vineri, 14 august 2009

Poze cu Lady Gaga nemachiata !

Postat in: , , , ,



Poze cu Lady Gaga nemachiata

Cateva poze cu Lady Gaga nemachiata, niste imagini putin socante probabil pentru unii dintre voi. Cu totii ne-am obisnuit cu imaginea de fetita rea dar frumoasa a domnisoarei Gaga, din pacate in cele doua poze de mai jos, Lady Gaga nemachiata nu mai este atat de draguta precum parea cu tone de fond de ten si gene false.

Frumusetea adevarata este cea naturala, fara extrem de mult machiaj. Lady Gaga este prea extravaganta, poate si putin egoista. Muzica ei este comerciala, are fani peste tot in lume, dar aia nu inseamna ca este frumoasa. Exista o diferenta totusi intre Lady Gaga cu machiaj (prima poza din dreapta) si Lady Gaga fara machiaj (cele doua poze de jos).











Articole similare:




68 de comentarii:

  1. UUUUUUUUUUUUUUUUUrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaattttooooooooooooo

    RăspundețiȘtergere
  2. Adevarul e ca aproape toate vedetele arata horror nemachiate.Multe doamne si domnisoare de pe strada arata mult mai bine decat multe vedete atunci cand sunt nemachiate. Din punctul meu de vedere o femeie este frumoasa daca arata bine nemachiata nu cu o tona de machiaj pe ea si dupa ce se demachiaza incepi sa o cauti ca nu sti unde e.

    RăspundețiȘtergere
  3. wtf is this?:-0:)):))......that isn't lady gaga this is a bich:)):)):))

    RăspundețiȘtergere
  4. omg arata ca o baba adica hellou arata groaznic

    RăspundețiȘtergere
  5. omg arata groaznic adica arata ca o baba hellou toata lumea siar da seama omg!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. Mey >>fiti atieni >>> unii au impresia ca GaGa arata bine dar eu zik ca e cu totul pe invers adica uitati-va si voi atata extravaganta ce vrea sa dovedeasca ? mai degraba zis ce vrea sa ascund <>> atata uratenia care defapt este in ea si nu o poate schimba :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Toate vedetele care sunt nemachiate arata groaznic,chiar si oamenii normali.Daca va place Miley Cirus sa stiti ca am gasit o poza cu ea nemachiata si arata ingrozitor,dar machiata superb.La fel si Lady GaGa.pupici la necunoscuti!!!!

    RăspundețiȘtergere
  8. Am un amanunt foarte important Lady Gaga din ce am auzit eu este barbat.

    RăspundețiȘtergere
  9. arata ca o babaciune, adica brb bich

    RăspundețiȘtergere
  10. n st c s zik.....mai..totusi are o varsta voi cum redeti q veti arata l varsta ei ganditi-va!!!!!!!!! si ork p mn n m intereseaza kum arata ci ce canta.....

    RăspundețiȘtergere
  11. prostilor nu o mai criticati atata:)))!!!;) nu conteaza daca e frumoasa sau urata,are stil in ea;) si 893579876709 de fani incepand cu mine=)):X:X! PA SCONCSILOR!

    RăspundețiȘtergere
  12. da, pe mine ma incanta pozele, pentru k nu imi place deloc de lady gaga , e o prefacuta, si vorba unui comentator de pe site, de ce credeti k face muzica comerciala si e extravaganta? pentru ca are ce ascunde, nu mi-a placut, nu imi place si nici nu o sa imi placa lady gaga!

    RăspundețiȘtergere
  13. arata ka bunica mea la 81 de ani...:))si avedeti ce fac macheajurile den femei...:)):))

    RăspundețiȘtergere
  14. e mijto tipa canta frumos !!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  15. buaaaa`..lady gaga...e frum duar machiatha...asha ....aratha ingrozitor..X_X..da` aduuuuuuuuuuuuorrr muzqa` ei...:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x..are o vocee=p~...adk nu are chiar o super voce`..[ inna catha muuulth mai bne..;))..]..da` lady gaga are stil`..nu glm..multe vedethe o copieaza..sh incearca sa semene cu ea..dar sa nu realizeze nme`.adk...gaga face o muzqa` frum..dance ...e buan pt dans` :p.are ritm...[ bad romance' e preaaaaaaaaaaa tareeeeeeeee mell`..da` e bne ca e lunga..;))=p~.....deci..nu cont ca gaga` e uratha..cont mzqa` ei..cre ....sincer nu am ce sa comentez .aku`...adk`..eo personal ador lady gaga...la voce`.

