miercuri, 20 aprilie 2011

Tunsori de vara - Frizuri cu breton pentru par scurt, mediu, lung
Incet incet se apropie vara, iar o tunsoare noua este oricand binevenita, atat timp cat iti sta bine si arati chic! Intrebarea este, ce frizuri se poarta anul acesta? Toata lumea vrea o tunsoare potrivita care sa-i puna in evidenta calitatile. Ei bine, pentru fete, in functie de preferinte, sunt o gramada de optiuni.

Tunsori cu breton pentru par lung-mediu-scurt:

Dupa cum se intelege si din titlu, in pozele de mai jos puteti observa cateva modele de tunsori de vara, pentru par de diferite dimensiuni, de la par lung - la par mediu sau chiar scurt. Conteaza foarte mult si culoarea care o vei alege, asta in cazul in care doresti sa renunti la culoarea naturala a parului.
Cu toate ca bretonul necesita mai multa "intretinere" si atentie, eu una consider ca merita sa-ti alegi o tunsoare cu breton, asta daca crezi ca ti se potriveste. Dupa cum probabil deja stiti, nu fiecare persoana are chipul potrivit pentru o tunsoare cu breton.Daca ai niste ochisori frumosi, poti sa-i pui in evidenta cu ajutorul unui breton lung si drept, dar acum totul depinde de tine si gusturile pe care le ai. Putin curaj nu strica niciodata! Sper sa gasiti un model de tunsoare pentru fete care sa va placa si care bineinteles, sa va stea perfect! La cat mai multe frizuri cu breton reusite!Articole similare:
Un comentariu: