luni, 6 decembrie 2010

Verighete de aur argint poze




Verighete de aur argint poze

Verighetele sunt un simbol foarte important in cadrul unei relatii, de aceea trebuie sa fie deosebite, alese cu grija. Astfel, pentru cei care nu se pot hotari ce modele sa aleaga, putin mai jos veti gasi cateva poze cu verighete de aur respectiv verighete de argint. Modelele de verighete sunt variate; cu siguranta veti gasi ceva care sa va placa.

Un pret pentru verighete din aur/argint (aproximativ) ar fi cuprins intre 1000 si 3000 de RON. Bineineteles ca pretul este influentat de marimea verighetelor cat si de karatele pe care le are aurul.

Esti nehotarat si nu stii ce sa alegi intre verighete de argint si verighete de aur ?

Cel mai bine este sa alegi verighetele de aur, cu toate ca sunt mai scumpe, sunt mai rezistente si au o valoare mai mare. In cazul in care nu iti place aurul poti opta si pentru niste verighete de argint, dar in mare, foarte multe persoane prefera verighetele din aur.

Uitandu-ma peste diferite poze cu verighete de aur, am descoperit niste modele foarte reusite: o combinatie frumoasa intre aur alb si aur galben. De asemenea, dupa cum puteti observa si in poza de mai jos, sunt foarte cautate verighetele din aur galben cu numele partenerului inscriptionat pe ele.










Articole similare:




0 comments:

Trimiteți un comentariu