    RăspundețiȘtergere
  16. Mie nu imi pasa cum arata adevarul ca are stil si se misca grozav si cred ca milioanelor de fani care o admira nu le pasa cum arata ci cum canta. Multumiri celor care cred la fel despre ea

    RăspundețiȘtergere
  17. dc sunt chiar atat de urate tote vedetele nemachiate ???? daca fardul sau rujul nu sar fi inventat ce sar fi fakut oamenii ???? trebuie sa fi frumoasa atunci cand esti naturala.....

    RăspundețiȘtergere
  18. doamne!!nu credeam k poate sa fie atat de urata

    RăspundețiȘtergere
  19. aproape toate vedetele (in special fete) arata ca baba dochia nemachiate

    RăspundețiȘtergere
  20. kanta bine dar arata k strabunika-mea in koskyug.e o uratenie.ma mira sy p myne k poate fake un kyl de fond de ten din ea.

    RăspundețiȘtergere
  21. << da....intr-devar.....nu arata prea bine dar HELLOOOO canta bine >> Ador vocea ei....pacat k arat asa

    RăspundețiȘtergere
  22. ce urata e...nu`mi vine sa cred:-o....dar mie imi place cum canta:X:X:X...toate mell sunt superbe:X:X:X

    RăspundețiȘtergere
  23. ...Mie imi place ft mult Lady GaGa e originala..nu imita si sa fim sinceri danseaza si bn.Dar nu-mi place ca se ascunde..sub extravagantza ei..rochii cat mai excentrice peruci si alte minunatzii...oricum..GaGa esti The BeSt...pupicii..

    RăspundețiȘtergere
  24. sI CE DAK!!!! MIE TOT IMI PLACE LA NEBUNIE DE EA!!! O ADOR!!!!

    RăspundețiȘtergere
  25. Lady gaga esti cea mai tare!t ador!si ce dak arati mai rau un pik in poza asta ce conteaza?tot lady gaga ramai!si ce dak zice lumea ca esti barbat,urata nu conteaza!pt esti ffff frumoasa!ce park celelalte cantarete sunt mai frumoase nemachiate!nu is fffffffff urata!park zici ca sunt dintr-un film horror!te ador gagutza!esti cea mai tare cantareata din lume!si a pt anonimu inna are voce?ha ha!aia habar nu are sa cante!nu are nici voce si nici stil!e o taranca incaltata in papuci d lana!

    RăspundețiȘtergere
  26. lady gaga barbat?=))Voi va`tzi tampit?:|nu stitzi sa facetzi diferentza dintre un barbat si o femeie?:D...ce daca ii urata?:| are o voce super:x

    RăspundețiȘtergere
  27. lady gaga ii un model ptr multe fete si nu numai.....hai sa fim seriosi...ce ati vrea?? sa arate k tipele care or venit de la frumusetze pe muchie de cutzit???nicio persoana nu arata bine nearanjata, dar asta nu inseamna ca iti schimbi radical parerea despre ea......MATURIZATZI-VA....:))

    RăspundețiȘtergere
  28. ador lady gaga cum canta imi place la nebunie mai ales bad romance o ascult zilnic ...imi place tilul ei si cum arata machiata dar cand ii nemachiata hmmm ii cam urata asta e adevarul da mno cred ca nu poate zice nimeni ca ii urata machiata cel putin eu o ador moolt si imi place le nebunie chiar ma pot numi o super fana a ei si nu imi pasa cum arata nemachiata ziceti ce vreti da muzika ei ii super faina

    RăspundețiȘtergere
  29. lady gaga are o voce de invidiat oricine orice ar zice imi place la nebunie bad romance.... ce'i adevarat ii cam urata nemechiata dar cand ii lasa toti baietii cu limba pe afara :P

    RăspundețiȘtergere
  30. Nu stiu de ce ii tot jignesti pe ceilalti.Lady Gaga e destul de urata nemachiata.

