miercuri, 24 noiembrie 2010

Tratamente naturale pentru cosuri




Tratamente naturale pentru cosuri

Cosurile sunt o problema pentru unele persoane, in primul rand datorita aspectului neplacut pe care il au cat si pentru durerile pe care le provoaca. Cu totii ne dorim un ten curat, fara cosuri, fara puncte negre, etc. Desi este imposibil sa fii perfect, inca continuam sa aspiram la o idee de perfectiune, una dintre ele fiind legata si de ten.

Un ten curat este si un ten frumos, asadar pentru cei care au probleme cu cosurile, putin mai jos veti gasi cateva lucruri pe care le puteti incerca ca sa scapati de cosuri. Sunt niste tratamente naturale pentru cosuri, mai bine spus: tratamente anticosuri. Nu stiu exact cate dintre ele functioneaza (cred ca depinde de la persoana la persoana) dar nu strica sa incerci, nu se stie ce descoperi.

5 Metode naturale traditionale prin care poti sa scapi de cosuri:

  • Nu mai manca ciocolata in exces, poate chiar ar fi bine sa te abtii o vreme. Se spune ca, ciocolata duce la aparitia cosurilor.
  • Incearca seara inainte de culcare sa iti clatesti fata cu ceai de musetel sau galbenele.
  • Daca esti fata, renunta la fondul de ten. Nu ne plac cosurile, dar nici lor nu le place fondul de ten. Porii tai sunt pur si simplu astupati, pielea nefiind capabila sa respire.
  • In cazul in care obisnuiesti sa iti "storci" cosurile, ai mare grija cum o faci: ai grija ca mainile sa-ti fie curate iar cosurile sa le storci pana cand vezi ca incepe sa curga putin sange. Daca nu le storci indeajuns, te-ai chinuit degeaba, plus ca, riscul unei infectii este prezent si aici.
  • Cat mai putin stres, deoarece si stresul este unul din factorii care provoaca aparitia cosurilor.


In cazul in care aveti probleme foarte grave cu cosurile, este recomandat sa consultati un medic dermatolog. Se pot folosi si diferite creme anti cosuri sau alte tratamente pt. cosuri decat cele de mai sus. In cazul in care ati folosit un produs pentru cosuri si a avut rezultate care v-au surprins, nu ezitati sa ni-l spuneti si noua.

O crema anti cosuri despre care am auzit ca da rezultate bune este cea de la clearasil. Intr-adevar este putin mai scumpa dar eu sunt de parere ca mai bine cumperi ceva putin mai scump dar de calitate, decat ceva mai ieftin dar fara valoare, care mai apoi sa ajungi sa regreti ca l-ai cumparat.

De unde pot achizitiona astfel de creme/masti pentru tratament anticosuri ?

Am observat ca sunt foarte multe site-uri sau mai bine spus: farmacii online, in cazul in care nu doriti sa va deplasati pentru a achizitiona diferite produse pentru tratarea cosurilor.

De ce apar cosurile atat pe fata cat si in alte zone ale corpului ?

Cosurile apar datorita unei substante sebum care se afla in fiecare por al corpului nostru si al carui rol este de a proteja pielea. In momentul in care stratul de piele se cojeste, celulele mor. Astfel, prin amestecarea sebumului cu celulele moarte porii se blocheaza iar cosurile apar, majoritatea pe fata deoarece acea zona este cea mai vulnerabila.







Articole similare:




2 comentarii:

  1. hi!
    eu am avut probleme cu cosurile. nu aveam ff multe, dar le storceam shi mi se inrosea locul, imi ramaneau semne si se facea rana. am folosit 3 produse de la l`oreal si problemele au disparut:
    -1 Pure Zone 30'Chrono Clear - Purifiant profund actiune imediata
    -1 Pure zone 30'Chrono Clear - Lotiune matifianta actiune imediata
    -1 Pure Zone 30'Chrono Clear - Gomaj dezincrustant actiune imediata
    acestea se pot cumpara si la pachet , ajungand la aproximativ 50lei.
    sper sa va fie de ajutor informatzia mea.:)
    by3:*

    RăspundețiȘtergere
  2. Am auzit ca crema de galbenele ar fi buna pt cosuri ;) by

    RăspundețiȘtergere