joi, 28 ianuarie 2010

Ce trebuie sa faci la un interviu - Reguli si sfaturi pentru interviul de angajare

Ce trebuie sa faci la un interviu - Reguli si sfaturi pentru interviul de angajare, toate aceste lucruri dezbatute pe larg si pe intelesul tuturor. Deoarece este destul de greu sa obtii o slujba bine platita, datorita crizei economice in care se afla Romania, un interviu are o importanta mult mai mare acum.

reguli la interviul de angajare

In acest mic articol voi evidentia cele mai importante reguli la un interviu de angajare, pentru ca sansele dumneavoastra sa fie maxime!


  • Reguli si sfaturi pentru interviuri

1. La orice interviu de angajare, indiferent daca este primul sau nu, ceea ce trebuie sa faci este sa-ti expui calitatile. Nu este cazul sa fii modest. Un angajator este interesat de calitatile tale si in special de ceea ce esti tu capabil. Incearca sa iti expui atu-urile cele mai in subiect cu job-ul la care aplici, lasandu-le pe cele care nu au o foarte mare legatura deoparte.


2. Prezinta un CV bine facut, de care sa fii mandru. De asemenea, increderea de sine este necesara la orice interviu. Un alt sfat pentru un interviu reusit, este cel legat de "look" sau infatisare. Imbraca-te decent, fara machiaj exagerat (in cazul femeilor) si fara o imbracaminte iesita din comun. Aminteste-ti ca mergi la un interviu nu in discoteca sau la piata.


3. Daca ai experienta in domeniu, cu toate ca ai specificat deja acest lucru in CV, este foarte important sa mentionezi inca o data. Detaliaza daca este nevoie, evidentiand chestiile care te pun pe tine intr-o lumina buna.


4. Invata sa asculti cu atentie cand esti intrebat, si sa raspunzi la subiect. Raspunde sincer, nu inventa minciuni, fiindca daca esti prins, sansele tale de reusita se reduc la 0. In cazul in care doriti sa vedeti si ceva tipuri de intrebari capcana intr-un interviu de angajare, faceti un CLICK AICI.


5. Una dintre cele mai importante reguli la interviul de angajare, este cea legata de atitudine. Adopta o atitudine prietenoasa, nu exagerata, nu uita sa zambesti si sa fii sociabil. Ai grija la tonul cu care vorbesti, si incearca sa pari amabil si bine crescut! In cazul in care stii ca mai sunt persoane care concureaza cu tine pentru acel loc de munca, sa nu pui intrebari despre ceilalti candidati, vorbeste doar despre si pentru tine!


Ce trebuie sa faci la un interviu pentru ca acesta sa fie reusit, implica putin efort dar nu este ceva exagerat de dificil. Aminteste-ti ca faci acest lucru pentru tine, pentru ca ai nevoie de bani si de o slujba bine platita! Acum ca ai si o motivatie, iti urez spor la interviul de angajare si nu uita sa urmezi aceste sfaturi pentru interviu!


Read More


miercuri, 20 ianuarie 2010

Ce trebuie sa faci la prima intalnire

Ce trebuie sa faci la prima intalnire ca sa fie ideala?

Raspunsul pe scurt: Nici prea mult, nici prea putin.

In primul rand, indiferent daca esti fata sau baiat, ceea ce trebuie sa faci la o prima intalnire, este sa analizezi persoana respectiva: sa vezi daca iti place, daca nu-ti place, te atrage, nu te atrage, cum gandeste si multe alte chestii importante pentru tine.

Un important sfat pentru prima intalnire este sa nu te arunci, in sensul ca, daca chiar iti place persoana respectiva, nu exagera si nu arata ca esti disperat/a . Nu vei rezolva nimic cu asta, si probabil vei produce neplaceri. Lasa lucrurile sa-si urmeze cursul, o spun din proprie experienta.

