sâmbătă, 2 ianuarie 2010

Sfaturi pentru femei si fete indragostite




Sfaturi pentru femei si fete indragostite, de toate varstele. Il vrei pentru tine? Nu stii cum sa faci asta? Decat sa faci de capul tau si sa regreti, mai bine urmeaza cateva din sfaturile pentru fete singure prezentate putin mai jos.

Prima data, trebuie sa vezi in ce categorie te incradrezi, si de ce sfaturi ai nevoie:

  • Sfaturi pentru o relatie reusita sau sfaturi pentru o relatie de lunga durata
Ca sa fii multumita de relatia pe care o ai, atat tu cat si partenerul tau trebuie sa va cunoasteti destul de bine si sa comunicati cat mai mult. Incearca sa nu-l minti si spune-i ceea ce te deranjeaza, dar ai grija la maniera in care o faci. Nu ridica tonul si vorbeste calm, astfel vei avea sansa sa-l faci sa te inteleaga.

Ca o relatie sa fie de lunga durata, nu il presa niciodata si ia-o cat mai incet cu criticile. Barbatilor in general nu le place sa fie criticati, si nici sa li se aduca aminte in exces de lucruri pe care le-au gresit in trecut.
..

Probabil ca va trebui sa lasi mult de la tine pentru ca relatia sa functioneze, iar astfel, daca si tu lasi de la tine, atunci si el va lasa din orgoliu si sunt sanse mult mai mari ca sa va intelegeti.

  • Sfaturi pentru o viata fericita
Ca sa ai o viata fericita, trebuie sa faci cumva sa scapi de stres. Stresul este mai rau decat un microb si ceea ce este si mai daunator este ca odata cu stresul vin si problemele.
Incearca sa fii optimista si in loc sa vezi jumatatea goala a paharului, uita-te intotdeauna dupa cea plina.

Totusi, pentru a avea o viata fericita, ai nevoie atat de frumusetea interioara cat si de cea exterioara. Incearca sa te mentii plina de viata si cu cat mai multa energie si ai intotdeauna grija de sanatatea ta, care este foarte pretioasa.

  • Sfaturi pentru relatii in general
Cateva sfaturi generale pentru relatii:
* Nu critica, fiecare dintre noi suntem oameni si mai gresim.
* Lasa de la tine daca vrei ca si celalalt sa lase de la el. Exemplul personal este cel mai bun.
* Nu dispera! Nimanui nu ii place ca o persoana sa fie posesiva / disperata.
* Rezolva lucrurile cu mult calm si rabdare, altfel este foarte probabil sa pierzi controlul asupra situatiei.
* Recunoaste-ti greseala atunci cand stii ca esti de vina.
* Intotdeauna cand pierzi, imita comportamentul invingatorului.
* Lasa atitudinea de superioritate pentru altadata.
  • Sfaturi pentru femei parasite
Cu toate ca esti o femeie parasita, nu trebuie sa disperi. La urma urmei tot vei gasi un barbat care sa fie perechea ta. Decat sa fii impreuna cu cineva care nu iti este potrivit, mai bine singura. Gandeste pozitiv si incearca sa socializezi cat mai mult. Este singura metoda prin care poti sa cunosti mai multa lume si sa iti faci noi prieteni si de asemenea sa cunosti persoane care sunt compatibile cu tine.

Nu incerca sa intelegi barbatii, fiindca este foarte dificil. Mai bine incearca sa gasesti o modalitate prin care sa te intelegi cu ei, decat sa-i intelegi pe ei.


  • Sfaturi pentru despartire
Daca ai nevoie de sfaturi pentru despartire, ei bine cel mai important sfat pentru astfel de situatii este sa nu iti para rau. Fara regrete. A fost frumos, dar nu mai este, va ramane intotdeauna o fila de poveste si o mica amintire in inimioara ta.

Daca disperi si incepi sa il stresezi, vei face mai rau. Daca te comporti indiferenta, ai sanse sa repari ceea ce s-a stricat, iar daca nu, privirea sus si mergi mai departe. Gandeste-te ca nu esti singura persoana din lumea asta care a avut parte de o despartire. Cu totii trecem prin astfel de momente. Pe unii ne afecteaza mai multe, pe altii mai putin, unii trecem mai repede peste acest lucru, altii mai greu, dar in final totul se rezuma la un happy ending!







Articole similare:




78 de comentarii:

  1. Bune sfaturile, speram sa fie luate in considerare de catre partenere. Pentru baieti n-ai nimic?:P

    RăspundețiȘtergere
  2. Hmm .. nu stiu ce sa zic. Nu ti s-ar parea aiurea ca eu, o fata, sa dau sfaturi la baieti? :))
    O sa vad :P Cand mai am timp & chef

    RăspundețiȘtergere
  3. Salut :) Mi-am luat si eu domeniu si host si m-am mutat cu blogul la http://baiatulciudat.com :D ( fostul blog http://baiatulciudat.wordpress.com ) . Te rog sa ma adaugi si pe mine la blogroll si cand m-ai adaugat sa-mi lasi un msj pe noul blog :)
    Link : http://baiatulciudat.com
    Nume : *Baiatul Ciudat

    Multumesc anticipat si La multi ani >:D<
    p.s. te aveam in blogroll la vechiul blog :)

    RăspundețiȘtergere
  4. da nustiu ce ar putea fi

    RăspundețiȘtergere
  5. am nevoie de un sfat..el e mai mare cu 4 ani
    Dar il plac mult mult si nu stiu cum sa scap de gandul c il iubesc.
    Ce pot sa fac?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E greu sa-l uiti!!! Dar vei reusi;);) Totul depinde de tine: daca vrei sa il uiti sau nu. Ce iti pot spune concret e ca orice decizie ai lua, aceea va fi cea corecta!

      Ștergere
  6. Sa vorbesti cu el sa vezi daca e interesat, 4 ani nu e o diferenta atat de mare, iar in functie de cum reactinoneaza el iti dai seama daca ai sanse sau nu.

    Daca vezi ca nu prea e interesat de tine eu zic sa renunti pentru ca nu se va sfarsi bine. Probabil isi va bate joc la fel cum fac aproape toti baietii, rar vezi pe unul sa iti spuna sincer ca nu vrea ceva serios si ca nu are rost.

    Nu te lasa prostita dar nici sa nu fii prea intepata. :) Fii naturala si sa nu disperi!

    RăspundețiȘtergere
  7. salut... cudat este faptul ca sunt o fata destul de puternica dar nu mai stiu ce sa fac...ma intilnesc de un an si2 luni cu un baiat minunat imi ofera toata dragostea si tot ce poate dar eu se pare ca nul pot uita pe fostul si imi place de un baiat cu un an mai mik ca MINE...ce sa fac????

    RăspundețiȘtergere
  8. Hey :)

    Eu zic sa ramai cu aceasi persoana cu care esti de 1 an si 2 luni pentru ca altfel faci o mare greseala pe care o sa o regreti.
    O sa-l uiti cu timpul cand o sa realizezi ca defapt nu a meritat, ca el nu era interesat de tine si daca te desparti de actualul pentru el nu iti aduce nicio garantie ca o sa ai relatia pe care ti-o doresti cu respectivul.

    Stii cum e expresia "Nu da cioara din mana pentru cea de pe gard". Poti sa compari cum se comporta actualul cu tine si cum se comporta cel la care tu zici ca inca mai tii (desi s-ar putea sa nu tii deloc si sa fie doar o impresie)!

    RăspundețiȘtergere
  9. BUNA.....AM NEVOIE DE UN SFAT,AM FOST CASATORITA AM O FETITA DE 6 ANI AM DIVORTAT ACUM MA INTALNESC CU FOSTUL CUMNAT,SPUN FOSTU PENTRU CA SA DESPARTIT DE SORA FOSTULUI BARBAT AL MEU EL MA CUNOASTE PE MINE DAR PARCA AM O RETINERE FATA DE EL.MI-E FRICA SA NU SE FOLOSEASCA DE MINE.EU AM DISCUTAT CU EL IN MARE SI A SPUS CA MERITA SA INCERCAM.O.K. DAR..... EL SIA DORIT FOARTE MULT UN COPIL CU EA DAR ERA O DEPRAVATA SI EL NU VEDEA ASTA CA ERA PREA ORBIT DE DRAGOSTEA EI SA SPUN ASA,PANA INTRO ZI CAND IA GASIT UN SMS IN TEL IN CARE SCRIA CA IL IUBESTE FOARTE MULT...DAR NU ERA DESTINAT LUI SI DE AICI A INCEPUT TOTUL,MA CAUTAT PE MINE CA STIA CA EU STIU MAI MULTE CU TOATE CA L-AM MAI AVERTIZAT MAI DE MULT DAR NU MA BAGAT IN SEAMA. CE MA SFATUITI SA FAC????

    RăspundețiȘtergere
  10. Buna :)

    E putin cam complicata povestea ta. Cred ca prima data ar trebui sa-ti dai seama de ai retineri fata de el? Poate mai sunt inca din vremea cand erai obisnuita ca el sa iti fie cumnat. Astea ar trebui sa treaca cu timpul de la sine.

    Daca stii ca a terminat-o definitiv cu "depravata" si simti nevoia de o relatie sau crezi ca incercarea asta ti-ar face bine, nu vad de ce sa nu incerci.

