Cand ai terminat imi dai un beep. Te pup, pa!
  • M-am saturat de tine, tu chiar nu te-ai prins. Greu mai esti de cap!
  • Esti la fel de plin de tine cum e iarba pe-un teren de fotbal. Nu ma refer la terenurile din Romania ca acolo bate vantu' .. =))
  • Vai vai vai, aici scrie DND ! Tu stii sa citesti?
  • Hai pa ! >:P N-ai tu fatza ! =))


Read More


Rochii negre de ocazie - de seara


Te intereseaza niste modele de rochii negre de ocazie - de seara ? Am postat cateva poze cu astfel de modele, ce anume mi s-a parut mie mai dragut, iar cand spun dragut, ma refer la lucruri decente! :)
Rochiile negre de ocazie din poze nu sunt extrem de lungi, modelul fiind pentru adolescente. Cu siguranta veti gasi ceva frumos din cadrul acestor rochii negre de seara care sa va inspire.
Sper sa va placa aceste poze cu rochii negre de seara sau de ocazie, si astept si cateva pareri!





Read More