Deoarece chestiile nasoale se mai intampla, e bine sa fii constient/a si ca sa eviti o "pauza de idei" intr-o discutie, fii pe faza si alege subiecte care se pot discuta, sa nu fie nici prea indiscrete, dar nici prea plictisitoare.

Nu stii despre ce sa vorbesti la prima intalnire?

Hai ca nu e greu, dar in cazul in care chiar duci lipsa de idei, te voi ajuta putin. Poti sa vorbesti despre ceea ce te pasioneaza, sa vezi ce parere are persoana respectiva despre acel lucru, incearca sa discuti despre subiecte comune cum ar fi animalele sau poti sa povestesti o intamplare amuzanta, dar ai grija cum o povestesti ca sa nu plictisesti omul!

Cateva mini - sfaturi si reguli pentru prima intalnire :


  • Comporta-te natural! Nu are rost sa pretinzi ca esti ceva ce nu vei fi niciodata, cu timpul isi va da seama ca a fost mintit/a si nu ii va placea!

  • Discuta chestii interesante

  • Nu exagera

  • Nu arata ca iti place prea mult persoana respectiva, lasa putin mister, cel putin pentru inceput!

  • Nu iti etala defectele, dar nici nu incepe sa te lauzi singur/a. Povesteste chestii din care ea/el sa deduca unele calitati ale tale, dar ai grija cum o faci!

  • Ai grjia ce subiecte abordezi, ca sa nu faci persoana de langa tine sa se simta stanjenita!

  • Nu insista! Daca vezi ca nu doreste sa vorbeasca despre un anumit lucru, las-o asa, nu insista pentru ca nu vei rezolva nimic.

Prima intalnire - Sarutul
Este un pas putin cam avansat, dar daca insisti sa-l faci, ai grija ca sa nu ai parte de un mare refuz. Pana nu esti sigur si constient ca si persoana cu care tocmai ai avut o intalnire este atrasa de tine, nu te repezi. S-ar putea sa tulburi apele prea mult si sa strici tot farmecul.

Sarutul este un gest de pasiune, si nu se face doar ca sa fie facut! Daca inca nu esti sigur/a ca iti place persoana cu care te-ai intalnit atat de mult incat sa te determine sa o saruti nu o fa.


Ce sa fac daca la prima intalnire ma saruta ?

Nu esti obligat/a sa accepti. Daca consideri ca simti si tu la fel, poti sa continui, daca nu, poti sa te retragi politicos si sa spui "Scuze, dar nu ma simt pregatit/a inca" .

Urmeaza acele reguli la prima intalnire sau sfaturi, cum vrei sa le spui, si eu sunt de parere ca totul va fi bine. Nu trebuie sa le inveti pe de rost, dar tine cont de ele totusi. Uneori avem tendinta de a ne lasa controlati de niste impulsuri de moment, iar apoi este posibil sa ne para rau. De aceea este bine sa fim precauti! :)

Va urez spor la prima intalnire de care veti avea parte si cat mai mult noroc si sper ca aceste sfaturi legate de intrebarea " Ce sa faci la prima intalnire " v-au ajutat!


Read More


marți, 19 ianuarie 2010

Ce se poarta prin cluburi - Imbracaminte pentru club

Ce se poarta prin cluburi si Imbracamintea pentru club sunt subiectele cu care fetele-si ocupa o gramada de timp inainte de a pleca de acasa. Suntem foarte interesate de ceea ce se poarta in club, in special de acea imbracaminte de club care este specifica.

Putin mai jos am pus o imagine cu o rochita pentru club, ca sa vedeti ce model se poarta in general. Culorile rochitelor de club sunt diverse, in ziua de azi fiind foarte populare: rozul, violetul, rosul, verdele si galbenul. Vorbind despre dimensiuni, rochitele cele mai scurte sunt cele mai populare, foarte improbabil sa vedeti rochite lungi prin cluburi.