    In cazul in care incearca sa isi bata joc de tine o sa iti dai seama la timp. Esti destul de matura ca sa iti dai seama cand cineva incearca sa te manipuleze. Minciunile au picioare scurte, daca e sa calce stramb, o sa-l prinzi. Acum tu stii cum ti-e mai bine, dar nu uita ca nu ai nicio obligatie fata de el, in sensul ca daca nu mai vrei poti spune nu oricand. Fa ce crezi ca e mai bine pentru tine si fetita ta. Ai grija! :)

    RăspundețiȘtergere
  11. buna...vb cu un tip de 2 ani si 3 luni si am ajuns la concluzia ca il iubesc mult dar aceasta iubire a devenit dependenta...nu reusesc sa stau fara el.fara sa vb la tel cu el etc...el zice ca sunt stresanta si asa este ,cum as putea sa scap de chestia asta?ce as trebuii sa fac sa nu ma mai gandesc asa de mult la el si sa il las mai liber..adica sa nu mai fiu asa de stresanta ptr ca o sa ajung sa il pierd ptr chestia asta...pls ast niste sfaturi

    RăspundețiȘtergere
  12. Salut :)
    es cu un baiat de 2 luni..nu avem atit de mult..dar m-am indragostit ft repede..mie frica sa nu il pierd,a avut multe prietene in trecut dar spune ca nu au fost serioase relatiile.. mereu imi psune ca ma iubeste..dar totusi mie frica..uneori ne certam de la nimica toata!nu stiu totusi ce simte el cu adevarat!Cum sa ma comport ca totul sa fie bn?Vreau sa aflu ce simte cu adevarat!

    RăspundețiȘtergere
  13. Salut ma intilnesc cu un baeat mai mare decit mine cu trei ani dar imi place inca de un baeat nustiu ce sa fac dar vreau sa ramin cu prietenul meu sa fim meru impreuna cum pot uita mai repede de baeatul cela care imi place?ajutatima va rog

    RăspundețiȘtergere
  14. am o relatie de 8 luni totul e bine intre noi VREM SA NE CASATORIM,dar suntem de religii diferite si eu nu pot sa trec in religia lui ca asta ar insemna sa imi stric relatia cu parintii si cu toata familia.Stiu ca nu ar trebui sa conteze religia cand vine vorba de relatie.NU STIU CE SA FAC NE IUBIM SI NU VREM SA NE DESPARTIM DAR NU AJUNGEM LA NICI O SOLUTIE te rog spunem ce am putea sa facem

    RăspundețiȘtergere
  15. Eu consider ca nu trebuie sa te desparti de el. Daca religia nu va permite casatoria, mai amanati-o un timp; in felul acesta demonstrezi si tu familiei tale cat si el familiei lui cat de mult va iubiti unul pe celalalt si poate se va gasi o solutie inspre final. Puteti sa discutati si sa considerati ca sunteti casatoriti, sa va comportati ca atare si daca actele nu sunt facute. Defapt nu hartiutele stampilate ne definesc pe noi, ci modul in care ne comportam. :)

    RăspundețiȘtergere
  16. am o problema si eu..de mult timp imi place de un baiat care a avut prietena,a avut relatie de cativa ani(2-3) cu ea.Si eu intr-una eram geloasa,imi placea tare de el.Ne mai intalneam,ne sarutam dar nimic iesit din comun.De cateva luni s-a desp de ea,el ii si afemeiat,si el de mult vrajeste la mine stiu ca ca ii place de mine,ca'l atrag dar vreau sa'l fac sa ma placa si mai mult,sal pun pe jar,sa isi doreasca sa ma cucereasca,sa dispere dupa mine,dar nu stiu cum sa fac,is necajita pt ca e dificil si nu stiu cum sa ma comport in acest caz.poate ar fi sansa mea sa o uite pe ea,si sa fie cu mine.dar el vrea sa ne intalnim asa doar,nu a pomenit nimic de o relatie.

    RăspundețiȘtergere
  17. Arata-i ca esti ravnita si de alti barbati, ca daca nu are grija de tine te poate pierde. Momentan probabil ca nu vrea o relatie serioasa daca spui ca s-a despartit de prietena nu de foarte mult timp, dar nu se stie pe viitor. Tine-l interesat si fii atenta sa nu intervina monotonia. Iesiti in oras, mergeti prin cluburi, distrati-va mai pe scurt. Nu-ti mai bate capul atat de mult, lasa lucrurile sa curga de la sine. Aminteste-ti ca nu e singurul barbat de pe planeta si nu ii arata niciodata ca esti disperata. :)

    RăspundețiȘtergere
  18. buna,am nevoie de un sfat...m-am adica ne-am indragostit nebuneste de un baiat prin internet,eu sunt in FRANTA,saptamana viitoare pleaca si el spre SUEDIA si de dragul meu face o escala la PARIS.ce sa fac ????sunt casatorita de 10 ani si nu vreau sa fac pe nimeni sa sufere.multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si povestea continua.....cred in suflete pereche...ele exista

      Ștergere
  19. Buna! Parerea mea este ca ar fi mai bine sa iti vezi de casnicia ta si sa lasi nebunelile deoparte. Ideea e ca avem nevoie de distractie, dar de multe ori chestiile astea mici pot distruge o casnicie, iar eu zic ca nu merita sa dai 10 ani pe o noapte.
    Cu totii avem parte de tentatii zi de zi, depinde de noi daca reusim sa ne abtinem sau nu.

    RăspundețiȘtergere
  20. buna.am nevoie de cateva sfaturi si nu stiu cine sa mi le dea cred k sunteti ce-i mai potriviti si va rog mult sa ma ajutati!
    eu am 14 ani iar baiatul despre care va voi vb are 20 suntem vecini ne desparte o casa si totul a inceput cu un sarut pe obraz de sf ioan pt k pe amnadoi ne cheama ioan si ioana si de atunci am tot vb ceea ce nu faceam inainte de a se intampla faza cu sarutul si vb intr-o seara pe messenger si a zis k ia plcut sarutul meu si k vrea sa o mai facem si eu am zis k si mie mi-a placut si k as vrea sa se repete!..intr-o zi a venit ziua mea de nastere am vb la telefon ma sunat mi-a dat sms zicea k el vr sa ma mai sune da mno...si a zis k dak vr sa merg cu el intr-o plimbare si am refuzat!intr-o zi venind de la meditatii era la poarta si vb cu el si am zis in seara asta vreau sa ne intalnim cand pleci ma suni k sa ies si ma sunat ma astepta cu masina m-am dus ne-am plimbat si cand sa ma lase k sa plec acasa a zis nu ma pupi si am zis eu nu stiu si atunci ma sarutata el pe mine pe gura nu pe obraz k data trecuta si de atunci a inceput totul!k sa zic asa.!au urmat mult mai multe mesaje si vb la telefon si am tot continuat sa ne intalnim si saruturi si m-am indragostit de el si iam zis-o si a zis k si el ma place si k vrea sa fie cu mine da esteo problema si mi-a zis-o a fost k ne prinde mama si aici la o casa vecini si ii face scandal si mai era si varsta eu iam zis k nu conteaza varsta pt k nu stam asa toata viata si in ultimele intalnitit pe care l-ema avut am vazut k sa schimbat putin si m-am hotarata sa il intreb dak mai vr sa ne vedem si a zis k nu stie mai vedem si atunci eu am zis deci inseamna k nu ne mai vedem nu? si a zis k nu si am zis mno bine k mai facut sa te iubesc si akm gata tot! si am zis dak vr te las in pace si gata si o zis k mai vb si mai vedem si k ii este frik cand e cu mine de nu mai poate a zis k nu am ce face sa nu ii fie frik cand e cu mine si de aceea am nevoie de sfaturi k nu stiu ce sa fac k il iubesc si nu stiu ma simt urat singura incep sa plang si toate astea..!ajutati-ma va rog!!multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  21. Hey, povestea ta e lunga si cam complicata. Ideea e ca n-are rost sa te certi cu parintii pentru un tip, mai ales la varsta de 14 ani. Sincer iti spun, nu iti bate capul. Daca el a zis ca "nu stie, mai vedem" inseamna ca nu ii prea pasa atat de mult de tine precum pretinde. La 20 de ani el are alte ganduri cu mult diferite de ale tale, iar in plus, tu inca esti micuta, nu-ti strica copilaria cu relatii "seriose" fiindca ai sa regreti mai tarziu. Distreaza-te, invata si asculta-ti parintii ca nu iti vor raul. Pune in balanta lucrurile si vezi cine merita mai mult, familia sau un anumit el, care are chef de joaca cu fete de 14 ani. La 20 de ani ar trebui sa fie mai matur, sa umble dupa fete mai mari si sa te lase pe tine in pace. Probabil ca se simte mai "barbat" langa tine de 14. fiindca banuiesc ca te si manipuleaza si influenteaza mult mai usor decat pe una mai mare. Ce sa zic, nu te lasa niciodata prea usor si sa nu crezi textele care suna ceva in genul "Daca ma iubesti, ai sa faci ceva anume pentru mine.. " BAFTA si ai grija de tine! :)

    RăspundețiȘtergere
  22. buna..as nevoie si eu de niste sfaturi
    de vreo doua saptamani am cunoscut un baiat mia placut foarte mult...am facut schimb de numere de telefon etc...la inceput era insistent ma cauta imi trimite mesaje vroia sa ne intalnim...in fine am avut ceva probleme si lam cau abandonat sa zic asa...si doar dupa o saptamana de cand lam cunoscut neam intalnit la un suc...
    recunosc ca poate am gresit si eu un pic in privinta asta..trebuia sa ies si sa ma intalnesc cu el...vinerea trecuta neam vazut am iesit in oras...era foarte atent cu mine..si imi spunea vb dulci..miam facut si e iluzii ca va fi bine..dar de 2 zile...sunt intro dilema foarte mare...nu ma prea cauta daca eu nuidau semne de viata nici el nu da...mia mai spus ca acuma ca acuma vrea sa fie linistit ca nu e sigur ca vrea o relatie...si ca sa o luam incet si dupa o sa vedem pe parcurs....nu stiu ce sa cred...simt ca nu ma vrea pt ca daca ar fi ineresat de mine mar cauta ar da semne sau ceva..dar el nimc...
    nu stiu ce sa fac cum sa procedez..pt ca imi place foarte mult si as vrea o relatie cu el...sunt un pic disperata desi nu ar trebui..incerc sa fiu tare si indiferenta dar nu pot..
    va rog ajutati-ma..mulumesc

    RăspundețiȘtergere
  23. as mai vrea sa aflu ce gandeste ce vrea de la mine si nu stiu cum sa fac...iam trimis meaje frumoase..am vb frmos cu el dar nik
    imi tot spune abureli...si numi place..il plac foate mult si nu stiu ce sa fac
    multumesc

    RăspundețiȘtergere
  24. Hey. Daca crezi ca e destul de matur sa faca fata adevarului, intreaba-l din start unde va situati si ce crede el ca o sa se intample de acum incolo deoarece nu puteti sa continuati asa. Tipi sunt destui, daca nu te vrea, macar sa fie destul de barbat sa-ti spuna. Faptul ca nu mai discutati si el nu mai pare interesat de tine nu suna bine. Nici sa pari disperata nu e ok si din cate vad si tu stii asta deja, deci iti ramane sa vorbesti cu el. Comunicarea e solutia in cazul tau, asta e parerea mea. Daca nu poti sa vorbesti deschis cu el, inseamna ca nu este genul tau. O relatie fara comunicare in opinia mea nu este o relatie, acum fiecare cu parerile lui. Numai bine si mult noroc! :) [Vezi sa nu pari foarte intepata dar nici prea moale, comporta-te normal!]

