luni, 6 decembrie 2010

Moda iarna 2011 pentru femei

Postat in: , , , , , ,



Moda iarna 2011 pentru femei

Moda este schimbatoare, din fericire pentru noi, in iarna 2011 moda pentru femei ramane in mare aceasi. Se poarta inca paltoanele negre si cizmele lungi impreuna cu accesoriile tricotate si in cat mai multe culori. Manusile si caciulita de obicei trebuie sa aibe aceasi culoare, iar fularul sa fie un adevarat curcubeu.
Accesoriile handmade se mentin pe pozitie, asadar daca gasiti prin magazine cateva accesorii de iarna (caciulite, manusi sau fulare) foarte dragute si nu stiti daca sa le cumparati sau nu, ei bine puteti sa le achizitionati deoarece moda ramane aceasi.

Ce se schimba la moda din iarna 2011 pentru femei ?

Moda in anul 2011 pt. femei este putin mai variata, in special in domeniul de incaltaminte si anume: cizmele sunt preferabile sa fie lungi dar daca nu va plac modelele foarte lungi puteti sa achizitionati linistite si alte marimi care credeti ca se potrivesc stilului dumneavoastra, cu conditia sa fie din piele sau piele intoarsa. Cizmele de lac nu mai sunt la fel de cautate, cizmele "ugg" devenind foarte populare.


Ce accesorii se poarta si sunt la moda in iarna 2011 - Posete si genti la moda in anul 2011

Legat de culori, avem un foarte mare noroc, dupa cum ati observat gama de culori la posete fiind foarte variata, asadar putem alege ceea ce ne place. Se poarta posetele de piele dar in acelasi timp si cele din piele intoarsa. Un lucru de care se tine cont in ultima vreme cand vine vorba despre posete este marimea. Se doreste ca geanta sau poseta de dama sa fie cat mai incapatoare, astfel marimile mari sunt mult mai adorate decat celelalte.








Articole similare:




0 comments:

Trimiteți un comentariu