miercuri, 12 ianuarie 2011

Fuste, fustite de blugi lungi si scurte
Fuste, fustite de blugi lungi si scurte

Cu toate ca inca nu este chiar vremea pentru fuste scurte de blugi, foarte multe dintre noi nu ne putem abtine si decidem sa purtam ceva elegant si provocator chiar si iarna.

Ce modele de fuste de blugi se poarta in 2011 ?

Daca este sa vorbim despre modele de fuste, ei bine, din punct de vedere al lungimilor, fustele de blugi lungi au cam pierdut teren in fata fustitelor de blugi scurte. Totusi, fustele scurte de blugi sunt purtate cel mai mult vara, cand cu ajutorul unui bronz frumos poti acapara toate privirile. Iarna este insa putin mai dificil sa porti o fusta scurta deoarece pur si simplu temperatura te omoara, asadar, in functie de sezon, fetele schimba de la fuste de blugi scurte la cele putin mai lungi.

Printre modelele cele mai populare de fuste de blugi, se afla cele cu pliuri sau volanase. Fustele cu talie inalta se poarta, dar din pacate nu cele din blugi, ci acelea din alte materiale .
Am observat ca se poarta si modelele de fuste de blugi gogosar.

Din punct de vedere al culorilor, gama este extrem de variata, de la fuste roz pana la fuste de blugi negre sau albe. Totusi, cele mai intalnite sau cele mai comune modele de fuste de blugi sunt cele albastre, in special cele care au o nuanta mai inchisa.Articole similare:
2 comentarii:

  1. cu asemenea fustite va fi o vara incendiara:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Fetele mai plinute pot purta leggings (colanti) pana la genunchi cu fusta de blugi scurta?

    RăspundețiȘtergere