Ce mai este la moda pe langa rochitele scurte pentru club sunt noile combinatii de blugi scurti cu bluze pentru club stralucitoare si foarte colorate. Am atasat inca un set de poze cu bluze pentru club, deoarece spre deosebie de rochiile de club, la bluze exista mult mai multe modele.

Cat despre culorile care se poarta in club, la fel ca si la rochite, cele mai populare sunt cele mai stralucitoare si mai tipatoare, pentru a iesi in evidenta cat mai bine. Acum, sa vedem cateva modele de bluze pentru club, luati in considerare modelul nu culoarea.




Dupa cum observati, bluzele decoltate si colorate sunt foarte in voga, asadar fetelor, data viitoare cand mergeti la cumparaturi si vreti sa va achizitionati o bluzita care sa o purtati in club, tineti minte ce anume se poarta! De asemenea, materialele foarte groase nu sunt recomandate pentru club, cu toate ca afara este inca anotimpul rece.


Read More


duminică, 10 ianuarie 2010

Horoscop 2012 Scorpion - Dragoste Bani Sanatate

Horoscop 2012 Scorpion - Dragoste Bani Sanatate, un horoscop pe tot anul 2012 pentru micii curiosi ce vor sa afle ce anume le va aduce acest an! Nativii din zodia Scorpion o duc relativ bine pe plan general, cu mici exceptii. Putin mai jos aveti Horoscopul anual 2012 pentru zodia Scorpion. Spor la citit!


Horoscop Scorpion 2012 Dragoste:

La capitolul dragoste, scorpionii sunt mari campioni. Cu toate ca au o fire mai dificila si foarte complexa, o personalitate de care nu te poti plictisi prea usor, in dragoste lucrurile sunt mai diferite. Horoscopul zodiei scorpion in 2012 spune ca, pentru a va merge bine in dragoste, trebuie sa mai lasati si de la voi. Acordati macar putina atentie partenerului, si totul va fi pe placul vostru!

Daca inca nu ati reusit sa va gasiti jumatatea, nu disperati! Sunt sanse foarte mari ca in primele luni ale anului sa gasiti marea dragoste. Este foarte important sa analizati bine persoana, in special calitatile acesteia, restul va veni de la sine.

In cazul in care nu cautati o relatie de durata, ci doar mici aventuri, veti avea parte si de acestea. Va fi un an bogat pentru zodia scorpion in dragoste, trebuie doar sa aveti destula energie pentru a face fata!


Horoscop 2012 Scorpion Bani:

Horoscopul anual 2012 la bani pentru zodia scorpion evidentiaza faptul ca, la inceputul acestui an, in primele luni mai ales, veti avea parte de ceva mai multi bani, proveniti din diferite surse. Va trebui sa fiti precauti, sa ii administrati cu bine, fara sa faceti foarte multa risipa, deoarece in cealalta parte a anului banii vor veni, dar nu in asa cantitati mari.

Vei avea parte de multe provocari in acest an, dar nativii din zodia scorpion sunt destul de norocosi, astfel majoritatea provocarilor vor avea un sfarsit fericit, si un portmoneu relativ plinut.

De asemenea, horoscopul de cariera pentru scorpion mentioneaza faptul ca veti avea ocazia sa fiti promovat in cadrul acestui an daca munciti si dati un randament bun, dar pentru aceasta trebuie sa evitati viitoarele si posibilele conflicte cu seful, superiorul dumneavoastra.

Horoscop Sanatate Scorpion 2012:

Horoscopul pe tot anul 2010 pentru zodia scorpion, in domeniul sanatatii se prezinta destul de bine. Nu veti avea foarte mari probleme de sanatate in acest an, dar totusi, trebuie sa aveti macar putina grija de sanatatea dumneavoastra. Cu toate ca veti fi destul de ocupati cu locul de munca sau studiile, santatea nu trebuie neglijata catusi de putin.

Este bine daca aveti timp sa va faceti si niste analize pentru o siguranta mai mare. Cu toate ca nativii scorpioni nu vor avea probleme grave cu sanatatea, mici raceli va vor mai da batai de cap pe parcursul anului 2012.