    RăspundețiȘtergere
  31. ce scarbos arata:-&:-&
    iacs

    RăspundețiȘtergere
  32. ai ma nu va mai luati de ea! ganditiva cat de mult a muncit ea!sa stiti ca mie imi place de ea mai ales case si chinuie!uni sunti chiar.....ca sa nu spun altfel,recunosc nemaghiata nu arata aja de frms dar totusi......e si ea om si nu merita sa o faceti urata sau mai stiu eu cum!

    RăspundețiȘtergere
  33. OADOR MELODIILE LUI LADY GAGA SI EU CRED CA ARATA DESTUL DE BN DAR POATE CA IN POZE NU IESE BINE . IMI PLACE FOARTE MOOLT MELODIA PAPARAZII SI BAD ROMANCE .

    RăspundețiȘtergere
  34. mary:X lady gaga13 martie 2010 la 09:37

    lady gaga nu e frumoasa la bata da la corp da....si ce conteaza cum arata cand are o voce superba?......

    RăspundețiȘtergere
  35. mie nu mi se pare ca arata asa rau nemachiata..ca sa zic ca machiata arata SUPER TAREE.Melodiile sunt foarte frumoase...dak nu era gaga muzica pop era mai saraca!!!

    RăspundețiȘtergere
  36. da e adevarat nu merita sa o facti urata lucreaza mai mult ca orsicine te iubesc lagy esti super frumoasda

    RăspundețiȘtergere
  37. :\ eu cred ca e illuminata :) cautati pe youtube lady gaga illuminati ;)) pt cei care stiu engleza desigur :-j

    RăspundețiȘtergere
  38. eu kred ca daca nu punea atata machiaj pe fata ei arata mult mai bn acun,dar nu chiar asa oribila,nu le-ati vazut p-alea de la frumusete pe muchie de cutit?
    is mult mai groaznice dekat ea si orikum nu poate fi perfecta
    ati vazut poze cu ea la inceput?era mult mi dragutza pt ca era mi simpla,dar eu cred ca a meritat sa se schimbe ka aku are un sukcesss...
    Pu$$$$$$$$i pt aia kare tin cu ea

    RăspundețiȘtergere
  39. sincer..toata lumea o lauda pe daniela crudu cat de buna este....sa o vedeti fara machiaj cum arata...parca i venita de la sapa, si am mai vazut niste poze cu pamela andrson nemachiata , e mai urata de o mie de ori decat Lady Gaga.asa ca multa grija le cer barbatilor care si compara iubitele cu vedetele, ca de multe ori fetele de langa ei daca s ar aranja asa cum o fac vedetele ar arata de de nush cate ori mai bn decat aceste vedete date cu glet;)

    RăspundețiȘtergere
  40. comentati ca niste muieri

    RăspundețiȘtergere
  41. vorbiti ce vrei de ea da mine imi place:*si ...are stin msi nou toate o fac xerox ar vrea ei:)) dar nu le iese:P:P

    RăspundețiȘtergere
  42. Ei bn mine imi place ....:*
    voi vb ce vrei......mai nou.....toate vedetele chiar si de la noi o compiaza :)) ar vrea ele saracile;)

    RăspundețiȘtergere
  43. arata oribil...dar tot canta minunat;)

    RăspundețiȘtergere
  44. E adevarat Ca Lady gaga nu arata intocmai super nemachiata dar asta nu conteaza ceea ce conteaza este ca are o voce minunata iar machiata arata super ....voi trebuie sa o vedeti asa cum va-ti dori sa fie nu asa cum este ...si in plus am vazut-o si pe madonna nemachiata si arata ca o fantoma la fel ca toate vedetele nemachiate...si tothusi lumea o adora deci nu putem critica oamenii...Oricum eu o ador pe Lady gaga....

    RăspundețiȘtergere
  45. E avevarat ca Lady Gaga arata naspha dar nu conteaza cum arata la exterioar ci la interior si cum canta...orcum arata bine namacheata...si noi cine suntem sa criticam oameni ca doar noi nu suntem mai frumushi!!!!Telephone-cel mai tare viodeoclip si cea mai mai tare melll....Super tare si beyonce!!!!

