marți, 1 decembrie 2009

Mesaje sms de Buna Dimineata Iubire Frumoase




Mesaje sms de Buna Dimineata Iubire frumoase pentru indragostiti!

Iti plac acele smsuri de buna dimineata iubire ? Daca vrei si tu sa primesti mesaje de dimineata frumoase, trimite si tu la randul tau! Cele mai frumoase sms de buna dimineata pentru iubiti !
Am postat cateva mesaje cu buna dimineatza pt iubit , ca el sa fie fericit !

  • Buna dimineata ingeras! Abea astept sa te vad, ca sa-mi luminezi ziua! Te pup dulce si te iubesc mult.
  • Buna e dimineata, dar mai buna e daca ma trezesc langa tine in pat! Ce face puisorul meu ? Inca mai doarme? Sper sa ajung acasa pana te trezesti ca sa-ti servesc mic dejunul! Oricum, daca cumva intarziu, sa stii ca cineva pe lumea asta moare dupa tine si parfumul tau! Te iubesc!
  • Imi place de tine, imi place de tine! Imi place sa te privesc dimineata cum inca dormi, dar deoarece azi nu e posibil, am decis sa-ti inveselesc putin ziua (asa cum faci tu de fiecare data cu mine) printr-un sms cu buna dimineata pentru iubirea mea ! Buna dimineata puisor ! Abea astept sa te vad !


Pentru mai multe mesaje si sms de buna dimineata frumoase pentru iubirea voastra, un click mic pe "Mai departe" !

  • Un mic mesaj cu buna dimineata pentru iubita mea somnoroasa ! Mi-e dor de tine draga mea, nu mai pot sa rezist mult fara sa nu te vad! Mi-e-atat de drag de tine! pfff .. mor fara tine! Te pup dulce si somn usor in continuare daca inca mai dormi!
  • Buna dimineata soarele meu! Ce face iubi meu/mea ? Vroiam sa-ti spun cat de mult te iubesc si ca mi-e dor de tine!
  • Pup dulce puisorul meu mic care inca doarme in patut la caldurica! Mor de ciuda ca nu pot sa fiu langa tine :( . . sper sa ne vedem astazi ca nu mai pot de dorul tau!
  • O dimineata fara tine e o dimineata pierduta, oricat de frumos ar rasari soarele sau oricat de multe lucruri bune s-ar intampla, daca nu esti tu langa mine, nu mai are farmec :( ! Astept sa vii sa dai un sens vietii mele din nou, la fel cum faci de fiecare data. Mi-e dor de tine micutzo/micutzule ! Te pup si te iube mult!
Mesaje si sms de buna dimineata iubire foarte frumoase gasiti mai sus! Sper sa va placa smsurile cu buna dimineatza pe care le-am postat! Daca mai aveti si voi alte idei de sms -uri de buna dimineata iubire astept sa le scrieti in comentarii! :)







Articole similare:




12 comentarii:

  1. buna dimineata ingerash mie dor de tine as vrea sa te vad .Mi-e-atat de drag de tineicit as vrea sa te vad fiecare minut fiecare secunda te pop dolce pa aceste cuvinte sunt pentru tine dragul meu sergiu

    RăspundețiȘtergere
  2. Pa ' ul acela o stricat tot mesajul :p:))

    RăspundețiȘtergere
  3. buna dimineata fluturasul meu...esti cel mai dulce si mai frumos cadou pe care il am. te iubesc de le cer pana la pamant. sa ma porti in gand mereu. te sarut dulce

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna dimineata, as vrea sa fiu prima raza de soare ce iti mangaie chipul dimineata, dar stiu ca nu pot. As vrea sa fiu ultima raza de luna ce te adoarme dar stiu ca nu pot. Sunt doar un om ce te iubeste si fara tine nu traieste! Acest mesaj e pentru tine Toca Diana

    RăspundețiȘtergere
  5. buna dimieata puiutul meu mic si pwfos...mi-e dor de tine..as vrea sa te strang in brate..iti doresc o zi minunata asa ca tine ...te pwpik dulce ai grija de tine:*:*:*:*

    RăspundețiȘtergere
  6. buna dimineata ubule sper ca te-ai trezit ,daca inca mai dormi scuze ca te-am trezit.imi e dor de gurita ta si abea astept sa o sarut imi e dor de tne si vreau sa te strang in brate.te iubesc puiutz mik si mumos sper ca aseara m-ai visat si ca si tie iti e dor de mne

    RăspundețiȘtergere
  7. O dimineata fara tine e o dimineata pierduta, oricat de frumos ar rasari soarele sau oricat de multe lucruri bune s-ar intampla, daca nu esti tu langa mine, nu mai are farmec:(!Astept sa vii sa dai un sens vietii mele din nou, la fel cum faci de fiecare data. Mi-e dor de tine micutzo!Te pup si te iube mult!

    RăspundețiȘtergere
  8. Dimineata ìmi beau cafeaua, nu am zahar sa pun ìn ea, da_mi te rog gurita ta, ca sa ìndulcesc cafeaua mea! Te sarut dulce amore...

    RăspundețiȘtergere
  9. Buna dimineata dragostea mea! Iti doresc o zi frumoasa si zambetul de pe fata ta sa nu dispara ori de cate ori te gandesti la mine! Tu esti soarele meu si eu razele care iti incalzesc si iti invioreaza sufletul!

    RăspundețiȘtergere
  10. Buna dimineata iubitul meu! daca inima mea mai bate,in seamna ca tu ma iubesti cu adevarat

    RăspundețiȘtergere