vineri, 25 iunie 2010

Wallpapere si imagini cu peisaje de vara

Daca tot a venit vara, am decis sa va dau noi idei de "impodobire" a desktop-ului cu niste wallpapere si imagini cu peisaje de vara absolut superbe care bineinteles, le-am sortat special pentru voi!

Vreti sa va incantati privirile cu niste wallpapere cu plaje insorite pe niste insule uitate de lume ? Foarte bine, mai jos veti gasi cateva imagini cu peisaje de vara frumoase perfecte pentru desktop.



Personal imi place ca desktopul sa reprezinte ceva, cu toate ca si imaginile abstracte sunt interesante, prefer ca in fiecare anotimp sa am un wallpaper specific.
Asadar sper sa va placa aceste wallpapere si imagini cu anotimpul vara in toata splendoarea sa.

Va rog sa faceti click pe fiecare wallpaper de vara in parte pentru a il putea vizualiza la dimensiunea maxima!








Read More


marți, 8 iunie 2010

Cum sa obtii un bronz frumos

Vrei sa stii cum sa obtii un bronz frumos fara prea mult efort si bineinteles fara arsuri ? Tot ce trebuie sa faci este sa ai rabdare si sa alegi timpul potrivit pentru bronzat dar si crema /uleiul cel mai de calitate. De asemenea, in functie de tenul tau trebuie sa ai grija si cand iti alegi produsele cu protectie solara: FPS mai mic sau mai mare. Nu uita sa iei in considerare si perioada zilei cand decizi ca vrei sa stai la plaja, deoarece intre orele 13 si 18 soarele este foarte intens iar bronzul poate deveni o arsura.

Este de preferat sa stai la plaja dimineata, iar daca ar adia si vantul atmosfera ar fi ideala! Renunta la autobronzante sau la solar, daca ai putin de timp pentru tine poti obtine un bronz mult mai frumos, mai natural si la un cost mult mai redus, plus ca sunt sigura ca tenul tau iti va multumi peste cativa ani.

Deoarece soarele este foarte puternic s-ar putea sa te alegi cu cateva arsuri, probabil unele obtinute involuntar. Astfel, am decis ca in cadrul acestui post sa raspund si la intrebarea: Ce sa faci daca te alegi cu niste arsuri mici de soare?

In niciun caz sa nu folosesti creme hidratante sau alte chestii, cel mai bine este sa dezinfectezi locul cu Alcool Sanitar (Spirt Medicinal) deoarece mai ales de pe strand te poti alege cu diferite bubite/infectii/microbi etc. Cu toate ca ar fi foarte probabil sa te usture putin pielea, tamponeaza zona cu o vata imbibata in Spirt medicinal si nu apasa prea tare.



Crede-ma iti va face mult mai mult bine decat o crema cu proprietati "hidratante" care in loc sa dezinfecteze nu va face altceva decat sa "astupe" porii tenului tau care deja sunt incinsi si distrusi de caldura.

Iar acum, dupa ce stii ce sa faci in cazul in care te alegi cu niste arsuri solare, ar trebui sa stii si cum sa-ti arati bronzul intregii lumi in cel mai frumos mod posibil si anume printr-o tinuta corespunzatoare!

Ca sa evidentiezi si mai bine bronzul, incearca sa porti haine mai deschise la culoare astfel incat intre culoarea tenului tau si haine sa fie un contrast care sa te avantajeze. Cu siguranta fiecare dintre noi avem prin dulapior diferite modele de imbracaminte care ne pot evidentia foarte mult, de aceea este indicat sa iti rezervi putin timp liber si sa faci niste cautari care la final iti vor aduce o multime de complimente meritate!


Read More