    RăspundețiȘtergere
  25. buna....as vrea sa te intreb niste lucruri...si teas ruga daca poti sa0mi rasunzi si sa ma lamuresti....
    un baiat pe acre il plac foarte mult si pe care nul cunosc de foarte mult timp...si noah am crezut ca vrea si el o relatie cu mine...dar el mia spus ca momentan nu vrea relatie vrea doar sa ne intalnim sa ne "iubim"etc..dec o simpla distractie la asta se refera...si mia mai zis ca dupa o sa vedem pe parcurs daca e sa fim impreuna si daca nu
    as vrea sa te intreb pe tine ce parere ai..
    eu iam zis ca nus de acord cu asa ceva..numi place sa fiu doar o simpla distractie de o noapte sau sa ma caute doar cand are el nevoie...sper ca am procedat bine...acum as vrea sa aflu si parerea ta..sa ma lamuresti un pic...
    sincer nu mai pot intelege baietii din ziua de azi...multumesc

    RăspundețiȘtergere
  26. Hey, eu sunt de parere ca i-ai raspuns foarte bine. Tu te cunosti si din cate vad esti hotarata si stii ceea ce vrei [sa fii respectata] si ceea ce nu vrei [sa fii luata pe post de "distractie de o noapte"]. Ideea e ca daca el nu stie sa te respecte, nici nu merita sa faci unele sacrificii pentru el. Plus ca de obicei chestiile alea cu "sa ne iubim si vedem apoi.." sunt in mare parte abureli. Dupa cum am mai spus, barbati sunt destui. Daca tipul chiar se respecta, va stii ce sa aleaga si nu cred ca ar muri daca ar astepta putin. Daca el nu e dispus sa se "angajeze" intr-o relatie serioasa, tu de ce ai face anumite chestii ?

    Tine-te la fel de tare si nu-i lasa sa se foloseasca de tine si sa te manipuleze. :)

    RăspundețiȘtergere
  27. Hey...vreau sa ma ajuti! Mai demult adica anul trecut am stat 5 luni de zile cu un baiat si de sfantul valentin ne-am despartit:(, iar atunci a fost din vina lui ca m-a inselat, am suferit foarte mult pt. ca imi era foarte drag, iar acuma anul acesta de sf. valentin ne-am intalnit si el ma tot cauta la liceu si la telefon , apoi ma tot suna eu nu ma aratam ca imi pasa de el , dar el ma suna aproape zilnic imi propunea sa ne intalnim si am observat ca el urmareste ceva adica sa se inpace cu mine, si l-am intrebat de 7 martie daca vrea sa ne impacam si el a zis ca vrea sa ne mai cunoastem apoi da va vedea el...eu atunci am zis bine fie cum vrei tu, si intr0o seara chiar de 8 martie mi-a trimis un sms cu ocazie zilei de o martie un sincer la multi ani!, si mi-a cerut sa ne impacam si am zis ca nustiu pt. ca mie frica el a zis ca nu trebuie sa imi fie frica si mi-a jurat ca nu vrea sa isi mai bata joc de mine si ma vrea langa el si sa ma faca foarte fericita. bun am acceptat ne-am intalnit in 9 martie si a fost intamplator si el la despartire m-a sarutat pe buze nu ma asteptam , apoi imi tot trimitea mesaje ca is frumoasa si ca vrea sa fiu cu el. Acuma suntem impreuna in momentul de fata se compoarta foarte dragutz fata de mine ma suna si vb , ne intalnim , si am fo la el akasa weekend-ul trecut si sa intamplat ca eu sa ma las dusa de val si a fost o seara foarte frumoasa si foarte aprinsa romantica...:X dar nush ce sa fac deoarece mie mi sau retrezit sentimentele fata de el, el mio zis ca is foarte draga si mereu imi zike. dar nush ca aseara m-a sunat dupa ce a venit de la sala si apoi a zis ca ma suna si mai tarziu , iar am asteptat nu ma mai sunta si l-am sunat eu dupa care era ton ocupat , apoi nu mi-a rasp , iar apoi nu avea semnal adevarul ca la el in kasa sau la fratele lui nu prea este semnal, si el la 12 mi-a trm sms ca mi-a explikat unde o fost si dc nu mi-o rasp , iar apoi azi eu am vb cand ma sunat foarte urat si mia jurat ca nu o fost deat la nepotica lui si nu o auzit telefonul pt ca era in camera la el, si o stat cu fratele lui la vorbe, nustiu sa cred eu iam zis ca is suparat si ca nu cred, apoi ma facut si o zis ca mil da fratele lui la tel akuma sa vb cu el sa ma conving, nustiu oare el ma iubeste sau vrea doar asa sa aiba pe cineva langa el cu care sa isi petreaca noptiile? va rog datzi-mi niste sfaturi ajutatzima!!!Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  28. Eu zic ca ar trebui sa vorbesti cu el sa-i spui ca inca nu ai incredere 100% in el si ca probabil o sa te mai indoiesti de el in unele cazuri avand in vedere trecutul lui. Daca e matur si gandeste putin, va realiza ca aceasta neincredere e absolut normala si va incerca cu timpul sa ti-o recastige. Poti sa-i spui ca ii mai dai o sansa dar daca da cu piciorul in ea si de data asta, alta nu mai vede, asa ca sa se gandeasca bine ce face. Ai grjia sa nu cazi de proasta si incearca sa il tii tot timpul interesat, adica sa nu intervina monotonia in relatie. Ideea e sa nu te straduiesti doar tu, sa aibe si el niste batai de cap mici, ca daca faci tu "toata treaba" deja nu mai e relatie. :)

    RăspundețiȘtergere
  29. BUNA ZIUA TUTUROR CITITOARELOR,nu am crezut ca mi se va intampla,si totusi imprevizibilul s-a intamplat m_am indragostit de un barbat pe care l-am cunoscut prin intermediul internetului intr-o perioada mai proasta a casniciei mele,nevoia de afectiune si-a spus cuvantul,am ajuns in final sa ne cunoastem si fizic,am facut dragoste,acum suntem indragostiti unul de celalalt,vrea sa ma ia la el,dar eu sunt casatorita si aici intervine dilema mea,sa fi fost ceva de moment sau el imi este cu adevarat cel sortit?multumesc frumos

    RăspundețiȘtergere
  30. Buna!

    Cred ca tu esti singura care poti sa-ti raspunzi la intrebare, tu stii daca vrei ceva mai mult sau nu. Intrebarea e in ce stadiu esti tu cu caznicia ta, daca sunt implicati si copii sau esti doar tu si sotul. Ideea e ca daca il poti uita, eu zic ca nu are rost sa-ti dai casnicia pentru un anume X, dar daca crezi ca chestia asta te-a marcat si iti vei aminti intotdeuna de ce s-a intamplat, ma indoiesc ca va mai fi cum a fost inainte.

    Tu esti singura care cunoaste toate datele problemei si care poate lua o decizie. Ai facut un juramant pe care l-ai incalcat in momentul in care te-ai culcat cu X, dar si sotul tau si-a incalcat promisiunile din clipa in care tu ai devenit nefericita, iar comunicarea si afectiunea au inceput sa dispara treptat. Poate inca mai ai sanse sa-ti repari casnicia, asta tu decizi. Te mai simti atrasa de sotul tau? Inca il mai iubesti? Mai ti-e drag de el? Daca da, incearca sa vorbesti cu el sa-i spui ca nu iti place cum va aflati in momentul de fata si vrei mai multa afectiune si mai multa comunicare. Daca lucrurile nu se schimba, macar vei sta linistita stiind ca ai incercat.

    Multa bafta!

    RăspundețiȘtergere
  31. Buna.Am si eu nevoie de un sfat.Am avut o relatie de 5 ani.m-am despartit acum 10 luni din ptr ca el si-a gasit pe altcineva.Am puterea de a recunoaste ca si eu am fost vinovata de aceasta despartiere.Eram f posesiva,insa ptr ca el imi dadea motive sa fiu asa..Momentam el inca este cu acea fata,insa eu nu il pot uita deoarece a fost prima mea relatie si chiar l-am iubit cu adevarat.De cand ne-am despartit nu l-am mai cautat deloc.rareori el ma mai intreaba ce mai fac,care mai este viata mea.Credeti ca este o idee buna sa reincerc sa ma impac cu el?il iubesc foarte mult ink si nu pot accepta pe altcineva fara mine.Sper ca imi veti raspunde ptr ca am nevoi de acest sfat.