In cadrul acestui an se anunta si niste efecte pozitive incantatoare, cel putin in domeniul sanatatii, deoarece veti avea o mai mare putere in a renunta la obiceiurile daunatoare, in urma unei experiente neplacute a dumneavoastra sau a unei persoane apropiate.


Read More


Exercitii fizice pentru barbati - Exercitii pentru acasa

Exercitii fizice pentru barbati - Exercitii pentru acasa ca sa te simti sanatos si sa ai pofta de viata intotdeauna! Ai cam lasat-o balta in ultima vreme cu exercitiile fizice de acasa iar acum vrei sa revii la vechiurile obiceiuri?

Incepe sa faci singur exercitii fizice usoare pentru acasa. Nu este atat de dificil precum pare, ai nevoie de un mic impuls. Daca nu stii cu ce fel de exercitii pentru barbati sa incepi, ti-am dat un mic ajutor putin mai jos!

Cateva exercitii fizice usoare pt barbati de acasa sunt:

  • jogging-ul
Poate ca pare ceva feminin, dar un pic de alergare nu strica nimanui. In special daca ai o munca la birou, este foarte bine sa faci exercitii fizice acasa. Nu este necesar sa dai bani in plus pe sala, te poti descurca singur si acasa, iti trebuie doar initiativa.
  • genoflexiuni
Cateva genoflexiuni in fiecare zi este suficient. Nu trebuie sa exagerezi ca sa nu soliciti prea mult corpul, dar trebuie sa faci unele exercitii fizice de miscare, ca sa fii intr-o forma buna.
  • flotari
Flotarile sunt niste exercitii fizice pentru spate foarte eficiente, indiferent de domeniul in care lucrezi. De asemenea, putin sport in fiecare zi te ajuta sa dormi mai bine noaptea, asa ca faceti-va putin curaj si incercati.
  • exercitii fizice cu greutati
Daca ai totusi niste cunostiinte in domeniul acestor exercitii fizice pentru barbati, vei stii ca un exercitiu fizic pentru acasa il poti pregati usor, fara sa cheltui prea multi bani, trebuie sa ai doar echipamentul necesar si dorinta. In cazul in care deja ai greutatile cu care vei lucra, poti sa renunti la sala si sa te apuci direct de acasa.


Read More


sâmbătă, 9 ianuarie 2010

Nume pentru copii - Prenume de baieti si fete pt copilul tau

Nume pentru copii - Prenume de baieti si fete pt copilul tau, ca sa ai de unde sa alegi daca esti indecis! O multime de nume de copii frumoase, ca sa-l alegi pe cel care iti place mai mult. Nu este foarte usor sa alegi un nume pentru copil, fiindca il va purta toata viata si trebuie sa fie un prenume de copil frumos, sa-i placa atat lui cat si tie.

Am facut o lista putin mai joc, cu cele mai frumoase nume pentru copii, defapt prenume de baieti si fete. Sper sa gasiti un nume pentru nou nascut superb care sa va reprezinte! Veti gasi nume de copii romanesti cat si straine, unele din biblie, dar in final toate numele pt copii sunt la moda, asa ca nu va faceti griji!

Daca doriti sa vedeti si ce semnifica numele ales, puteti sa aruncati o privire aici.

Lista cu nume si prenume pentru fete si fetite, in ordine alfabetica.