    RăspundețiȘtergere
  46. mie inainte nu-mi place dar la mn in clasa e unul Carpus Alexandru e tare innebunit de tn cred ca e disperat si apropo iti sta bn asa cum esti tu in genul tau si mie acum imi place de tn te popo roxy

    RăspundețiȘtergere
  47. e super asta e ceva fotoshop nu cred ca ea arata asa...nu cred

    RăspundețiȘtergere
  48. Lady Gaga e cea mai tare vedeta cu toate ca arata oribil in realitate.eu o sustin pe lady gaga si mi se pare ca aia care isi bat joc de ea si etc sunt niste fraiery.cu toate ca asa arata ... machiata arata minunat , sicine nu ar vrea sa fie in locul ei?
    canta minunat lady gaga.super vedeta

    RăspundețiȘtergere
  49. Pe mn nu ma intereseaza ce este in exterior ma intereseaza ce este in interior...ea este singura persoana care ma facut sa inteleg ca a urma o persona orbeste este un lucru prostesc

    RăspundețiȘtergere
  50. Lady Gaga model pentru celelalte fete????? Voi nu sunteti normali? Fereasca Dumnezeu sa ajunga toate fetele asa. Cine si-ar dori o asemenea sotie? Eu sigur nu. Si mai zice unu pe aici ca nu-l intereseaza ce este la exterior ci ce este la interior. Wow, cat esti de profund... bre, omule, tu nu ai acces la interior, nu vezi ca numai la exterior se ofera; ofera numai ce se poate vedea.

    RăspundețiȘtergere
  51. o detest:-& nu imi place deloc, nu mi se pare ca este originala, si stilul ala de draci:-& cu multe peruci si ce haine si machiaze cu tonele:-&, chiar nu o inteleg si se da prea mare, si nu ii este rusine in ce umbla, si ce video faceee...:-&
    nu imi place nimika la ea!!!!

    RăspundețiȘtergere
  52. bai frate, voi credeti ca nu are suficienti bani incat sa-si faca operatii estetice?sunt sigura ca are, dar daca se simte bine asa, care e problema?

    RăspundețiȘtergere
  53. nu conteaza cum arata cum se imbraca conteaza darul pe care il are cel mai de pret pe lume asta si acesta este o voce extraordinara ii ador toate melodiile mai ales cea Alejandro e superba dar in melodia aia e si ea imbracata normal cu tocuri normale pantaloni si un maiu devine batrana si mai ciudata dar io tot o iubesc si o respect HAI LADY GAGA :x:x:x:x:

    RăspundețiȘtergere
  54. Lady Gaga te iubesc ! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!;D aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

    RăspundețiȘtergere
  55. eeeeeee super frumoasa si nemachiata.e kea mai tare .the best

    RăspundețiȘtergere
  56. pri felul ei d a fi este spekiala si deosebita.are o voke extraordinara.e super tare

    RăspundețiȘtergere
  57. Imi place mult Lady Gaga si da, am realizat pana acum ca e urata (si mchiata si nemachiata) in comparatie cu alte vedete. Dar are stil, e speciala , stie sa socheze lumea, am impresia ca a devenit un trend si in magazine cum ar fi Zara ori alte nume mari am vazut tricouri cu ea le preturi de peste 90 de ron. Are un succes nemaipomenit si eu cred ca se va tine multa vreme pe pozitii. Love you Gaga!

    RăspundețiȘtergere
  58. ledi gaga esti super tare si imi place foarte mult cum cinti...........poate gaga nu arata cine stie ce suberb dar fata de alte vedete ea arata super............orice persoana este frumoasa machiata dar nemachiata fata se schimba citusi de putin uitativa la alte vedete ca sunt mai urite decit gaga..........te besq

    RăspundețiȘtergere
  59. asta e LADI BABA in nici un caz ladi gaga

    RăspundețiȘtergere
  60. eu sunt lady gaga chiar eu is si daca mai ziceti ceva rau de mine va reclam la politie

    RăspundețiȘtergere
  61. eu cred ca lady gaga este frumoasa si cand este nemachiata :-p

    RăspundețiȘtergere
  62. lady gaga poate stie ea sa cante dar e urata foc si se imbraca beccccccceu o prefer pe INNa

    RăspundețiȘtergere
  63. nu prea cred e urita si machiata:)):)):))

    RăspundețiȘtergere
  64. eu cred ca ar trebui sa isi puna o punga de hirtie in cap si sa se arunce dl etaju 22

    RăspundețiȘtergere