joi, 10 martie 2011

Ochelari de soare pentru femei
Ochelari de soare pentru femei

Cu toate ca inca nu este vara, am observat ca foarte multa lume poarta ochelari de soare prin oras. Nu stiu cat e de normal sa porti ochelari de soare prin februarie-martie, dar acum, fiecare are dreptul sa aleaga.

Cum sa iti alegi niste ochelari de soare care sa ti se potriveasca ?

Rolul ochelarilor de soare este sa iti protejeze ochii de lumina puternica cat si de radiatii. Ideea e ca foarte multi dintre noi purtam ochelarii de soare mai mult pentru design si uitam defapt adevarata intrebuintare a ochelarilor de soare.

Daca tot purtam ochelarii de soare ca sa aratam bine si nu ca sa ne protejam ochii, putin mai jos am pus niste poze cu diferite modele de ochelari pentru tipuri variate de fete. Dupa cum probabil ati observat se poarta ochelarii de soare "oversized", adica cu mult mai mari decat marimea normala. Legat de culori, nu exista o culoare anume, fiecare alege ce ii place in functie de criteriile personale. Bineinteles, cele mai cautate modele de ochelari de soare sunt cele de firma, gen Armani, Gucci, Dolce & Gabbana, etc. insa nu toti ne permitem ochelari de marca, unii dintre noi cautand modele mai ieftine.

Ochelarii de soare pentru femei sunt mult mai greu de ales in comparatie cu cei pentru barbati, deoarece femeile ca de obicei au mai multe pretentii. In primul rand vrem sa aratam bine, iar in al doilea rand, ochelarii sa se asorteze si cu ceea ce purtam. De unde ne raman mai putine optiuni in ceea ce priveste alegerea ochelarilor de soare "perfecti". Totusi, sper ca veti gasi ceva pe gustul vostru in imaginile de mai jos.


Articole similare:
2 comentarii:

  1. ce multimi plac ochelarii pe care ii poarta vanessa.

    RăspundețiȘtergere
  2. Omiteti un lucru foarte important, nu toata lumea poarta ochelarii degeaba. Eu de exemplu daca nu am ochelari de soare si este lumina puternica, nu neaparat soare arzator, daca nu am ochelari imi curg lacrimile uneori. ASa ca prefer sa port, chiar daca nu este anotimpul potrivit.

    RăspundețiȘtergere