Adela, Adelina, Adriana, , Alexandra, Alina, Alma, Amalia, Amelia, Ana, Anca, Andra, Andrada, Andreea, Angela, Angelica, Angelina, Antonia, Aurelia, Aurora
Bella, Beatrice, Bea, Bianca, Brigitte, Bernadette
Camelia, Carla, Carmen, Carmina, Carolina, Catalina, Clara, Claudia, Clementina, Cleopatra, Corina, Cornelia, Crina ,Cristina, Cosmina,
Dana, Daniela, Dariana, Deea, Denisa, Diana, Dina, Doina,
Estera, Elena, Eleonora, Elisabeta, Elvira, Emanuela, Emilia, Eugenia
Fabiana, Felicia, Flavia, Florina, Florentina
Gabriela, Geanina, Georgia, Georgiana, Geo, Gina, Gloria, Gratiana
Ioana, Irina, Irma, Iulia, Iuliana, Iustinia
Julia
Larisa, Laura, Letitia, Liana, Liliana, Luana, Lucia, Luciana, Lucretia
Madalina, Malina, Magda, Magdalena, Maria, Martina, Margareta, Marina, Marta, Melisa, Mihaela, Mirabela, Miranda, Mirela, Monica
Nadia, Nadina, Narcisa, Norina, Nelia, Nicoleta, Natalia
Oana, Ofelia, Olimpia, Olga, Olivia
Paloma, Patricia, Paula
Raluca, Rafaela, Ramona, Reghina, Rodica, Roxana, Rosandra, Roberta
Sara, Saveta, Sabina, Stela, Simona, Silvia, Sorina, Stefana, Suzana
Teodora, Tiara, Timeea
Valentina, Valeria, Viorica, Victoria, Virginia
Zoe, Zamfira, Zmaranda

Nume si prenume pt baieti ordonate alfabetic:

Adam, Adelin, Adrian, Alexandru, Alin, Andrei, Antoniu, Aurel
Bogdan
Carol, Catalin, Claudiu, Corneliu, Crin ,Cristian, Cosmin, Cecil, Ciprian, Cezar
Dan, Daniel, Darian, Denis, David, Dorin, Dragomir, Dragos, Dumitru
Emanuel, Emiliu, Eugen
Fabian, Felix, Flavius, Florin, Florentin, Filip, Felician
Gabriel, George, Georgian, Geo, Gratian
Ionut, Ion, Irma, Iuliu, Iulian, Iustinian, Iacob
Laur, Lucian, Liviu, Leonard, Leo, Luca, Laurentiu, Laurean
Madalin, Malin, Marin, Martin, Mihael, Mirela, Marc, Marian, Maxim, Maximilian, Mihai, Mircea
Nelu, Nicolae
Oliviu, Oliver
Patrick, Patriciu, Paul
Raul, Rafael, Ramon, Robert, Remus, Radu, Romeo
Sabin, Stelian, Simon, Silviu, Sorin, Stefan
Teodor, Traian, Tudor
Valentin, Valeriu, Viorel, Virgil
Zamfir, Zoltan


Read More


marți, 5 ianuarie 2010

Filme romantice bune - Filme pentru indragostiti

Filme romantice bune sau filme pentru indragostiti, asta este ceea ce cauta majoritatea lumii acum. Iar din cauza ca imi plac acest genuri de filme am decis sa fac un top al filmelor romantice bune dar si a filmelor pentru indragostiti.



Sper sa va placa si voua si sa fiti de acord cu el, iar daca aveti si alte sugestii, sa stiti ca toate sunt binevenite, atat timp cat sunt facute intr-o maniera draguta.
Printre filmele care le-am vazut si care mi-au placut destul de mult, se numara urmatoarele filme cu indragostiti:
...

  • The notebook
  • A walk to remember
  • Pe aripile vantului
  • Casablanca
  • Titanic
  • Jerry Maguire
  • Love actually
  • If only
  • Sweet november
  • Ghost
  • An affair to remember
Din pacate nu am pus trailer la fiecare film de dragoste recomandat, fiindca stiu ca 99% dintre voi ati auzit deja de youtube si il veti cauta singuri. De asemenea, nu prea imi place sa descriu despre ce anume este vorba intr-un film, fiindca dispare farmecul.
Totusi, sper sa ramaneti la fel de placut impresionati cum am ramas si eu cand am terminat de vizionat aceste filme romantice extrem de bune!

La cat mai multe filme romantice bune pentru indragostiti !


