duminică, 12 decembrie 2010

Sarafane dama elegante - Modele pentru femei




Sarafane dama elegante - Modele pentru femei

Daca tot am avut posturi despre imbracaminte in ultima vreme, am ajuns si la sarafane de dama elegante. Sarafanele sunt putin diferite fata de rochite, avantajul pe care il au fiind faptul ca poti sa le porti cu o gama mult mai variata de articole de imbracaminte.
Ceea ce imi place la un sarafan este ca merge purtat si in timpul sezonului rece, daca este facut dintr-un material mai gros.

De asemenea, sarafanele iti scot talia in evidenta, acordandu-ti inca cateva puncte la "nota finala" de feminitate. Sunt anumite tinute care te avatajeaza, trebuie sa-ti dai seama care sunt acelea. Ai putea incerca si cateva modele de sarafane de stofa daca tot vine iarna, sa vezi cum iti sta. Este foarte probabil sa ti se potriveasca stilului.

Pe langa sarafanele de stofa mai sunt la moda si sarafanele tricotate. Le poti purta cu diferite bluze, in functie de preferintele tale. Incearca sa porti sarafane la scoala deoarece sunt extrem de elegante si nu ai avea absolut nimic de pierdut; in schimb ai iesi in evidenta prin faptul ca ai gusturi bune cand vine vorba de imbracaminte.

O combinatie foarte reusita pe care ati putea sa o puneti in practica sunt acele sarafane cu bolero. Putina creativitate si stil si te uimesti singura cand vezi ce tinute dragute ies de pe mana ta.

Cele mai frumoase poze cu modele de sarafane pentru femei elegante puteti observa putin mai jos. Sper sa va placa, le-am ales cu grija pentru voi!












Articole similare:




Un comentariu: