miercuri, 12 august 2009

Machiajul perfect pentru brunete cool

Postat in: , , , ,



Cauti sfaturi pentru un machiaj perfect? Daca esti bruneta, aici gasesti cu usurinta niste pasi in care inveti cum sa te machiezi perfect ca sa arati cool. In primul rand, trebuie sa iti evidentiezi culoarea ochilor, deoarece acestia au un rol important in aspectul fetei.

Accentuati conturul ochilor usor, cu ajutorul unui creion, de preferat de culoare neagra. De asemenea, este foarte bine daca folositi rimel. Ondulati cat mai mult genele dar nu folositi rimelul in exces!

Machiajul perfect pentru brunete se obtine foarte usor, un lucru important fiind de asemenea si buzele. Este preferabil sa evitati culorile ca si.. rozul pal sau sclipitor dar puteti incerca rujuri sau glossuri in nuanta caramizie/cherry dar in acelasi timp se va potrivi de minune un chocolat!

In machiajul pentru brunetele cu ochi caprui si verzi se pot folosi cu incredere aproximativ orice nuanta de gri sau verde dar si auriu, preferabil pentru pleoape! Este foarte bine sa fiti atente cand va machiati deoarece un machiaj strident nu arata bine, asa ca, incercati sa evitati niste contraste drastice intre culoarea buzelor - tenului - ploapelor.

Un machiaj frumos daca esti o bruneta cool il poti obtine si plin aplicarea unei umbre de fard de obraz, culorile potrivite fiind piersica. Atentie, nu este indicat sa aplici mult fard de obraz dar nici fond de ten. Pentru fetele care sunt dependente de fondul de ten, este mai indicat sa folositi pudra sau perle!








Articole similare:




Un comentariu: