miercuri, 1 decembrie 2010

Mesaje si urari cu La multi ani de revelion




Mesaje si urari cu La multi ani de revelion

Cele mai tari mesaje de revelion care le poti trimite prietenilor tai. Nu mai iti bate capul, nu are niciun rost, aici gasesti cele mai misto smsuri cu urari La multi ani de Anoul Nou. Inspira-te gratuit din mesajele cu La multi ani de sarbatori de mai jos:

* Cu ocazia Anului Nou iti urez un La multi ani plin de fericiri si impliniri; nu uita sa iti pui dorinta de la miezul noptii!
* Prin acest mesaj de Anul Nou iti doresc sa ai parte de tot ceea ce este mai frumos pe lumea aceasta si sa petreci clipe de neuitat impreuna cu cei dragi, clipe care nu le vei uita asa de usor si de care sa ne amintim zambind peste ani. Spor la baut si La multi ani, sa cresti mare! Ai grija de tine!
* La multi ani si sanatate
Bautura si bucate
La multi ani de anul nou
Am s-ajung si c-un cadou
Momentan cu un mesaj
Ca e criza si-n in somaj
* La multi ani si La cat mai multe pahare si sticle sparte de bucurie, sa ai parte de un An Nou cat mai bun si plin de fericiri! Sa fii la fel de cuminte si-n anul care urmeaza si cat mai multa sanatate! Cu drag, _ _ _ _ _
* Imi pare rau sa te deranjez cu un mesaj chiar in mijlocul noptii cand bautura si distractia e in floare, dar nu am putut sa ma abtin, a trebuit neaparat primul/prima care iti ureaza La multi ani la cumpana dintre ani! Toate cele bune si s-auzim de bine in anul ce urmeaza.
* La multi ani cu multa sanatate
Vezi sa nu te ineci in atatea pacate
Numai fericiri
Si cat mai multe impliniri.
In anul care vine,
Ai grija de tine.







Articole similare:




0 comments:

Trimiteți un comentariu