vineri, 25 iunie 2010

Wallpapere si imagini cu peisaje de vara
Daca tot a venit vara, am decis sa va dau noi idei de "impodobire" a desktop-ului cu niste wallpapere si imagini cu peisaje de vara absolut superbe care bineinteles, le-am sortat special pentru voi!

Vreti sa va incantati privirile cu niste wallpapere cu plaje insorite pe niste insule uitate de lume ? Foarte bine, mai jos veti gasi cateva imagini cu peisaje de vara frumoase perfecte pentru desktop.Personal imi place ca desktopul sa reprezinte ceva, cu toate ca si imaginile abstracte sunt interesante, prefer ca in fiecare anotimp sa am un wallpaper specific.
Asadar sper sa va placa aceste wallpapere si imagini cu anotimpul vara in toata splendoarea sa.

Va rog sa faceti click pe fiecare wallpaper de vara in parte pentru a il putea vizualiza la dimensiunea maxima!

Articole similare:
3 comentarii:

  1. Felicitari pentru munca ta depusa pe acest site,e foarte bine organizat,imi plac fotografiile si articulele tale,o sa te mai vizitez curind ca sa vad ce ai mai facut,iti las citeva linkuri catre niste siteuri interesante,sper sa iti placa Nehoiu online ,Nehoiu e un oras in Judetul Buzau , Marketing ,asta e afacerea mea, Asesinos seriales ,asta e un blog cu asasini in serie,are traductor incorporat ,Directorio web SEO ,asta e un director web gratuit dar cu link reciproc unde iti poti inscrie pagina ta,salutari,Raul din Madrid

    RăspundețiȘtergere