luni, 14 decembrie 2009

Machiajul Ochilor Mari si Mici




Machiajul Ochilor Mari si Mici pentru fetele care vor sa invete cum sa realizeze un machiaj acasa pentru ochi. Vei gasi trucuri si sfaturi pentru machiaj care sa te ajute !

Machiajul ochilor in functie de culoare este foarte important, deoarece trebuie sa alegi combinatia de culori, altfel vei arata mai rau ca un semafor! Trebuie sa tinem cont si de machiajul ochilor in functie de forma, ceea ce inseamna ca un machiaj acasa pentru fete necesita putina atentie si indemanare..

Cateva sfaturi pentru machiajul ochilor mari albastri :

* Un reusit machiaj al ochilor albastri mari incepe prin utilizarea unui rimel doar pe genele superioare. Daca iti place sa folosesti tus, ai grija sa nu pui prea mult, nu trebuie sa ii maresti ci sa ii evidentiezi doar!
* Pentru ca tinem cont de un machiaj in functie de culoarea ochilor, vom folosi anumite culori precum : albastrul, rozul, nuante de maro, auriu, etc.
* Machiaj ochi albstri : Evita culorile deschise sau sidefate.



Trucuri pentru machiajul ochilor mici verzi :

* Machiajul ochilor de zi este diferit de cel de seara datorita culorilor pe care decizi sa le utilizezi. Cand ai ochii mici verzi, este indicat sa folosesti culori precum: verde deschis in contrast cu verde inchis, albastru, in general nuante deschise pentru a-i face sa para mai mari!
* Foloseste rimel, indiferent de culoare, de preferat negru si nu uita de creionul pentru contur care este absolut necesar !
* Culori machiaj ochi verzi: inspre gene foloseste o culoare inchisa spre exemplu verde iar mai inspre sprancene deschide verdele cu o nuanta mai deschisa!



Machiaj pentru ochi caprui sau negri nu este dificil. Ai o libertate mult mai mare la culori, in special axate pe auriu sau crem, dar de asemenea poti sa folosesti si mov sau gri!







Articole similare:




5 comentarii:

  1. Sper ca acele substante cu care va machianti nu sunt toxice. Am auzit pe cineva ca de la un machiaj a inceput sa i se umfle peloapa. O fata este frumoasa si naturala. Oricum sunt foarte bune sfaturile tale.

    RăspundețiȘtergere
  2. foarte interesant articolul, mi-ai dat cateva idei.

    RăspundețiȘtergere
  3. @ Razvan

    Eu am dat sfaturi despre machiaj, nu am recomandat anumite produse. Fiecare fata isi alege ce produse considera ca sunt bune pentru ea. Daca cosmeticele sunt expirate nici nu ma mir ca se umfla pleoapa si apar alte chestii.

    RăspundețiȘtergere
  4. @ strumfita

    Ma bucur ca ti-a placut articolul si in special faptul ca "te-am inspirat" sa zic asa! :))

    RăspundețiȘtergere
  5. mie-mi place sa ma machiez cu portocaliu si roz. Imi ies ochii-n evidenta

    RăspundețiȘtergere