sâmbătă, 30 martie 2013

Ceasuri de mana pentru dame, femei




Ceasuri de mana pentru dame, femei - Modele cu poze

Indiferent ca esti in cautarea cadoului perfect sau doar doresti sa-ti cumperi un ceas de mana pentru dame, am gasit cateva modele foarte interesante care cred ca iti vor placea. In primul rand, inainte sa cumperi un ceas de mana, nefiind important faptul ca este pentru femei sau barbati, te uiti la pret. Cel putin la mine asa este - daca mi se pare ca modelul este frumos si pretul acceptabil sunt sanse mari sa-l cumpar. Dilema intervine in momentul in care doresti un lucru de calitate, spre exemplu un ceas de mana de firma si nu stii daca este intr-adevar un ceas de firma sau doar o "chinezarie" importata. 

Depinde foarte mult si metoda prin care cumperi ceasul, daca o faci in persoana, la magazin, vei observa daca este de calitate sau nu ceasul. In schimb, daca este online, nu faci decat sa te uiti la o poza. Totusi, la ce anume se uita femeile cand vor sa-si cumpere un ceas de mana ?

  • Cu totii ne uitam sa fie un ceas de mana ieftin, cel putin asta ne-am dori. 
  • Apoi, am vrea sa fie un ceas de mana de firma, original
  • Dupa care intervine incurcatura cea mai mare: MODELUL! Ei bine, aici eu una incadrez ceasurile de mana in 2 categorii, si anume: ceas de mana finut, nimic strident si impopotonat, ceva clasic si dragut sau un model de ceas o idee mai mare, poate cu niste pietricele si un model interesant! 
  • Cureaua este cel putin pentru mine un alt lucru destul de important. Indiferent ca este din piele sau metal, ma intereseaza felul cum arata. Cat de bine se potriveste cu restul ceasului, sa nu arate ciudat - spre exemplu sa fie prea groasa iar cadranul de la ceas prea mic, iar atunci sa fie contrastul mult prea evident. 
Sunt curioasa, voi ce preferinte aveti cand vine vorba despre ceasuri de mana pentru femei










Articole similare:




0 comments:

Trimiteți un comentariu