vineri, 1 ianuarie 2010

Idei cereri in casatorie - Idei Romantice




Idei cereri in casatorie - Idei Romantice pentru barbatii care sunt dispusi sa faca acest pas important. Vrei ca cererea in casatorie perfecta sa fie facuta de tine persoanei iubite? Avand in vedere ca se presupune ca stii prea bine ceea ce ai langa tine, si ce gusturi are, din lista de idei cu cereri in casatorie, poti alege ceea ce iti place mai mult!


Am postat cateva idei pentru cereri in casatorie, deoarece sunt fata, si stiu ca pentru barbati este putin mai dificil acest lucru. Totodata, ma gandesc ca poate va dau o mana de ajutor in legatura cu ideile de cereri in casatorie fiindca vedeti cam ce gusturi si ce le chestii impresioneaza femeile.
...

Asadar, cateva idei romantice pentru ea:

  • O cina romantica, doar tu cu ea, intr-un local special, iar inelul sa il gaseasca in paharul de sampanie adus de un chelner, care defapt este cel mai bun prieten al tau! :)
  • O poti cere in casatorie chiar de revelion, la ora 12:00 . Cu siguranta nu va uita acest lucru!
  • De asemenea, o poti cere in casatorie intr-un mod mai putin neobisnuit, in plina strada, pe zapada, cu binecunoscuta plecaciune.
  • O alta idee pentru cerere in casatorie ar fi intr-o excursie la mare, la apusul soarelui doar tu si cu ea pe plaja ..
  • De asemenea, ii poti face o propunere pentru casatorie chiar de ziua ei!
Ideile mele pentru o cerere in casatorie reusita au cam ajuns la final, dar bineinteles, daca cumva aveti alte idei mai bune si mai romantice, decat acestea mentionate, sau daca ati cerut deja pe cineva, ne puteti spune si noua ce idei ati avut si pe care ati aplicat-o!







Articole similare:




Un comentariu: