sâmbătă, 8 ianuarie 2011

Rochii, rochite elegante de ocazie pentru femei gravide




Rochii si rochite elegante de ocazie pentru femei gravide

Ce modele de rochii pentru femei gravide se poarta in 2011 ?

Modelele sunt foarte diverse, imprimeurile fiind cele care fac diferenta de foarte multe ori. Sunt foarte populare rochitele florale deoarece culorile au nuante deschise, dar sa nu uitam de rochitele negre de ocazie extrem de elegante. Cine spune ca daca esti insarcinata nu poti sa fii la moda si sa arati bine ? Este decizia ta, iar in cazul in care inca nu esti sigura pe tine, ar trebui sa iei putina atitudine!

Revenind la rochitele elegante pentru femei insarcinate, am observat ca sunt foarte bine primite si rochiile lungi, in special cele de culoare mai inchisa. Ca sa va dati seama mai usor despre ce modele de rochii de ocazie pentru femei gravide este vorba, am pus si cateva poze. Bineinteles, ramane la indemana voastra sa alegeti modelul care va avantajeaza.

Nu stiu daca se gasesc prin magazine modelele respective, dar eu una as sugera sa le faceti la o croitoreasa exact pe marimea voastra si eventual sa alegeti alte culori care vi se potrivesc mai mult. Acestea ar fi doua avantaje pe care le aveti din start in momentul in care faceti o haina la comanda; sa nu mentionam pretul care de multe ori este mai ridicat in magazine decat daca mergi la o croitoreasa.











Articole similare:




Un comentariu: