miercuri, 17 februarie 2010

Jocuri RPG si de strategie online pentru pc

Postat in: , , , , ,Jocuri RPG si de strategie online pentru PC, in eventualitatea in care va plictisiti si aveti nevoie de o activitate. Pentru persoanele care lucra la birou si vor sa se relaxeze cand au putin timp liber, jocurile RPG sau de strategie online in browser sunt foarte "performante". Mie una imi place sa imi ocup timpul cu jocuri de strategie pentru pc, dar deoarece nu intotdeauna am posibilitatea de a ajunge la calculatorul de acasa, consider ca jocurile rpg online din browser sunt folositoare si mult mai accesibile.

Asadar, fiind o mica sau poate mai mare fana a jocurilor rpg si de strategie online, am decis sa fac o mini-lista cu posibile joculete rpg pe care ar trebui sa le incercati, in cazul in care nu le jucati deja. Intr-o vreme eram putin cam dependenta de astfel de jocuri si am decis sa o iau mai usor, dar puteti lansa propuneri si provocari intre voi. De asemenea daca ati descoperit ceva jocuri rpg tari online, nu uitati sa le mentionati mai jos printr-un comentariu.
Sunt curioasa care sunt cele mai tari jocuri rpg pentru voi!

Top jocuri RPG online 2010:

Tagoria
Ikariam
Pizza Pronto
Lord of war
Imperia
Last Knights

Lista se termina aici, deoarece nu mai stiu sau cel putin nu mai imi aduc aminte sa fi jucat alte rpg-uri pe internet.Articole similare:
Un comentariu:

  1. Travian, un mare joc.
    Restul nu le-am jucat.
    Dupa ce am avut probleme cu scoala din cauza travianului am decis sa evit orice joc de genul :)

    RăspundețiȘtergere