miercuri, 8 decembrie 2010

Fuste, fustite mini moderne pentru vara




Fuste, fustite mini moderne pentru vara

Ce ai de gand sa porti vara aceasta? Renunta la pantaloni, expune-ti feminitatea. O femeie este mult mai draguta cand poarta fute mini moderne. Vara este sezonul cel mai potrivit sa faci acest lucru.

Ce fuste fustite se poarta in vara 2011 ?

Am cautat pe net si am gasit cateva poze cu modele de fuste mini frumoase, pe care le-ai putea purta in vara aceasta. Inainte sa mergi prin magazin, este bine sa te informezi. Unde sa o faci mai bine daca nu aici?

Fustele de blugi mai sunt la moda ?

Desigur! Fustitele de blugi mini inca se mentin pe pozitii. O fustita este mult mai apreciata decat un pantalon purtat, deoarece prin intermediul ei ai sansa de a iti expune formele si nu intr-un mod vulgar. Plus ca, daca e sa luam in calcul caldura pe care o avem de suportat vara de vara, o fustita ne mai usureaza suferinta.

In cazul in care nu iti plac atat de mult fustitele de blugi, poti incerca sa porti niste fustite mai largi cu imprimeu floral; sunt cele mai potrivite vara!

Vrei ca baietii sa intoarca ochii dupa tine pe strada? Vrei sa fii apreciata cu adevarat?

Intotdeauna trebuie sa fii informata si pusa la punct cu toate detaliile. In primul rand, pe langa o fustita mini misto la moda, ai nevoie si de niste accesorii. O poseta care sa se potriveasca cu fustita si niste pantofi de care sa fii mandra: Capul sus si privirea inainte! Bineinteles ca, rolul unei fuste foarte scurte, sau al unei fuste in general este de a-ti evidentia picioarele (asta in primul rand) plus ca, atunci cand porti fustita pari mult mai inalta. De asemenea poti purta si tocuri la o fustita, asadar, inca cativa centimetri adaugati la inaltimea ta: mai putin si esti fotomodel!









Articole similare:




0 comments:

Trimiteți un comentariu