Read More


duminică, 3 ianuarie 2010

Citate celebre despre carte si carti

Citate celebre despre carte si carti, pentru cei ce iubesc cartea si cititul! Daca ai nevoie de un citat despre carti frumos, ca sa realizezi un eseu, sau pur si simplu iti place sa le citesti, putin mai jos vei gasi ceea ce doresti!

Mie personal mi-au placut foarte mult, iar inainte de a le posta, am citit o gramada de citate despre carti celebre dar nu le-am trecut in lista de mai jos decat pe cele mai frumoase citate . Sper sa le apreciati cum trebuie si sa va placa aceste 10 citate despre carti si carte!

* Nu există cărţi morale sau cărţi imorale. Cărţile sunt bine scrise sau prost scrise. Asta e totul.
* Cartile sunt prieteni reci, dar siguri.
* O biblioteca este o usa spre numeroase vieti.
* Poti invata multe dintr-o carte, trebuie doar sa ai vointa!
* Cartea e un univers secret creat de un om înzestrat cu geniu.
* Omul care nu citeste nicio carte buna, nu are nici cel mai mic avantaj fata de unul care nu stiu sa citeasca.
* Nu-ti pierde timpul cu orice lucru care are o coperta si un autor, alege mai intai!
* Cartile mele sunt ca apa, cartile marilor genii sunt ca vinul, din fericire toata lumea bea apa. - Mark Twain
* Ai grija cand citesti carti despre sanatate, s-ar putea sa mori din cauza unei greseli de tipar.
* Un roman bun ne spune adevarul despre eroul sau, iar unul de proasta calitate, ne spune adevarul despre autorul sau.


Read More


Idei de cadouri Valentine's Day - Ziua indragostitilor pentru el si pentru ea

Idei de cadouri Valentine's Day - Ziua indragostitilor pentru el si pentru ea!
Vrei sa ii faci un cadou de ziua indragostitilor care sa il/o impresioneze? In cazul in care nu stii ce anume sa cumperi, decat sa dai banii pe ceea ce iti sare prima data in fata ochilor, mai bine uita-te peste ideile de cadouri pentru Valentine's Day pe care le gasesti mai jos scrise de mine.

In cazul in care mai aveti idei de cadouri si stiti si alte exemple de cadouri de valentine's day care nu au fost mentionate in lista de mai jos, le puteti adauga printr-un comentariu.



Idei de Cadouri pentru ea de Ziua Indragostitilor - Exemple de cadouri pentru femei/fete si barbati/baieti:



  • Bijuterii confectionate manual, deoarece sunt foarte la moda!

  • Bijuterii de argint/aur

  • Ceasuri de mana pentru femei sau barbati, depinde cui vrei sa ii faci cadoul.

  • Chestii de ornament cu semnificatie simbolica referitoare la ziua indragostitilor: Cani cu inimioare, Vaza in forma de inimioara, Ursuleti de plus, Lampi ornamentale, Suport de lumanare, etc.

  • Un buchet de flori

  • Ceva simbolic, care sa-i reaminteasca de tine, ca de exemplu: Un breloc cu numele tau inscriptionat pe el, o bricheta gravata cu numele ei, orice lucru pe care se poate lasa o mica amprenta!

  • Un cadou de ziua indragostitilor legat de hobby-urile lui/ei: De exemplu daca este pasionat/a de sport, poti sa ii cumperi o piesa din echipament de care stii ca are nevoie.

  • Ciocolata - Fiind ziua indragostitilor ciocolata nu trebuie sa lipseasca!

  • Un cadou de ziua indragostitilor pentru fete ar fi ursuletii de plus. Sunt foarte comerciali mai nou, dar sunt fete carora le plac si astfel de cadouri. Daca stii ca prietena ta se conformeaza, poti incerca sa-i cumperi un ursulet de plus.

  • O poseta - geanta foarte "in fashion" este un cadou pt ziua indragostitilor de femei absolut perfect. Tuturor femeilor le plac posetele, mai mult sau mai putin, dar le plac!

