vineri, 25 februarie 2011

Romanii au talent BLOG! - www.romaniiautalent-fan.blogspot.com

Postat in: , , , ,



Romanii au talent BLOG!

Pentru persoanele care urmaresc emisiunea Romanii au talent, difuzata pe ProTV, va prezint un Blog creat special pentru voi! Pe www.romaniiautalent-fan.blogspot.com gasiti articole interesante legate de participantii la emisiunea Romanii au talent. Sustine-ti preferatii pe site, prin intermediul comentariilor. De asemenea, daca intr-adevar esti un Fan adevarat al acestei emisiuni, nu uita sa dai LIKE, asta daca detii un cont de facebook.

In cazul in care ai ratat o emisiune din diverse motive, poti urmari pe site video-uri cu participantii la Romanii au talent. Pana la urma si romanii au talent la ceva, ramane de vazut la ce se pricepe fiecare.

Nu uita sa votezi la intrebarea "Cine este cel mai talentat din Editia 1?". Daca ai prieteni sau rude care urmaresc emisiunea, trimite-le si lor link-ul! Cu siguranta se vor bucura! Incurajeaza-i si pe ei sa isi sustina preferatii! Romanii au nevoie de sustinerea voastra.

Printre posturile cele mai populare, se numara si cel legat de "Melodia cantata de Narcis Iustin Ianau la Romanii Au Talent". Daca va place sau nu Narcis Iustin Ianau, ramane la alegerea voastra, dar pana una alta, va puteti exprima parerea pe acest blog, creat special pentru fanii emisiunii Romanii au talent. Pentru mai multe detalii, accesati site-ul Romanii au talent Blog.

O idee de ansamblu asupra site-ului:









Articole similare:




Un comentariu:

  1. La fel de tare si editia a doua, unii chiar merita sa mearga mai departe insa unii cred ca mai degraba se pot inscrie la categoria berceni..via spital 9..cred ca-i de bagat si ,,profa cu copilu sf"..a avut noroc Mihai Petre ca nu si-a luat o cola in ,,freza" :)) iar la categoria surprize surprize...cea mai tare a fost Andra...la venirea lui Maruta :))

    RăspundețiȘtergere