vineri, 25 februarie 2011

Tinute office la moda pentru dame - Imbracaminte de serviciu femei




Tinute office la moda pentru dame - Imbracaminte de serviciu femei

Oricarei femei ii place sa arate bine, atat acasa cat si la servici. Am postat cateva tinute de serviciu pentru femei pe care le poti incerca daca crezi ca se potrivesc gusturilor tale. Ce se poarta in 2011 din punct de vedere al tinutelor office, este destul de variat, asadar ai foarte multe optiuni. Daca iti plac rochitele elegante pentru servici poti incerca sa porti ceva asemanator pozei alaturate. In cazul in care nu te atrag fustitele sau nu te simti in largul tau imbracata intr-o rochie, poti incerca sa porti o camasa simpla cu o vesta pe deasupra. Este obligatoriu sa-ti scoti talia in evidenta, este un lucru de care ar trebui sa tii cont daca vrei sa arati bine.

Imbracamintea de serviciu pentru femei poate contine si un sacou (sacoul fiind inlocuitor pentru vesta). Se poarta combinatiile de culori alb-negru, camasa alba iar sacoul sau vesta neagra pentru a-ti scoate in evidenta ceea ce ai tu mai bun de oferit. De asemenea, am observat ca sunt foarte cautate camasile deschise la culoare cu model floral sau dungat.

Bineinteles ca, tinuta office pentru dame se schimba in functie de sezon. Tinutele office pentru vara sunt compuse in mare din rochite, spre deosebire de tinutele office toamna - iarna in care rochitele nu mai sunt prezente. In sezonul toamna - iarna se poarta pantaloni negri mai grosi iar la partea de sus o camasa cu sacou. Culorile sunt diverse, le puteti asorta dupa preferinte. Tinutele office casual se poarta in 2011, fiind considerate comode si foarte potrivite.

De unde puteti achizitiona tinute office ieftine ? Ei bine sunt foarte multe site-uri de pe care puteti comanda, iar preturile sunt rezonabile. Bineinteles, depinde foarte mult si de gusturi; ideea este sa va placa ceea ce urmeaza sa purtati, altfel parerea mea este ca nu isi merita banii. Mai jos gasiti diferite tinute office elegante si considerate la moda in 2011. Sper sa va placa si sa gasiti ceva pe gustul vostru in pozele de mai jos.










Articole similare:




0 comments:

Trimiteți un comentariu