    RăspundețiȘtergere
  32. hei.am si eu o problema.poate nu grava.dar e o problema.am un baiat in scoala.mai mare ca mine cu un an.eu am 16 ani.si imi place foarte mult de el.m-am bagat in seama dar nici un efect.si.mi-e cam teama asa sa vb cu el.a avut prietene si le-a lasat dupa 2 saptamani.eu vreau o reltie.nu batjocura.as vrea sa ma observe.ce sa fac.?as vrea un raspuns.multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  33. Hello! [raspuns la mesajul din 24 aprilie]

    Nu iti poate raspunde nimeni daca ar trebui sa te impaci cu fostul tau prieten sau nu, asta tu decizi. Gandeste bine problema si vezi daca chiar crezi ca merita. Eu una sunt de parere ca o data ce te-a inselat, e foarte probabil sa o faca si a doua oara. Sunt o gramada de barbati pe langa el, unii cu mult mai potriviti pentru tine decat el, acum ramane la indemana ta daca alegi sa te impaci cu el sau nu.

    Vezi cum se comporta, daca e dispus sa faca unele sacrificii pentru noua voastra relatie. Dupa cum spuneam, tu decizi! Daca crezi ca merita sa-i mai dai o sansa, poti sa te impaci cu el, dar daca nu esti sigura ca te va pretui la adevarata ta valoare si crezi ca o sa te faca sa suferi, stii prea bine ce ai de facut. :) Bafta!

    RăspundețiȘtergere
  34. [raspuns la mesajul din 25 aprilie]

    Buna!

    Am citit ce mi-ai scris si dupa parerea mea, problema ta se poate rezolva usor, depinde de abordare.

    1. Poti sa vorbesti cu cineva care il cunoaste mai bine decat tine si sa vezi ce parere au altii despre el. Intr-adevar nu trebuie intotdeauna sa tii cont de "gura lumii" dar eu zic ca in cazul asta nu strica o parere in plus. In functie de ceea ce aflii, decizi daca crezi ca are rost sa-ti bati capul sau nu.

    2. Poti sa faci rost de numarul lui de telefon si sa-l inviti la un suc, sau poti sa faci rost de adresa de msn si sa vorbesti cu el, sa vezi daca mai ai aceasi parere despre el.

    In general baietii nu se maturizeaza la fel de repede ca fetele, iar un angajament serios nu poti sa astepti de la un pusti care abia si-a inceput viata. O rezolvare exacta nu prea este la problema ta, deoarece nu-l cunosc efectiv pe baiatul acela, iar dupa cum observi, problema este in legatura cu el si depinde enorm de mult de personalitatea lui.

    Incearca sa vorbesti cu el sa vezi cum se comporta, daca observi ca nu e interesat, lasa-l in pace si nu cauta anturaj aiurea fiindca de multe ori nu iese bine cand te bagi cu forta. Sunt chestii poate care nu le cunosti, poate baiatul are o prietena si de aceea nu e interesat. Cine stie, sunt o multime de detalii de care trebuie sa tii cont.

    RăspundețiȘtergere
  35. hei.mersi.sunt fata din (24 aprilie).am uitat sa mentionez ca cam sta dupa o fata de la mine din clasa.eu avusesem acum 2 saptamani cu ea o discutie ca imi place si ca as vrea sa ma bag pe interes.dar.avnad incredere in ea.in schimb o alta prietena de a ei i-a bagat in cap probabil sa "mi-l fure" si acum a vb cu el.si stau si vorbesc si toate ce se intampla.nu stiu daca el o place.stiu ca nu sunt impreuna.dar stiu ca sunt foarte geloasa.baiatul este foarte dragut si nu as vrea sa-l pierd.ar merita sa ma bag?adica.acea fata.o fosta prietena de a mea.o face ca-l pace sau doar ca sa-mi faca in ciuda.nu stiu ce s acred.sa ma mai complic?sau sa-l dau uitari.astep si eu un raspuns.si mersi pentru fostul sfat.am sa tin cont de el.multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  36. Buna din nou! :)

    Nu stiu ce are de gand presupusa ta "prietena" in legatura cu el, probabil ca ii place sa fie in centrul atentiei. Daca zici ca inca nu este cu el, incearca-ti si tu norocul, dupa cum e zisa. Daca vei ceda acum nu faci decat sa-i dai ocazia ei sa se simta superioara, iar poate el chiar nu este interesat de ea, dar daca ea forteaza poate ii este rusine sa ii spuna in fata. Vorbeste si tu cu el, vezi ce personalitate are, daca iti place de el si din alte puncte de vedere nu doar fizic.

    Afla ce-i place si incearca sa vorbesti cu el pe subiectele respective dar nu o aduce pe "ea" in discutie. Nu spune lucruri rele despre ea, daca te intreaba despre ea raspunde dar sa nu pari rautacioasa. Spor la cuceriri! :)

    RăspundețiȘtergere
  37. hey...am si eu nevoie de niste sfaturi..sper sa ma poti ajuta....cunosc un baiat de foarte multi ani..de cand eram mici..defapt este vecinul meu...am avut o relatie acum cativa ani...iar in iarna nema intalnit si am fost impreuna cateva zile....spun cateva zile pt ca am facut greseala de al pasa pt altcineva....iar in urma cu 3 saptamani am inceput sa vb prin msg din nou...ma cauta..si ma intrebat daca vreau sa fiu partenera lui de sarbatori etc...am acceptat...ia eu acuma iam spus ca as vrea sa am o relatie cu el....dar pproblema e ca el nu mai are incredere in mine...se comporta mai rece..urat....ma ia la misto...etc...ma doare foarte mult...stiu ca a fost greseala mea...nu a fost bine ce am facut dar acum imi doresc o relatie cu el...si eu acuma ii trimit mesaje frumoase..vreau sa spun ca ii arat ca imi pasa de el dar el tot rece vb cu mine...de ex iam trimis un mesaj cum ca imi este dor de el si el mia rasp rece...mia zis ca si lui cat de cat...nu stiu ce sa fac ca sal il fac sa aiba din nou incredere in mine..sau sa umble dupa mine...oare indiferenta e o salutie?sa fiu si eu mai nepasatoare..?chiar nu stiu cum sa procedez...as vrea sa fie ca inainte dar nu cred ca mai exista sanse....ma doare un pic...as vrea sal fac sa fie interesat de mine.pls ajutama cu cateva sfaturi...mersi mult

    RăspundețiȘtergere
  38. Hello :)

    Eu sunt de parere ca ar trebui sa-i spui lui toate lucrurile acestea, iar din ce raspunsuri iti da el iti vei da seama daca inca mai are ceva sentimente pentru tine sau nu. Ideea e ca si daca ai fost ranita in trecut, tot nu ar trebui sa te comporti urat cu o persoana fiindca oamenii se pot schimba. Incearca sa-l faci si pe el sa inteleaga faptul ca te-ai schimbat si nu vrei sa iti bati joc de el sau de sentimentele lui.

    Castigarea increderii dureaza ceva timp, construirea unei relatii se face in timp, deci raspunsul la "problema" ta este timpul. Ai rabdare, atat tu cat si el, si nu, nu fii indiferenta. Indiferenta nu repara lucruri, in opinia mea le strica. Vorbeste cu el, comunica cu el, lasa-l sa stie cum te simti si ceea ce ai de gand si poate o sa-si schimbe comportamentul fata de tine.

    Indiferenta lui poate fi "alimentata" de 2 lucruri:

    * ori nu vrea sa fie cu tine si nu are curajul sa-ti zica si face pe indiferentul
    * ori inca nu stie ce vrea si face pe indiferentul ca sa te faca pe tine sa disperi

    Niciuna din variantele de mai sus nu sunt ok, de aceea zic ca ar trebui sa vorbesti cu el sa stii ce si cum. Daca continua sa se comporte asa cu tine, parerea mea e sa iti cauti pe altcineva, pentru ca o relatie dintr-un comportament ca al lui nu vei scoate, sau cel putin nu o relatie reusita ci una disfunctionala.

    Bafta si nu uita ca, comunicarea face totul. :)

    RăspundețiȘtergere
  39. Buna! Ce pot sa fc pt a-l determina pe prietenul meu sa fie mai iubitor,mai atent,mai cald? Suntem de 3 luni impreuna si el nu ma pupa in public,nu ma ia in brate,daca ii zic la telefon ca il pup si ca il ador el nu zc nimic...si chestii de astea.Ma imbrac in fiecare zi altfel ca el sa observe sa imi zc macar ca st draguta,dar el nu fc asta...nu mai stiu ce sa fc.A zis ca nu ii place cand ma machiez si nu m-am mai machiat iar el nici nu a observat sau cel putin nu a spus nimic...Am discutat pe tema asta si a zis ca asa e el mai indiferent si ca sa incerc sa fiu si eu asa,dar eu nu pot pt ca m-am indragostit de el...Ma poti ajuta? Iti las adresa mea de email vdianasorina@yahoo.com,te rog scrie-mi inapoi si zi-mi ce sa fc.Iti multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  40. am si eu nevoi de un sfat sunt casatorita de 8 ani si acum ma-m indragosti de un fost coleg de clasa,nu stiu daca e dragoste da simpt nevoia sa il vad cand il vad trenur tota si transpira si sufletu in mine nu vreau sa imi las sotul pt ca ne intelegem super bn da nu stiu ce sa fac sa vb cu colegulu meu sa pastram o amicitie.Nu stiu ce sa fac.multumesc pt intelegere.

