duminică, 10 ianuarie 2010

Exercitii fizice pentru barbati - Exercitii pentru acasa




Exercitii fizice pentru barbati - Exercitii pentru acasa ca sa te simti sanatos si sa ai pofta de viata intotdeauna! Ai cam lasat-o balta in ultima vreme cu exercitiile fizice de acasa iar acum vrei sa revii la vechiurile obiceiuri?

Incepe sa faci singur exercitii fizice usoare pentru acasa. Nu este atat de dificil precum pare, ai nevoie de un mic impuls. Daca nu stii cu ce fel de exercitii pentru barbati sa incepi, ti-am dat un mic ajutor putin mai jos!

Cateva exercitii fizice usoare pt barbati de acasa sunt:

  • jogging-ul
Poate ca pare ceva feminin, dar un pic de alergare nu strica nimanui. In special daca ai o munca la birou, este foarte bine sa faci exercitii fizice acasa. Nu este necesar sa dai bani in plus pe sala, te poti descurca singur si acasa, iti trebuie doar initiativa.
  • genoflexiuni
Cateva genoflexiuni in fiecare zi este suficient. Nu trebuie sa exagerezi ca sa nu soliciti prea mult corpul, dar trebuie sa faci unele exercitii fizice de miscare, ca sa fii intr-o forma buna.
  • flotari
Flotarile sunt niste exercitii fizice pentru spate foarte eficiente, indiferent de domeniul in care lucrezi. De asemenea, putin sport in fiecare zi te ajuta sa dormi mai bine noaptea, asa ca faceti-va putin curaj si incercati.
  • exercitii fizice cu greutati
Daca ai totusi niste cunostiinte in domeniul acestor exercitii fizice pentru barbati, vei stii ca un exercitiu fizic pentru acasa il poti pregati usor, fara sa cheltui prea multi bani, trebuie sa ai doar echipamentul necesar si dorinta. In cazul in care deja ai greutatile cu care vei lucra, poti sa renunti la sala si sa te apuci direct de acasa.







Articole similare:




6 comentarii:

  1. Pentru acasa raman in continuare la sex. :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma place cine trebuie, asa cum sunt :D ( genu care nu se ingrasa nici daca ar manca non stop ) Deci.. ce exercitiu ?

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu e vorba doar de grasime. Exercitiile fizice pentru acasa se fac din placere si pentru o mai buna functionare a organismului.

    Poti sa faci exercitii acasa si daca esti slab/gras. Nu sunt niste criterii. Oricum e bine ca persoana care e langa tine te apreciaza asa cum esti! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Si eu m-am apucat de miscare :) 30 de minute de mers pe jos pana la servici si inca 30 de minute inapoi acasa plus alergat pe banda, sau greutati 30-45 de minute pe zi :)

    RăspundețiȘtergere
  5. gabi: exercitiile fizice te fac sa te simti mai bine moral si fizic plus cel mai important : sa arati mai bine.

    RăspundețiȘtergere
  6. eu fac exercitii fizice pentru o fata

    RăspundețiȘtergere