vineri, 17 decembrie 2010

Esarfe pentru barbati si baieti online




Esarfe pentru barbati si baieti

Cu toate ca baietii nu sunt atat de preocupati de moda precum fetele, sunt anumite accesorii care arata bine atat la fete cat si la baieti. Ei bine, esarfele pentru barbati sau baieti reprezinta un accesoriu elegant care se potriveste aproape la orice tip de tinuta.

Esarfele pt barbati de matase sunt foarte populare dar de asemenea se mai poarta si esarfele de casmir. Le puteti asorta la o camasa barbateasca sau la orice alt tip de imbracaminte, esarfele barbatesti fiind considerate cele care adauga un plus de eleganta. Totusi, aveti grija cum infasurati esarfa la gat, ca sa nu prezinte un aspect urat.

Legat de culori, barbatilor le plac esarfele care au maxim 3 culori (asta in general), cele mai indragite modele fiind cele abstracte preferabile alb-negru. Sa nu uitam sa mentionam culoarea albastra a esarfelor care este la fel de mult dorita.

Mai jos am postat cateva poze cu modele de esarfe online pentru baieti; sper sa va placa si sunt curioasa ce pareri aveti despre ele. Se potrivesc gusturilor voastre sau sunt prea exagerate modelele respective?










Articole similare:




3 comentarii:

  1. cum se pune esafa aceea din poza ??
    explicati

    RăspundețiȘtergere
  2. yo am o esharfa mai cool cu alb,negru shi gri gen tabla de sah shi dreptunchiuri gri...ii sooper cool...cik la un coleg ii de mafiot:))

    RăspundețiȘtergere
  3. sunt o fata cuminte care nu fac rele sau glumesc

    RăspundețiȘtergere