duminică, 4 aprilie 2010

Ochi caprui machiaj in culori




Ochi caprui machiaj in culori ! Cele mai tari sfaturi despre machiajul ochilor caprui le gasesti doar mai jos! Esti incepatoare? Nu-i nimic, ai nevoie doar de putina indemanare si atentie iar munca ta se va observa cu siguranta!

Pentru toate fetele machiajul este esential, atat la munca, in discoteca, acasa sau in orice alt loc. Asadar, cateva sfaturi pentru machiajul ochilor caprui nu strica! Am decis sa raspund in cadrul acestui post la o intrebare foarte uzuala, si anume:

Ce culori pentru ochii caprui sa folosim in cadrul machiajului ?

Fetele cu "doi ochi caprui" (precum melodia de la antica formatie bambi) se pot considera norocoase datorita faptului ca pot utiliza o gama variata de culori, incepand de la un auriu stralucitor pana la un negru mat. Totusi, trebuie sa tineti cont de culoarea tenului, ca sa nu aduceti in lumina un contrast intre ochi si ten. Ochii trebuie evidentiati, astfel se vor folosi in special nuante de auriu - portocaliu - crem si se va lasa deoparte albastrul.

De asemenea puteti incerca si mici combinatii cu verde, dar aveti grija ca rezultatul sa nu fie unul strident.

Un machiaj frumos in culori pentru ochii caprui puteti observa in poza alaturata, model pentru machiajul ochilor caprui usor de aplicat, astfel puteti incerca singure acasa in fata oglinzii fara sa va fie teama ca veti face ravagii.

In poza de mai jos puteti observa cateva nuante de culori pentru machiajul ochilor caprui. Puteti utiliza si culori derivate sau mai sclipitoare fara probleme! Un sfat important in legatura cu machiajul se refera la calitatea produselor pe care le cumparati. Incercati sa cumparati produse de calitate cand vine vorba de machiaj, ca sa fiti sigure ca nu va alegeti cu alergii, iritatii sau alte forme urate de manifestare ale unor produse necalitative asupra pielii dumneavoastra.



Nu uitati sa tineti cont si de forma sprancenelor! Incercati sa va gasiti o forma de sprancene perfecta, care sa va evidentieze intregul chip. Pentru persoanele incepatoare, va sugerez sa faceti o vizita la un salon de infrumusetare pentru pensat, deoarece forma sprancenelor se poate strica foarte usor si trebuie facuta cu multa grija si indemanare.







Articole similare:




9 comentarii:

  1. sooper machiajul.. ft fain

    RăspundețiȘtergere
  2. foarte fain..mi se potriveste sh me..

    RăspundețiȘtergere
  3. nui prea extra dar frumusel

    RăspundețiȘtergere
  4. super frum machiajul de mai sus,mi se potriveste,sincer l-am incerkt si chiar mi-a iesit,v-as ruga sa mai postati si alte fotografii..dar oricum multumesc frumos pentru ideee:-*va pwp

    RăspundețiȘtergere
  5. super si am incerc si mia iesit eu inca mai astept alte variante :X:X:X

    RăspundețiȘtergere
  6. foarte frumos machiajul

    RăspundețiȘtergere