vineri, 29 martie 2013

Cum sa faci bucle cu placa de intins parul




Placile de par au devenit foarte populare in ultimii ani, asadar cred ca majoritatea fetelor, iar in ultima vreme chiar si baietii, au pe acasa macar o placa de intins parul, iar in caz contrar sigur cunosc pe cineva care detine o placa de par si o poate imprumuta. In cadrul acestui articol va voi arata ce minuni poate face o placa de intins parul, daca stii sa o folosesti corespunzator.

Nu toata lumea stie, dar cu o placa de intins parul si cu putina indemanare poti obtine nu doar un par foarte drept ci chiar si contrariul: bucle, un par ondulat, un par mult mai voluminos. Poate pare mai dificil la inceput sa faci niste bucle cu un intinzator de par, cum il numesc unii, dar credeti-ma ca nici nu prea merita sa mai dai banii pe ondulator sau altele. Exista o diferenta intre buclele facute cu un ondulator sau o "bagheta" - wand, dar ambele variante arata bine.


Lasand vorbaria inutila deoparte, am cautat un videoclip ca sa vedeti exact cum se face. Un tutorial care explica detaliat si simplu cum sa iti incretesti parul cu ajutorul unei placi de intins. Daca aveti si voi sfaturi sau mici "smecherii" pe care le-ati dobandit pe cont propriu sau vi le-a aratat cineva, dupa cum stiti sunteti mai mult decat invitate sa le impartasiti fetelor.



 Dupa cum spune si in videoclip, ca sa iti faci bucle cu placa de intins parul, aceasta trebuie sa fie mai ingusta, in special pentru parul care nu are o lungime foarte mare. Iti poti face parul in diferite feluri si modele, in functie de preferinte. Este foarte usor, trebuie doar putina practica - cu cat exersezi mai mult, cu atat vei stii sa-ti coafezi parul mai repede si mai bine. Pentru bucle stranse, este indicat sa iei suvite cat mai mici. Daca vrei bucle mai mari, mai voluminoase, suvita trebuie sa fie o idee mai groasa. Nimic foarte complicat, trebuie doar sa exersezi. Inca un mic sfat: dupa ce ai terminat de facut buclele, ca acestea sa ramana pentru o perioada mai indelungata este indicat sa folosesti fixativ. Este preferabil sa ai o placa la care ii poti ajusta temperatura, dar nu este strict necesar. Sper ca v-a fost de folos tutorialul despre cum sa-ti faci parul ondulat sau cum sa obtii bucle cu placa de intins.







Articole similare:




0 comments:

Trimiteți un comentariu