luni, 28 martie 2011

Rochii si rochite de plaja - modele de vara scurte




Rochii si rochite de plaja - modele de vara scurte

Pentru ca incet incet ne apropiem de sezonul cel mai asteptat si anume vara, am decis ca este cazul sa si postam cate ceva noutati.

Ce se poarta in vara 2011 ?

Ca de obicei, rochiile scurte si elegante sunt cele care au prioritate vara. Rochitele de plaja sunt foarte la indemana, iar cum de obicei fetele sunt innebunite sa obtina un bronz perfect, banuiesc ca rochiile de plaja vor fi mai mult de cat adorate. Modelele sunt extrem de multe, in functie de gusturile si preferintele voastre.

Se poarta culorile deschise, in special nuantele de crem, bej, etc. De ce culori deschise? Pentru ca iti evidetiaza bronzul! Sa nu mai mentionam faptul ca iti va fi mult mai cald intr-o rochie neagra decat in una de o nuanta mai deschisa, fiindca negrul "atrage" soarele.



Nu stiu exact care este pretul rochitelor prin magazine, dar banuiesc ca se gasesc si rochii de plaja ieftine. Am pus si cateva modele care mi-au placut mai mult, sper sa va incante si pe voi la fel de mult!










Articole similare:




3 comentarii:

  1. buna.Rochitele sunt de vanzare?

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna :) Rochitele din acest post nu sunt de vanzare. Sunt poze cu rochite la moda anul acesta, desi s-ar putea sa gasesti prin magazine modele asemanatoare. De asemenea daca ai idei si esti creativa poti incerca si sa-ti faci o rochita la o croitoreasa, daca nu iti place ce gasesti in magazine.

    RăspundețiȘtergere
  3. F. frumos blogul. I l-am recomandat sotiei. Pacat ca nu ai modele de vanzare.

    RăspundețiȘtergere