    RăspundețiȘtergere
  41. buna....am nevoie de niste sfaturi....si as fi foarte bucuroasa daca m-ai putea ajuta cu un sfat bun...stau cu un baiat de 3 luni....il cunosc de foarte mult timp....mereu a existat intre noi o atractie foarte puternica....mereu am fost apropiati...si sentimentul e reciproc....mereu imi spune ca daca il voi insela ...va suferi foarte mult si nu stie ce sar intampla...mia zis ca nu ar suporta ca eu sal insel....si. uite ca ...de cateva zile am aflat ca el ma inselat...iam spus ...a recunoscut...am fost hotorata sa ne despartim..nu am mai vrut sa aud de el...dar el a insistat..ma cautat....mia spus ca ii pare rau...lam vazut cu lacrimi in ochi...si nu am mai avut puterea de a spune ca nu mai vreau sa fiu cu el.nu stiu ce sa intamplat...asa sunt eu... si stiu ca nu e bine pt mine..voi avea de suferit...dar nu stiu ce sa mai fac....cand deschid subiectu numi spune nimic concret..schimba subiectu...iam impus sa nu mai vb cu ea...si iam spus ca daca nu va renunta la ea atunci eu ma retrag si ii voi da pace...dar numi rasp la ce zic....eu nu stiu nici acum daca mia tine legatura cu ea...sunt foarte ingrijorata...mai mullt disperata...pt ca il iubesc si ma doare foarte mult ce mia facut....stiu ca aceasta situatie o intalnesti la mai multe persoane...dar eu fiind una dintre ele...te rog sa ma ajuti cu un sfat..pentru ca eu nu stiu ce sa mai fac...iti multumesc frumos!

    RăspundețiȘtergere
  42. super sfaturile...asa trebuie sa fim noi fetele sa lasam mult de la noi pentru a avea o relatie reusita...tine-ti cont de ele k nu o sa va para rau..la mn a functionat:)

    RăspundețiȘtergere
  43. Salut! Numele meu este anda si am 18 ani,vorbesc cu un baiat de aproape 2 ani,iar in acest timp nu m-am simtit niciodata data la o parte de parinti lui,insa acum o saptamana am fost la sibiu impreuna cu familia lui ,acolo am simtit ceva schimbat in comportamentul memei sale fata de mn ,ma repezea tot timpul,imi vb pe un ton pe care nu-mi mai vb niciodata,evita discutiile cu mn,am consideratca a avut o zi proasta si poate nu se simtea bine.in cele din urma l-am intrebat pe prietenul meu si el mi-a zis pe un ton rece ca asa a fost dintodeauna numa ca eu nu am avut ochi sa o vad.......sincer ma c-am lasat in ceata...infine....dupa incident ne-am vazut eu cu prietenul meu in urmatoarea zi,eu i-am spus ce am avut pe suflet,l-am intrebat dak are ceva impotriva mea maicasa iar el a spus foarte sec ca nu.....si asta a fost ultima noastra intalnire.....am mai vb la telefon ca si cum nu s-ar fi intamplat nimica ne spunem la tot pasul k ne iubim astazi este a 4 zi in care nu ne-am intalnit si la noi cea mai lunga pauza in care nu ne-am vazut a fost de 2 zile si ni se parea o eternitate iar acum eu sunt foarte dezorientata nu mai stiu ce sa cred....iar azi am facut ceva ce nu am mai facut in viata mea am intrat la el pe hi5 de curiozitate si acolo am vazut un mesaj de la fosta lui prietena(sa fi fericit)atat scria sincer ma macina gandul si nush despre ce poate fi vb..... el imi spusese k nu mai au nici o legatura,....asadar concluzia la care am ajuns ii ori maicasa ii baga ceva prostii in cap despre mine si el ia in considerare tot ce-i spune ea ,ori are pe altcineva....sincer nu cred ca ar avea vreun motiv sa faca chesti de genu asta pt k de un an in coace jur am fost cea mai fidela persoana nu m-am aventurat cu nimeni,nul-am mintit si am incercat sa joc cum imi canta el,si vad ca in final tot nu-i bine.te rog din inima dak poti sa-mi dai un sfat ce sa fac in continuare promit ca voi tine cont de el.....astept un raspuns cat mai repede posibil........

    RăspundețiȘtergere
  44. Imi pare ca raspund atat de greu la ceea ce imi scrieti voi aici dar am fost cam ocupata ultima vreme. Asadar, raspuns pentru postul din 21 iunie:

    Eu as spune sa nu dai o casnicie de 8 ani pe niste mici sentimente. Gandeste-te la ceea ce ai construit odata cu casnicia asta si la cate lucruri ai renuntat pe parcursul a 8 ani de zile si ai sa vezi ca nu merita. Nu cred ca are vreun rost sa vorbesti cu colegul respectiv fiindca din moment ce e interesat de tine ar fi prost sa te lase prea usor. Ideea e sa-l indepartezi tu, sa-ti spui tu tie ca nu e bine ceea ce se intampla, ca e imoral si ca nici tie nu ti-ar placea ca sotul tau sa inceapa o relatie cu o fosta colega si sa te lase cu "buza umflata". Bineinteles, alegerea e a ta pana la urma urmei, dar eu cred ca ai fii mult mai fericita in casnicia pe care o ai. Mult noroc! :)

    RăspundețiȘtergere
  45. Raspuns pentru comentariul din 24 iunie:

    Povestea ta e cam complicata, in sensul ca nu stii exact ce se intampla: nu te mai vrea el, sau se baga mama sa in poveste iar el nu are curajul as recunoasca acest lucru. Eu zic ca ar trebui sa ai o discutie serioasa fata in fata cu el si sa-i spui exact cum sta treaba: ca nu iti place cum decurg lucrurile si daca mama lui are ceva cu tine poate sa iti spuna el in fata fiindca unele lucruri se pot schimba. Daca vezi ca lucrurile continua tot asa, ai putea in cel mai rau caz sa o intrebi chiar pe mama lui, dar pe un ton calm si sa nu fii nervoasa. Incearca sa vorbesti cu el sa-i dai de inteles ca ceva nu e ok si ca lucrurile nu mai sunt ca inainte si daca are ceva sa-ti puna poate sa o faca deschis fiindca si daca sunt "vesti rele" esti dispusa sa-l asculti pana la capat. Foarte multe probleme de genul apar din cauza ca nu exista comunicare, ideea e sa priceapa si el lucrul asta si sa inceapa sa vorbeasca cu tine. Multa bafta! :)

    RăspundețiȘtergere
  46. Raspuns pentru comentariul din 22 iunie:

    Parerea mea e ca oricat ai fi de disperata el nu trebuie sa isi dea seama de acest lucru. Si pentru tine raspunsul meu este acelasi: trebuie sa comunici cu el. Cand esti singura cu el, pune-te si vorbeste pe un ton calm despre problemele pe care le aveti in relatie. Intreba-l ce ii place, ce nu ii place, ce ar vrea sa se schimbe, ce crede el ca lipseste relatiei asteia, ca sa-i arati ca iti pasa. De asemenea, ai grjia sa mentionezi si tu la randul tau ce nu ti-a placut in legatura cu ce a facut el, si anume faza cu inselatul si poate mai sunt si altele. Cand comunicati, nu doar tu trebuie sa asculti, mai trebuie sa asculte si el. :) Urmatorul pas ar fi sa aduci in discutie neplacutul subiect al infidelitatii. Consider ca el ar trebui sa stie faptul ca nu trebuie sa-si bata joc de tine, ca esti si tu o persoana si ai sentimente. Spune-i ca daca nu o termina definitiv cu respectiva te vei desparti de el fiindca nu ar mai fi nicio relatie intre voi din moment ce exista o a3a persoana. Ideea e ca el sa constientizeze ca risca sa te piarda daca mai continua cu tipa aia. Sper ca baiatul tau sa faca alegerea corecta si sa te aleaga pe tine, dar daca chiar nu alege ce e mai bine pentru el, baieti sunt destui pe planeta asta, vei gasi un altul la un moment dat, care sa te pretuiasca cum meriti nu sa te insele.

    RăspundețiȘtergere
  47. foarte bune sfaturii....din povestiile astea de viata mi-am dat seama ca trebuie sa las de la mn daca vreau o relatie mai stabila cat de cat...ma bucur ca am putut citii asemenea sfaturii...va multumesc

    RăspundețiȘtergere
  48. aceste povesti chiar te ajuta...
    eu am prieten de 8 luni....da mi se pare k este indiferent fata de mn....mai bn face alte chesti decat sa vorbeasca cu mine, si dupa ce nu mai vorbim o saptamana incepe sa ma sune...si sa-mi zica k ma iubeste...
    ce sa fac sa-l cred...ar fi mai bine daca as fi si eu indiferenta ca el....el ma raneste cu indiferenta lui...da eu nu as putea.....dar vreau sa stiu ce ar fi mai bn....

    RăspundețiȘtergere
  49. Eu sunt de parere ca trebuie sa vorbesti cu el, sa-i spui lui ca te simti ignorata. Poate e obosit si nu-si mai vede capu de treaba sau poate nu prea mai e interesat de relatia voastra la fel cum era inainte. In ambele cazuri, ar trebui sa vorbesti cu el sa vezi unde ajungeti. Altfel vei suferi fara ca el sa-si dea seama si probabil nici nu se va schimba nimic. Incearca sa comunici cu el sa vezi care este baiul!

