joi, 24 februarie 2011

Genti tricotate - Posete lucrate manual




Genti tricotate - Posete lucrate manual

Ce se poarta in 2011 ?

Din punct de vedere ale accesoriilor pe care o femeie le poate avea, vorbind strict despre posete, in perioada anului 2011 se poarta gentile tricotate. De ce? Pentru ca un lucru facut manual este mult mai original si are si o valoare sentimentala, persoana care creaza acel lucru pune de fiecare data o particica din personalitatea sa acolo.

De asemenea sansele sa mai gasesti o poseta la fel ca a ta sau asemanatoare sunt foarte scazute. In schimb cand cumperi o poseta din magazin, poti sa fii sigura ca s-au mai creat minim cateva sute de modele precum a ta!

Partea "negativa" a posetelor/gentilor tricotate este faptul ca nu au o rezistenta prea buna pe termen indelungat. Firele se despica iar dupa un timp poseta incepe sa capete un aspect urat, totusi, sunt de parere ca isi merita banii. Este un lucru original care trebuie apreciat la valoarea adevarata.

Legat de preturi, nu sunt extrem de scumpe, fiind accesibile pentru aproape orice tip de buget. In functie de anumite caracteristici ale posetei si al dificultajului de realizare, preturile pentru posetele tricotate difera. Cu toate acestea, variatia nu este atat de mare (din fericire).

Cateva modele de posete tricotate manual pentru fete puteti observa in pozele de mai jos. Am ales unele modele care mi-au placut mai mult si care am considerat ca merita vazute, avand ceva aparte.












Articole similare:




0 comments:

Trimiteți un comentariu