joi, 21 aprilie 2011

Tunsori par lung femei - poze frizuri

Tunsori par lung femei - poze frizuri

Pentru ca o femeie sa fie considerata frumoasa, are nevoie si de o tunsoare potrivita, iar cum parul lung este la moda si arata foarte provocator, de ce sa nu ai o tunsoare pentru par lung uimitoare ?

Ultima vreme am observat ca se poarta tunsorile cu breton asimetric, dar acum ramane la alegerea fiecaruia. Daca iti sta bine cu breton, nu ezita sa-ti faci o frizura cu breton pentru par lung, cu siguranta nu vei regreta. Daca tot vorbim despre breton, nu doar bretonul asimetric arata bine ci si cel drept. Bretonul drept pune in evidenta ochii mult mai bine decat cel asimetric, parerea mea, dar ideea e ca nu se potriveste la orice tip de fata.





In cazul in care nu preferati bretonul, mai jos am postat si cateva poze cu modele de tunsori si frizuri pentru femei 2011, tunsori la moda fara breton, elegante pentru fetele care stiu ce vor!



Tunsorile pentru par lung in scari am observat ca sunt foarte populare, impreuna cu tunsorile pt par lung drept. Uitandu-ma peste diferite modele de frizuri pentru femei, am vazut si cateva modele mai ciudate, dar am decis sa nu le postez inca. Poate voi face un alt post cu Frizuri ciudate, hmm, ar fi chiar interesant.



Read More


miercuri, 20 aprilie 2011

Tunsori de vara - Frizuri cu breton pentru par scurt, mediu, lung

Incet incet se apropie vara, iar o tunsoare noua este oricand binevenita, atat timp cat iti sta bine si arati chic! Intrebarea este, ce frizuri se poarta anul acesta? Toata lumea vrea o tunsoare potrivita care sa-i puna in evidenta calitatile. Ei bine, pentru fete, in functie de preferinte, sunt o gramada de optiuni.

Tunsori cu breton pentru par lung-mediu-scurt:

Dupa cum se intelege si din titlu, in pozele de mai jos puteti observa cateva modele de tunsori de vara, pentru par de diferite dimensiuni, de la par lung - la par mediu sau chiar scurt. Conteaza foarte mult si culoarea care o vei alege, asta in cazul in care doresti sa renunti la culoarea naturala a parului.




Cu toate ca bretonul necesita mai multa "intretinere" si atentie, eu una consider ca merita sa-ti alegi o tunsoare cu breton, asta daca crezi ca ti se potriveste. Dupa cum probabil deja stiti, nu fiecare persoana are chipul potrivit pentru o tunsoare cu breton.



Daca ai niste ochisori frumosi, poti sa-i pui in evidenta cu ajutorul unui breton lung si drept, dar acum totul depinde de tine si gusturile pe care le ai. Putin curaj nu strica niciodata! Sper sa gasiti un model de tunsoare pentru fete care sa va placa si care bineinteles, sa va stea perfect! La cat mai multe frizuri cu breton reusite!






Read More