marți, 7 decembrie 2010

Frizuri barbati par scurt - Tunsori la moda pentru barbati




Frizuri barbati par scurt - Tunsori la moda pentru barbati

Foarte multa lume spune ca barbatii nu sunt preocupati de prea multe lucruri in lumea aceasta, eu personal consider ca nu este chiar asa. Cu toate ca femeile sunt cele care stau cu orele in fata oglinzii si barbatii au grija de aspectul lor.

Mai jos am pus cateva poze cu modele de frizuri pentru barbati cu par scurt, frizuri la moda in 2011. Parul lung la barbati nu mai este la moda, asadar cateva frizuri pentru barbati pentru par scurt, indiferent de culoare. Sper sa va placa. Inainte de a alege, printati poza respectiva si cereti si parerea frizerului pentru ca s-ar putea sa nu se potriveasca.

Ce tunsori pentru barbati sunt la moda in 2011 ?

Parul scurt este la moda, cu cat mai scurt, cu atat este mai apreciat. Totusi, daca nu ti se potriveste o tunsoare foarte scurta a parului, poti opta pentru ceva mai lung. Creasta nu mai este atat de populara precum a fost, dar daca iti place indeosebi, poti sa iti alegi o tunsoare tip creasta.
Frizurile cu breton ridicat sau tunsorile cu bretonul sus sunt foarte indragite de femei, deoarece scot in evidenta ochii. Asadar, daca ai niste ochi frumosi, nu evita sa-i arati!

Am gasit cateva poze, imagini cu tunsori pentru par scurt la barbati, de unde puteti alege ceea ce credeti ca se potriveste gusturilor si asteptarilor voastre.













Articole similare:




0 comments:

Trimiteți un comentariu