luni, 6 decembrie 2010

Rochii de revelion modele si poze




Rochii de revelion modele si poze

Rochia de la revelion este speciala si cum toate dorim sa aratam bine, rochia trebuie sa fie perfecta. Decat sa iti pierzi timpul prin magazine si sa nu gasesti in final nimic care sa te satisfaca, mai bine vizualizezi cateva din modelele de rochii de revelion pentru fete care le-am postat mai jos, iar daca gasesti un model care sa iti placa poti sa iti faci o rochie la comanda.

De obicei o rochie de revelion la comanda este mai scumpa decat una cumparata din magazin, dar daca stai bine sa calculezi, poti iesi si mai ieftin cu o rochie la comanda.

In foarte multe din cazuri, rochiile de seara cumparate din magazin nu sunt de calitate iar in final tot la un croitor ajungi cu ea pentru reparatii sau modificari, iar daca aduni, mai bine o faci de la bun inceput la croitor si stii ca este pe dimensiunea ta si este exact cum o doresti tu.

Modelele de rochite de revelion pentru femei sunt variate, totusi cele mai populare sunt rochitele scurte de petreceri, care iti scot in evidenta corpul (nu exagerat). De revelion o rochita trebuie sa te faca sa pari rea cat si cuminte, un ingeras cat si un dracusor.

Sper sa va placa pozele cu modele de rochii de revelion alese de mine mai jos:












Articole similare:




0 comments:

Trimiteți un comentariu