joi, 24 februarie 2011

Bolerouri elegante, tricotate cu maneci lungi pentru rochii




Bolerouri elegante, tricotate sau crosetate cu maneci lungi pentru rochii

Ieri, uitandu-ma de ceva modele de rochite pentru revelion am vazut un model de bolerou ieftin, (era cu maneci lungi pentru rochii) care arata absolut superb, asadar m-am hotarat sa scriu un post despre asa ceva. Bolerourile elegante sunt foarte indragite si arata foarte bine la o rochita sau chiar la o bluza, in functie de preferintele fiecaruia.

Daca va plac bolerourile crosetate sau tricotate, ei bine, aveti noroc pentru ca se poarta in 2011. Legat de culori, bolerourile albe si negre sunt cele mai cautate deoarece merg aproape la orice tinuta, spre deosebire de cele mai colorate sau cu diferite modele care nu se potrivesc cu absolut orice.

Ce alegeti intre bolerouri cu maneca lunga sau bolerouri cu maneca scurta ?

Personal as alege bolerourile cu maneca lunga, dar acum depinde foarte mult si de sezon. Vara este mai convenabil sa porti un bolerou cu maneca scurta si de culoare alba ca sa nu iti fie extrem de cald in el, sau poate chiar unul dintr-un material subtire. Totusi, un bolerou cu maneci lungi il consider a fi un bolero elegant care merge purtat si la o rochie sau pana si la o tinuta de serviciu.

Bolerourile sport nu sunt chiar genul meu, dar am vazut si cateva modele reusite. Daca nu va place sa va imbracati foarte formal ci preferati genul sport, bolerourile sport pentru femei arata binisor.







Articole similare:




0 comments:

Trimiteți un comentariu