    RăspundețiȘtergere
  50. nu stiu ce sa fac am avut o relatie de 8 ani cu un baiat care a pus punct imi este foarte greu pt ca il iubesc foarte mult si vreau doar sa il pot uita pt ca nu pot rezista il caut la telefon incontinu si stiu ca nu este bine acum ma cauta el dar doar sa ma raneasca din nou pt ca stiie ca il iubesc spunemi cun sa il uit

    RăspundețiȘtergere
  51. Buna! E bine ca realizezi totusi ca nu ar trebui sa il suni. Daca nu ii stii numarul deja, sterge-l in telefon ca sa nu mai ai pe ce sa suni. Fa-l sa dispara din viata ta complet iar apoi gaseste-ti preocupari ca sa nu ai timp de el. Iesi cu prietenii, distreaza-te. Sa-ti aduci aminte ca mai sunt si alti barbati pe langa el si in final vei gasi pe cineva mai potrivit. Stiu ca e greu, dar nu esti singura, cu totii trecem prin asta. Time heals - > Timpul vindeca. Acorda-ti timp si o sa vezi ca ai sa-l uiti treptat. Incearca sa nu asculti melodii prea dramatice fiindca te vei lasa coplesita de emotii si crede-ma, nu e bine!
    Cam atat, sper sa treci cat mai repede peste despartirea asta. Capul sus si privirea inainte.. viata ta continua si fara el, nu se opreste timpul, stai linistita! >:D<

    RăspundețiȘtergere
  52. Buna!Ma gandesc sa infiintez clubul celor parasite/i si singure/i.In urma cu 3 luni am fost parasita si inca sufar.A fost prima relatie pe care am avut-o dupa divort.La un an dupa divort l-am cunoscut si dupa 3 luni mi-a zis ca are pe altcineva,ca-i place altcineva.Stiu cu cine e cu toate ca el nu recunoaste ca ar fi cu acea persoana.In fine,e alegerea lui.Inca sufar,plang,nu dorm,nu mananc.Am slabit foarte mult in greutate si am inceput sa fumez.Ma mai suna din cand in cand sa ma intrebe ce fac si cum sunt.Stie ca sufar.Adevarul e ca inca-l iubesc.

    RăspundețiȘtergere
  53. Hey :) am o problema care in minte mea nu pre are rezolvare iar prietneii imi dau sfaturi despre cum vad ei lucurile si cum ar trebui sa fie defapt iar asta nu ma ajuta. cuvintele gen:lasa-l nu-i de tine nu prea au sens pt mine asa ca as vrea sa ma ajuti tu cu un sfat. am avut o relatie cu un baiat cu 3 ani mai mare ca mine si a fost ceva serios pana intr.o zi in care pt ca nu eram in apele mele si stiu ca asta nu e o scuza l-am inselat si el era de fata:)) a doua zi ne-am impacat dar poorma nici unu nu ne-am mai cautat.eu nu m-am mai interesat de el pt ca vroiam sa vad daca el ma cauta si nu m-a cautat:| asa mi-a demonstarat ca nu tine la mine dupa un timp adica o luna nu am mai putut rezista si l-am sunat sa ne intalnim ceea ce am si facut . eu am vrut sa ramanem prieteni dar a spus ca nu stie pt ca nu mai are incredere in mine si chestii in genu si am incercat sa il fac sa inteleaga ca nu am realizat dar fara rost.in seara aceea am aflat ca in acea luna el ma tot facea c***a si m-a deranjat normal,dar nu am putut sa ma supar asa tare pt ca il iubeam prea mult si cand m-a intrebat ca de ce nu sunt suparata pe el i-am spus ca,...chiar daca el nu ma iarta pt ce i-am facut eu nu pot sa stau departe de el pt ca il iubesc si in momentul acela mi-a marturistit ca si el mai simte ceva pt mine dar nu mai poate sa aiba incredere in mine si nu stie daca vrea sa mai ramanem prieteni ,iar el la sfaturile celei mai bune prietene a lui adica:nu te mai impaca cu ea!...am impresia ca va tine cont si nu stiu ce sa mai fac sa il las in pace sau sa lupt in continuare chiar daca stiu ca o sa doara ambele variante

    RăspundețiȘtergere
  54. Hey! :)

    Trebuie sa vorbesti cu el si sa hotarati impreuna, iar o data ce ati luat o hotarare sa va tineti de ea. Daca crezi ca ai rabdarea necesara sa-i demonstrezi ca il iubesti si sa-i recastigi increderea, poti incerca sa te impaci cu el. In cazul in care nu consideri ca merita, las-o balta. Crede-ma, daca este sa ramaneti prieteni veti ramane, dar trebuie sa treaca un timp ca sa se vindece din rani. Nu te poti astepta ca dupa 2 zile sa treaca peste ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic. Daca ar face asa, ar insemna ca pentru el relatia cu tine nu a insemnat nimic, dar dupa cum vezi, nu e asa. Intr-un fel e normal ca prietenii lui sa ii spuna sa nu se mai impace cu tine pentru ca probabil a suferit foarte mult. Poti incerca sa-ti ceri scuze si sa ii spui ca vei incerca sa ii recastigi increderea si sa-ti mai dea o sansa. Tu decizi ce vei face mai departe. Sunt bune si sfaturile de la prieteni, dar decizia este a ta, nu a lor. Tu stii ce ai avut acolo, nu ei. Prietenii te pot ajuta cu o privire de ansamblu, cu un sfat obiectiv, dar nu ajuta de fiecare data. Multa bafta iti doresc! >:D<

    RăspundețiȘtergere
  55. buna as dori si eu un sfat
    am fost cu un baiat timp de 7 luni fara k parintii sa stie de el dar intr-o zi el a vrut sa ii cunoasca asa k i l-am prezntat mamei dar nu iam zis k are rude la sat...dupa un timp a aflat si mama de unde e si ce rude are (mama lui si bunik lui aveau candva statut de c****e)si mia interzis sa mai vb q el... in acea seara mam certat cu el pe tema asta si neam despartit ...noi neam mai certat dar neam impacat inapoi... dar aqma e cu totul altfe a trecut cv timp de cand neam despartit si eu inca mai sufar .... prietenii imi zik k nu ar mai trebui sa ma impak q el k nu ma iubeste si nu ma merita... dar eu stiu k si el sufera pt k am vb q prietenii lui cei mai buni si miau zis k sufera dami te rog un sfat

    RăspundețiȘtergere
  56. Buna!

    E cam complicata situatia la tine, un sfat bun ar fi sa te gandesti bine cine conteaza cel mai mult pentru tine in momentul de fata: parintii sau baiatul respectiv. Eu nu cred ca mama ta ti-a sugerat sa nu-l mai vezi din rautate, probabil stie niste chestii pe care tu inca nu le-ai aflat si vrea sa te protejeze. Probabil ca sufera dar nu poti sa stii sigur chestia asta, aminteste-ti: prietenii lui nu vor tine niciodata cu tine ci cu el si vor face tot posibilul ca el sa iasa bine din povestea asta si nu tu. Daca crezi ca chiar merita sa te certi cu mama ta pentru el atunci fa-o, dar asteapta-te la anumite consecinte. Daca inca nu ai ajuns la varsta la care sa te gandesti la ceva serios, atunci crede-ma ca nu merita sa te certi cu parintii din cauza lui. Cand iti va fi greu, parintii vor fi alaturi de tine si te vor sustine, nu el! :) O zi buna si multa bafta!

    RăspundețiȘtergere
  57. Buna. eu am 14 ani si imi place un baiat pe care mi lau prezentat verisoara mea si prietenul ei ,el are 16 si inainte sa ma intalnesc cu el a intrebat-o pe o fata din scoala mea daca vrea sa fie cu el sii ea la refuzat.acum m-a intrebat pe mine iar eu iam zis ca as vrea mai intai sa ne cunoastem.imi place mult de el dar parerea mea este ca ma intrebat pe mine doar pentru ca la refuzat acea fata ...si vrea neaparat prietena nu stiu ce sai zic :|multumesc

    RăspundețiȘtergere
  58. Buna,sunt divortata,de 2 ani si in prezent am o relatie de 1 an jumate din care a rezultat si un copil.Il iubest foarte mult,si el m-a iubit(nu stiu daca o mai face)dar din cauza ca eu nu i-am spus tot adevarul in legatura cu trecutul meu,iar el a descoperit pe parcurs,s-a schimbat foarte mult,si ar vrea sa ne despartim,sunt constienta ca am gresit enorm,si ca nu are incredere in mine,cu toate astea mi-a dat sanse,de mai multe ori,si l-am dezamagit,vreau sa lupt pentru ca este un om extraordinar,un tata responsabil,si isi iubeste foarte mult copilul,daca ne despartim ar face orice sa ramana copilul la el,mi-a spus deja lucrul asta.As vrea sa-l fac sa aiba din nou incredere in mine,si ca ceea ce are legatura cu trecutul meu,nu s-a intamplat in relatia noastra si nu s-ar intampla niciodata.Dar uneori cu cat imi doresc sa-i demonstrez ca poate avea incredere,cu atat el vede,si crede ca fac totul doar pentru ca vreau sa-i demonstrez,si nu ca ar venii de la mine,adica ma gandesc ce i-ar place si fac.Nu este asa,dar el nu mai poate vedea altfel,vorbeste cu fosta la telefon,dupa ce ne certam,si-i povesteste ei ce se intampla,mii se pare ca trec printr-un cosmar din care ma trezesc si totul este normal,macar,nu mai sper la ceea ce era la inceput,il iubesc enorm atat pe el cat si copilul,si vreau sa lupt sa nu-i pierd,si nu stiu ce sa fac,as avea mare nevoie de un sfat,pentru ca prietenii,parintii,ma sfatuiesc sa cedez,in felul asta nu va mai suferii nimeni pe viitor,dar eu n-as vrea copilul sa creasca fara mine,sau tata,este inca mic,bebelus nu prea intelege mare lucru,dar nu vreau sa continuam in ritmul asta,pentru ca va creste,va intelege,si atunci copilul va avea de suferit cel mai mult.Am mare nevoie de un sfat,multumesc anticipat.

    RăspundețiȘtergere
  59. Buna! :) Eu iti sugerez sa porti o discutie serioasa cu sotul tau cand il vezi mai bine dispus si cand crezi ca ai sanse sa te asculte. Sa-i spui ce ai pe suflet, sa-i spui cum te simti, sa vezi cum se simte el, poate va puteti ajuta. Spune-i ca tii mult la el si nu ai vrea ca relatia sa se termine, dar intelegi in aceeasi masura ca nu este doar decizia ta cat si a lui. Incearca sa-l aduci de partea ta, dar daca vezi ca nicicum nu vrea nu poti nici sa-l obligi.

