luni, 7 februarie 2011

Genti si posete doar pe www.dasha.ro





O femeie este frumoasa pentru ceea ce este, dar nimeni nu spune ca niste accesorii la moda precum posetele sau gentile de dama dauneaza! Daca esti pasionata de genti si posete poti vizita site-ul www.dasha.ro deoarece ai mari sanse sa gasesti ceea ce iti place.


Ce pot gasi pe www.dasha.ro ?

Specialitatea site-ului sunt posetele si gentile de dama, modelele fiind multiple: de la genti casual, office sau sport pana la posete de dama. Fiecare produs in parte are si o mica descriere, ca sa fii convinsa ca achizitionezi ceea ce iti doresti; dimensiunile posetei, culoarea, materialul, disponibilitatea cat si pretul sunt doar cateva din aspectele prezente pe site, fapt ce reprezinta cat de serios isi trateaza site-ul clientii.

In functie de ceea ce cauti, produsele sunt sortate pe diferite criterii (pret, culoare, model, material, etc.) ca sa iti fie cat mai usor sa gasesti ceea ce doresti.

De asemenea, ca oricare alt site ce se respecta, exista optiunea de Returnare a produselor. In cazul in care ai achizitionat un produs de care nu esti multumita sau pur si simplu ai motivele tale pentru care nu mai doresti produsul respectiv, il poti returna avand 2 optiuni: inlocuirea lui cu un alt produs sau returnarea baniilor.

Site-ul mai are o optiune care se adreseaza utilizatorilor Facebook: in urma vizitarii site-ului sau achizitionarii unor produse poti recomanda Dasha.ro si prietenilor sau persoanelor apropiate prin apasarea butonului LIKE (tradus: imi place).

Uitandu-ma pe site am observat diferite produse interesante, care consider ca merita achizitionate. Totusi gusturile difera: dupa cum puteti observa eu ador posetele de culoare deschisa, dimensiuni relativ mari iar modelul se incadreaza in categoria Genti Casual. De aceea va sfatuiesc sa intrati personal pe www.dasha.ro si sa aruncati o privire pe site! Nu se stie niciodata cu ce va surprinde!









Articole similare:




0 comments:

Trimiteți un comentariu