marți, 1 decembrie 2009

Mesaje SMS de Revelion - Urari de Anul Nou




Mesaje SMS de Revelion - Urari de Anul Nou pentru tine si prietenii tai!

Trimite SMSuri cu Urari de Revelion sau Urari de Anul Nou prietenilor si spune-le ce le doresti tu lor pentru anul ce va veni! Nu stii ce anume sa le scrii ? Avem pregatite pentru tine cateva mesaje de revelion haioase care sa le trimiti amicilor!

Cele mai tari mesaje sms de anul nou :

  • De Anul Nou iti urez un La multi ani si la cat mai multi bani! Nu ma pun cu plugusor si de-alea ca te iei cu mainile de cap! Salutari de la mine!!
  • Lovi-te-ar trenul fericirii, trazni-te-ar fulgerul iubirii, cade-ti-ar in cap un imens sac cu bani si-n buzunar sa gasesti un bilet cu La multi ani!
  • Fii fericit c-ai imbatranit! E doar un an, unul pe buletin, caci tu de energie ramai plin ! La multi ani iti urez si de cat mai multe dorinte implinite sa ai parte!
  • Sanatate, fericire, clipe multe de iubire, toate tie ti le urez, La multi ani de Anul nou !
  • In contul cu numarul 2010 al Bancii Nationale Viata, am depus 366 zile plin de fericire, zambete, iubire si sanatate doar pentru tine! La multi ani de Revelion si sa fii cuminte si la anul care vine!
  • Si a venit incet si-mpiedicat, si a ajuns mai scuturat si zapacit, uite ca 2010 iti bate la usa! Primeste-l cu bucurie fiindca nu se stie ce-o sa "vie" .. Iti urez sa ai parte doar de fericiri in anul urmator si cat mai multe succese!









Articole similare:




0 comments:

Trimiteți un comentariu