    Explica-i ca o relatie este bazata pe compromisuri si ca esti dispusa sa faci compromisuri pentru el si ca esti dispusa sa te schimbi, sa comunici cu el mai mult decat inainte si ca daca iti mai da o sansa va functiona. Nu trebuie sa te milogesti, pentru ca intr-o relatie nu este vorba de subordonare ci de egalitate si comunicare.

    Vorbeste cu el si spune-i ca nu este bine momentul in care va aflati si ca te doare foarte mult cand vorbeste cu fosta lui, spune-i ca ai prefera sa discute cu tine problemele nu cu ea, deoarece cu tine are o relatie in momentul de fata si un copil.

    Daca e destul de matur si de responsabil va intelege faptul ca nu merita sa distruga o relatie si va incerca cu multe sacrificii sa o faca sa mearga, atat de dragul tau cat si de dragul copilului.

    Iti urez multa bafta si sper sa reusesti sa-ti mentii familia impreuna! :)

    RăspundețiȘtergere
  60. de ceva timp am intalnit un baiat dulce,de incredere si suntem ca fratii,ne spunem orice ... chiar imi place de el...nu cred ca e corect pt ca sunt 5 ani si ceva diferenta intre noi si lui parca i-ar placea de mine ca tot imi zice ce frumos ar fi sa fim doar noi doi singuri in tot felul de locuri...nu mai stiu ce sa cred...oricum mi-a dat o veste care...nu stiu de obicei nu prea imi pasa chiar daca ar fi venit de la cel mai bun prieten tot nu as fi reactionat asa...
    mi-a zis ca o sa plece toata vara in Italia si ca nu o sa putem vorbi si...in momentul ala parca mi-a cazut cerul in cap...nu mai stiu ce sa fac...de cateva zile nu mai pot vorbi cu el ca ma apuca plansul numai cand ii aud vocea...plus ca plang de trei nopti in continuu...va rog zice-ti-mi ce sa fac pana nu o sa fie prea tarziu ca altfel cred ca o sa innebunesc.

    RăspundețiȘtergere
  61. Buna, eu iti sugerez sa vorbesti cu el si sa lasi plansul deoparte. Inca n-a plecat, inca e langa tine deci nu ai motiv sa plangi. Vorbeste cu el, daca crezi ca ar putea sa fie ceva intre voi si iti doresti si tu asta, da-i de inteles. Nu trebuie sa-i spui neaparat, in special daca iti este rusine, dar comportate intr-un anumit fel iar el daca iti raspunde si este interesat va observa. In plus, ii poti spune chestii de genul "Imi va fi dor de tine daca pleci" ca sa stie ca totusi ai ceva sentimente pentru el, oricat de mici. Mult succes!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. multumesc pt incurajari....pacat ca nu e chiar langa mine...oricum incep sa imi revin pt ca am vb cu el si a spus ca e posibil,inca nu e sigur,ca nu mai pleaca...si eu i-am dat de inteles de la inceput dar...ieri ,fara sa spun eu nimic ,mi-a spus ca e intr-un fel atras de mn...asta e un lucru bun nu???

      ascultati-i sfaturile ...sunt ff bune

      Ștergere
  62. buna,vreau sa te intreb ceva pt sora mea...nu vreau sa sufere...crezi ca o fata de 12 ani ar avea vreo sansa cu un baiat de aproape 18 ani?ei ii place ff mult de el...intr-adevar e de treaba si de incredere i-ai putea spune orice...problema e ca de ceva timp a trebuit sa plece deoarece mama lui e destul de bolnava si ...in fine si toata vara o sa fie plecat si nu vor reusi sa vrbeasca la telefon decat pe mess sau facebook .e destul de dezamagita.ieri el i-a spus ca e umpic atras de ea...s-a bucurat pe moment dar...nu stiu ce sa-i zic ca ar fi mai bine.sa renunte la el sau sa incerce ceva care...nu stiu e aproape imposibil?as putea sa o ajut in vreun fel?si ea i-a dat de inteles baiatului ca-i place de el dar...in fine da-mi niste sfatur cum sa o ajut si ce ar trebui sa faca.
    mersi mult

    RăspundețiȘtergere
  63. Buna! Eu sunt de parere ca la 12 ani nu prea ai cum sa fii pregatit pentru o relatie, in special daca persoana pe care o placi este cu mult mai mare ca tine. Sunt 6 ani intre ei, in mod normal varsta nu este o problema cand ambii au totusi peste 18 ani, dar in cazul acesta crede-ma ca este o diferenta de gandire enorm de mare. Eu as vorbi cu sora ta si as convinge-o ca nu are rost sa-si bata capul. Va fi mai mult trista si suparata, pentru ca nu va putea vorbi cu el decat pe internet/telefon, iar cu totii stim ca aia nu e o relatie. Ochii care nu se vad se uita, si este cat se poate de adevarat. Nu o poti obliga, dar incearca sa o convingi, sa fie decizia ei. Spune-i ca baiatul ala la 18 ani are alta gandire si alte pretentii de la ea, chestii pe care ea la 12 ani nu le stie si nici nu ar fi normal sa le stie. Ideea e ca la 12 ani n-ai nicio grija pe cap si asa e de preferat sa fie, pentru ca inca esti copil. Nu merita sa te complici si sa suferi pentru un baiat, indiferent cat de WOW ar fi el. Mai bine s-ar distra vara asta, in loc sa stea posomorata in casa din cauza lui. Sper sa se rezolve si sa fie totul bine!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. am incercat sa vorbesc cu ea ...e ff dezamagita dar mi-a spus ca titpul respectiv i-a marturisit ca intr-un fel sau altul ea ii e cea mai buna prietena si ca tine mult la ea si ca e atras de ea oarecum...nu prea vrea sa ma asculte...crezi ca e ok daca la tip ii place de ea si...sunt si eu ingrijorata...adica e sora mea nu vreau sa o raneasca...

      Ștergere
    2. probabil ca e intr-adevar o prietena de incredere sora ta dar baiatul ala probabil se v-a folosi de ea si o sa o dezamageasca si...o sa fie foarte aiurea pt sora ta dar baiatului nu ii v-a pasa catusi de putin...
      sa mai spui ce s-a intamplat pt ca asa a patit si sora mea...doar ca ea era mai mare...eu sunt aia mai mica,de 16 ani...sora mea are 18

      Ștergere
  64. Hey. am si eu o problema.... eu am 13 ani si imi place d eun baiat din scoala de 16 ani... eu fac 14 pe Noiembrie, el are o prietena tot din scoala dar lui i plac astea dezvoltate...am tot zis ca numai imi place de el etc dar tot imi place. singura nu am vb cu el dar cand eram cu mai multe colege facea glume dinastea si e de treaba....deci.. vre-un sfat va rog?...

    RăspundețiȘtergere
  65. Buna!!
    ma poti ajuta si pe mine cu niste sfaturi?
    era un baiat care s-a dat drept "iubitul" meu.ideea e ca lui chiar ii placea de mine si mie de el.... s-a plictisit,mi-a dat papucii si apoi fara sa mai vorbim sau ceva a facut ceea ce stia ca o sa ma doara cel mai tare....inca mai simt ceva pentru el desi am incercat sa uit de el,nu prea pot...
    in plus,la scoala este un baiat,care credeam ca nu o sa imi placa de el niciodata....dar....
    o prietena de a lui a venit intr-o zi la mine si a inceput sa se tot ia de mine ca imi place de el , dar in momentul ala,nu imi placea....de atunci tot ma streseaza pt ca ne-a vazut pe mine si inca 2 colege plimbandu-ne prin curte pe unde se plimba si baiatul respactiv...adica e o singura curte nu prea poti sa eviti pe cineva decat daca stai in clasa ceea ce nu aveam de gand sa fac....
    in toata "competitia"asta cu fata aia a inceput sa imi placa de baiatul ala,desi nu am prea vorbit si ... in fine cred ca lui a inceput sa ii placa intai de mine.nu l-am mai vazut de 6 zile si incep sa il visez in fiecare noapte.
    si in acelasi timp ma gandesc si la fostul meu iubit cu toate ca nu mai pot vorbi cu el,nici nu ne putem intalni si nici pe mess nu imi raspunde.si mai e si baiatul de la scoala si am impresia ca intr-o zi,o sa cedez adica deja incep s-o fac dar... nu mai stiu ce sa fac.
    ma poti ajuta un pic?
    sfaturil pe care le-ai dat pana acum sunt de folos pt ca si o prietena ti-a scris si ti-a urmat sfatul si totul s-a rezolvat...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. BUna.am nevoie si eu de niste sfaturi...stau cu un baiat din martie.neam cunoscut,neam placut.etc.la viata lui a fost cam vagabond sa zica asa, defapt nu a avut intentii bune cu mine la inceput dar din fericire am ramas impreuna.cateva luni nu am avut nici un fel de probleme...lam lasat si mai moala, nu iam cerut atatea....dar acum dupa ce am vazut a relatia noastra merge si continua iam totreprosat ca nu imi arata ca tine la mine,in general el e foarte distant,nui place romatismul in schimb mie da.el vrea mai multa libertate sa fie si singur...zice ca se simte sufocat cand stam mai multe zile la rand impreuna ceea ce ma face sa cred ca nu ma iubeste cu adevarat.si sunt intro dilema foarte mare pt ca am ajuns sa i iubesc foarte mult si nu cred ca as mai putea trai fara el.as vrea sal fac sa se schimbe pt ca eu sunt genul de persoana care imi place sa mi se acorde atentie,sa mi se ofere iubire,sa ma simt iubita.dar eu de ceva vreme stau tot cu stresul ca el defapt pe mine nu ma iubeste cu adevart si nu pot sta linistita.te rog zimi un sfat sa stiu ce sa fac sau cum sa fac sa fie o relatie frumoaasa.mersi mult.

