joi, 3 februarie 2011

Sarcina, nasterea si bebelusii - www.qbebe.ro











O sarcina perfecta! - www.Qbebe.ro

Sarcina reprezinta o parte de neuitat din cadrul vietii, asadar, de ce sa nu o transformi intr-un moment placut, de care sa-ti amintesti cu bucurie de fiecare data? Site-ul www.qbebe.ro iti pune la dispozitie o gama variata de articole de foarte buna calitate prin intermediul carora iti sunt explicate toate lucrurile care iti par neclare cu privire la sarcina. Fii o mamica curajoasa care stie ce are de facut atat in timpul sarcinii cat si dupa!

Sarcina pe saptamani este un program prin care poti afla o multitudine de informatii cu privire la bebelusul tau cat si la schimbarile care apar in timpul sarcinii. Din punct de vedere al sanatatii, www.Qbebe.ro iti pune la dispozitie cateva articole interesante precum: Raceala in timpul sarcinii: simptome si tratament; Candidoza in timpul sarcinii; Sarcina si factorul Rh-negativ.

Ce am voie si ce nu am voie sa fac in timpul sarcinii ? - o intrebare la care site-ul www.Qbebe.ro iti raspunde intr-un mod eficient prin intermediul articolelor! Expunerea la soare, alimentatia in perioada sarcinii cat si dieta, viata sexuala si problemele care apar odata cu sarcina sunt doar cateva intrebari la care gasesti raspunsul de mult cautat.

Alimentatia bebelusului este o mica problema cu care se confrunta toti parintii. Qbebe te ajuta sa iei deciziile corecte privind alimentatia copilului tau inca de cand este mic, ca sa fii sigur ca va creste sanatos si se va dezvolta corespunzator. Articolele sunt foarte diverse, pornind de la mofturile la mancare pe care le face copilul tau, pana la primele semne de obezitate.

Vorbind de alimentatie, in cadrul acestui site mai poti sa gasesti si retete culinare (departajate in functie de varsta copilului). Cu totii stim cat de mofturosi sunt cei mici, de aceea, pentru timpurile cand vei ramane fara idei si nu vei mai stii ce sa-i dai piticotului de mancare, poti sa te inspiri din retetele de pe Qbebe.ro!

Domeniul psihologiei este inca un aspect de care trebuie sa tii cont cand esti parinte. Qbebe stie acest lucru, de aceea te ajuta cu dezvoltarea cognitiva sau emotionala a copilului, problemele de comportament si iti da chiar si cateva idei si sugestii pentru jocuri si activitati!

De asemenea poti achizitiona diferite lucruri pentru tine si copilul tau, la preturi rezonabile:



Pe langa toate acestea, ai posibilitatea sa dai o nota articolelor in functie de cat de mult ti-au placut. Daca ai considerat ca articolul respectiv a fost redactat bine si ti-a fost de ajutor, poti sa-i dai o nota mare si sa-l recomanzi si altora.



O idee de ansamblu asupra site-ului:









Articole similare:




2 comentarii:

  1. cat costa un review pentru ohana.ro?

    RăspundețiȘtergere
  2. Pentru a discuta despre review-uri va rog trimiteti un mail pe ginutzastar@yahoo.com , va multumesc.

    RăspundețiȘtergere