vineri, 19 februarie 2010

Sms -uri de 1 Martie - Mesaje primavara

Postat in: , , , ,



Sms -uri de 1 Martie - Mesaje de primavara pentru persoanele importante din viata ta. Cu totii ne-am saturat de iarna, de frigul si gerul de afara, ne-am saturat de stat in casa, vrem sa iesim. Exprima-ti sentimentele trimitandu-le prietenilor mesaje sms de primavara de 1 Martie.

Am postat mai jos cateva exemple de sms -uri de 1 Martie si mesaje de primavara pentru cei care nu au idei si nu stiu ce anume sa scrie, dar ar vrea totusi sa trimita:

** Cu ocazia zilei de 1 Martie, iti urez sa ai parte de o primavara cat mai placuta si sa ti se implineasca toate dorintele!
** E 1 Martie! A venit primavara cu toate minunatiile ei, astfel iti doresc sa ai parte doar de lucruri frumoase in acest anotimp si nu uita sa te ridici dupa orice greutate, la fel cum face si ghiocelul dupa o iarna grea.
** S-a dus cu iarna grea, s-a dus departe, caci acum e 1 Martie. E primavara, timp de iesit afara, asa ca nu mai sta in casa, fa-ti curaj si da-te scoasa, daca-mi permiti sa te invit, caci asa mi s-a ivit, sambata pe o terasa?
[Invitatie pentru fete la un suc, pretext: 1 Martie!!]
** De 1 Martie, sunt atat de bucuros ca a venit primavara incat doresc sa-ti urez a avea parte doar de ce este mai bun pe lume, multa iubire, fericire si sanatate!
** Cel mai frumos mesaj de 1 Martie iti este adresat doar tie, da, tie! Tu cea/cel care citesti acum acest sms! Sa ti se implineasca cea mai mare dorinta care arde in sufletul tau, sa ai parte doar de lucruri minunate, fiindca meriti, si nu uita sa fii cuminte!
** Multa sanatate, iubire, fericire pentru tine si cei dragi de 1 Martie, cu ocazia venirii primaverii!
** Pasarelele ciripesc, natura reinvie, totul prinde viata odata cu venirea primaverii. Cu ocazia zilei de 1 Martie, permite-mi sa-ti urez tot ce este mai frumos pe lume, ceva de care toti avem nevoie, si anume: iubire. Sper sa fii fericita, iubita si pretuita in aceasta primavara si in cele care vor urma si cat mai multe dorinte implinite!

Daca ati primit sau ati trimis si voi alte mesaje de 1 Martie cu primavara, si doriti sa ni le prezentati si noua, nu ezitati.







Articole similare:




0 comments:

Trimiteți un comentariu