      Ștergere
  66. buna...eu am fost impreuna cu un baiat mai demult..si dupa ce ne-am desp a durat ceva timp pana l-am uitat...de atunci am inceput sa ne intelegem foarte bine..si dupa un timp a inceput sa imi placa iar de el ..dar el vroia sa fie cu o alta fata si eu l-am ajutat..am inteles ca nu vroia si am trecut peste...si am fost cu un alt baiat pt ca imi placea de el mult..noi am fost ceva timp impreuna iar atunci primul baiat m-a intrebat daca nu vreau sa fiu cu el iar eu l-am refuzat..dupa ce m-am despartit de celalalt am inceput sa imi placa de primul si inca imi place..si as vrea sa fiu cu el cand incepe scoala..dar dupa ce ne desp nu vreau ca prietenia noastra sa se strice...si eu chiar il plac...ce ma sfatuiti sa fac?:(

    RăspundețiȘtergere
  67. Hey . eu sunt ladybeauttiful .. in primu rand am nevoie de un sfat .. Ce faci cand .. un coleg de al unei prietene din alt oras vine in orasul tau .. 1 saptamana se poarta ok cu tine . ca si cu toata lumea .. te indragostesti de el .. ii spui in ultima zi .. il iubesti enorm ..il uiti pentru altul . ti`l amintesti il iubesti mult de tot il adori .. si el nici macar nu vrea sa fie amic cu mine .. ce sa fac sa devin amica .. macar .. (id . ; ladybeauttiful ) va rog .. dati`mi un sfat .. pt lamurire .. el e foarte diferit ;x de toti .. toate fetelee il plac ..

    RăspundețiȘtergere
  68. Buna!
    Scuze ca te bat si eu la cap cu problemele mele sentimentale..dar chiar nu mai stiu ce sa fac:|

    Cunosc un baiat de cand aveam 5 ani, de la gradinita, iar la ultimul spectacol/serbare de la gradinita, aveam 7 ani..iar eu eram anotimpul primavara, si el era craiul.
    Eram..asa draguti8->....toata serbarea ne'am tinut de manute8->..inca de pe vremea aceea il placeam.
    Eram micuti...atunci nu stiam daca chiar il iubesc..tot ce stiam era ca, vroiam sa stau cu el mereu..:-<..
    Unchii lui imi erau vecini:-< si prieteni de familie...Bunicii lui ii cunosc pe ei mei..
    Parintii lui erau din alt oras, iar el statea la bunici...pana cand:-<...la ultima serbare l'am vazut ultima oara...stiam ca e ultima noatra intalnire, stiam:-<..ma simteam prost..eram suparata si tot tacamul...

    A plecat cu parintii lui in orasul respectiv..acolo a facut generala...timp de 8 ani nu l'am mai vazut:| deloc...si cu toate acestea nu l'am uitat in ciuda timpului.

    Dupa ce am terminat amandoi clasa a 8-a..ne'am bucurat ambii de vacanta, dar..in orase diferite pana cand..
    Intr-o dupa-masa ne-am intalnit in parc, la mine in oras..ne-am revazut dupa multi ani..Inima imi batea foarte tare, aveam emotii...dar el..era distant:-<nici nu am vorbit nimic...Seara pe messenger, un baiat misterios mi'a dat add..si am vb, mi-a zis ca era el...ma simteam asa de bine ca a vb cu mine...am inceput sa vb de scoala...de examenele pe care tocmai le-am trecut...si..dintr-o data..nu mai stiu exact cum, dar ne-am facut de-o intalnire..a doua zi ne-am vazut...si dupa scurt am fost impreuna.

    Am fost fericiti..dar cum se spune, fericirea are picioare scurte, ca minciuna de altfel...ne-am despartit din chestii copilaresti...
    Am fost impreuna toata vara,

    A inceput licel, eu am mers in orasul lui la liceu, doar sa fiu mai aproape de el, sa'l am aproape...si am continuat sa fim impreuna 2 luni..

    Deci, am fost impreuna 5 luni..dupa, ne-am despartit..iar acum, dupa 3 luni, de cand ne-am despartit eu nu pot sa trec peste...nu pot..am trait cu speranta 8 ani, ca'l voi revedea..si l'am revazut...am fost impreuna, iar acum nimic. NU POT SA TREC PESTE!

    Il iubesc prea mult...

    Va rog, spune-ti-mi ce ar trebui sa fac...
    textul e prea complex, dar m'am gandit ca daca va explic mai bine, o sa imi puteti da un sfat complex.!

    Astept raspunsul! Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  69. E o poveste lunga.. Am fost cu un baiat si m.am despatit de el.. Era o monotonie intre noi probabil nu il placeam asa mult .. Cu timpul nu am mai vorbit el comportamdu se foarte frumos cu mine facea orice pentru mine chiar si dupa ce i am spus sa ne despartim a mai vorbit ch toate ca eu nu vream nimic mai mult. Dupa cateva luni a continuat singur.. Si o fost impreuna cu o fata si de aunci nu am mai vorbit.. Eu simtindu i lipsa foarte mult fiind obisnuita sa vorbim zilnic..dar l am lasat in pace cu toate ca acum,,iar mi l ar trebui,, eu am gresit stiu dat am vrut sa fim impreuna din nou. A trecut timpul.. 5 luni l am uitat chiar nu ma mai interesa deloc nici cand il vedeam nu mai simteam mai nimic.. Dar chiar atunci a intrat pe mine sa mai vorbim ..ca ce mai fac etc. Sentimentele m au rascolit si acum sunt mult mai indragostita de el... Am vorbit ok si apoi imi trimite o melodie in care zicea ca renunta la tot pentru mine.. Si urmatoarea zi aflu ca ,,ups s a despartit de iubita sa,, intr un fel m am bucurat poate crezand ca pentru mine si va fi ceva ok in continuare.. Dar am tot vb si nimic mai mult. La o petrecere unde eram amandoi nici macar nu m a bagat in seama chiar a stat cu alta fata desi aproape toata seara s a uitat la mine.. So dupa aceea nu am mai vorbit.. Nici eu nu i am mai scris pentru ca nu mi a picat bine ca nu m a bagat in seama ..asa facand si el si acum nu mai vorbim doar ne salutam cand ne vedem. Eu vreau sa vorbesc si sa fie iar ca si la inceput sa ne intelegem ok dar nu as incepe eu sa intru pe el.. Desi cam de fiecare data el a facut primul pas chiar daca eu l am suparat si daca m am despatit de el tot a vorbit cu mine desi dupa expresia ,,nu.mi da prietenie cand iti cer iubire,, a fost de acord si daca ma gandesc mai bine eu nu as fi putut face asta si il apreciez. Apoi tot el a intrat pe mine si a inceput tot de fiecare data.. Ma gandesc de data asta sa intru eu..nici nu stiu ce sa ii spun dar vreau foarte mult sa vorbim si m am saturat sa astept sa treaca timpul si nimic .. Sa stau asa in asteptare( din pacate asa a cam stat si el la inceput cu mine) crezi ca ar vrea sa ,,mi.o intoarca,, de multe ori imi reproseaza ca l .am lasat si ca i a parut foarte rau pentru ceea ce am facut .. Si e adevarat cateva zile s a simtit groaznic chiar nu mai vorbea si iesea cu prietenii din cauza mea:( .. Pff iki pare foarte rau. In concluzie zici sa fac eu primul pas acum? Si cum sa il intreb daca ar mai vrea ceva cu mine.. Daca mai simte ceva ,, multumesc mult!

    RăspundețiȘtergere
  70. Buna! Eu in vara aceasta am cunoscut un baiat dragut mai mare decat mine cu 1 an si catev luni. El imi vorbea frumos si cand vorbea cu mine zambea. La un momentdat eram cu prietenul sau si niste prietene el a venit am stat de vorba totii si si-a pus capul pe picioarle mele dupa 4sec cred i-lam dat. Cred ca am facut o greseala. In alte zile ma intalneam cu fetele cu el si cand am imbratisat pe o fata a intrebat daca il imbratisez si pe el iar eu am spus nu. Cand ma vazut noua in scoala ma cunoscut eu mama dus sa iau pe cineva de la etajul unde era el cand ma vazut a iesit imediat dupa noi dar nu nea vazut si a plecat in unele zile cand ma sduceam sa o iau pe acea fata el imi lua ghiozdanul fuge si nu ma lasa in pace. Darrr intr-o zi i-am spus sa mearga mai repede ca intarziam la ore si mia dat cu palma la fund(asa cum fac toti baietii din ziua de azi) i-am spus sa ma lese a dat a doua oara la fel dar atreia oara lam facut prost ca ma enervasem. Dupa ore cand imbratisam o fata el vine pe la spatele meu si ma imbratiseze da eu sunt o fire ca sa vb. cu mine trebuie sa treaca macar o zi nu o ora mam enervat si na. De atunvi mai vorbea cu mine. O fata avea nr lui lui si i am favut o farsa el descoperise ca eu iam facuto.Eu nu eram cu cineva si cand am vazut ca ne a observat a alergat dupa noi si ne a prins nea vb frumos ne a intrebat cev si ne a vazut garabite a zambit si a plecat. Eu pt. ca eram suparata pe o faza lam facut prost si numai stiu cum vorbea cu alti baieti ca eu stau numai cu baieti mici si facea comentarii despre mine. Dar nu mai vb cu mine si nici eu cu el. Cand ma plimb pe hol cu fetele care stiu de asta imi spun ca se uita dupa mine zambeste dar un zambet de ala trist. Si acum im plaxe foarte mult de. El ce sa fac ?����

    RăspundețiȘtergere