  • Obiecte ce tin de imbracaminte - Ai vazut prin magazin ceva hainuta draguta care crezi ca este marimea prietenului/prietenei tale? :) Poti sa o cumperi daca stii ca se potriveste stilului pe care acea persoana il are, cu siguranta ii va placea!

Cadourile de valentine's day sunt foarte variate, iar lista ar putea fi continuata pana la infinit. Eu sunt de parere ca, un cadou de ziua indragostitilor trebuie sa fie special, cu o anume semnificatie. Adica, atunci cand ii dai cadoul respectiv, sa te tina minte toata viata, sa fie ceva legat de voi si de relatia voastra, chiar daca este o relatie de 2 saptamani sau de 2 ani.


Am postat mai multe lucruri, desi eu una nu as cumpara chiar tot ce am scris mai sus. Sper ca totusi sa gasiti cadouri de valentine's day pentru femei sau barbati (depinde ce cautati) care sa va placa atat voua cat si partenerilor !


Read More


sâmbătă, 2 ianuarie 2010

Sfaturi pentru femei si fete indragostite

Sfaturi pentru femei si fete indragostite, de toate varstele. Il vrei pentru tine? Nu stii cum sa faci asta? Decat sa faci de capul tau si sa regreti, mai bine urmeaza cateva din sfaturile pentru fete singure prezentate putin mai jos.

Prima data, trebuie sa vezi in ce categorie te incradrezi, si de ce sfaturi ai nevoie:

  • Sfaturi pentru o relatie reusita sau sfaturi pentru o relatie de lunga durata
Ca sa fii multumita de relatia pe care o ai, atat tu cat si partenerul tau trebuie sa va cunoasteti destul de bine si sa comunicati cat mai mult. Incearca sa nu-l minti si spune-i ceea ce te deranjeaza, dar ai grija la maniera in care o faci. Nu ridica tonul si vorbeste calm, astfel vei avea sansa sa-l faci sa te inteleaga.

Ca o relatie sa fie de lunga durata, nu il presa niciodata si ia-o cat mai incet cu criticile. Barbatilor in general nu le place sa fie criticati, si nici sa li se aduca aminte in exces de lucruri pe care le-au gresit in trecut.
..

Probabil ca va trebui sa lasi mult de la tine pentru ca relatia sa functioneze, iar astfel, daca si tu lasi de la tine, atunci si el va lasa din orgoliu si sunt sanse mult mai mari ca sa va intelegeti.

  • Sfaturi pentru o viata fericita
Ca sa ai o viata fericita, trebuie sa faci cumva sa scapi de stres. Stresul este mai rau decat un microb si ceea ce este si mai daunator este ca odata cu stresul vin si problemele.
Incearca sa fii optimista si in loc sa vezi jumatatea goala a paharului, uita-te intotdeauna dupa cea plina.

Totusi, pentru a avea o viata fericita, ai nevoie atat de frumusetea interioara cat si de cea exterioara. Incearca sa te mentii plina de viata si cu cat mai multa energie si ai intotdeauna grija de sanatatea ta, care este foarte pretioasa.

  • Sfaturi pentru relatii in general
Cateva sfaturi generale pentru relatii:
* Nu critica, fiecare dintre noi suntem oameni si mai gresim.
* Lasa de la tine daca vrei ca si celalalt sa lase de la el. Exemplul personal este cel mai bun.
* Nu dispera! Nimanui nu ii place ca o persoana sa fie posesiva / disperata.
* Rezolva lucrurile cu mult calm si rabdare, altfel este foarte probabil sa pierzi controlul asupra situatiei.
* Recunoaste-ti greseala atunci cand stii ca esti de vina.
* Intotdeauna cand pierzi, imita comportamentul invingatorului.
* Lasa atitudinea de superioritate pentru altadata.
  • Sfaturi pentru femei parasite
Cu toate ca esti o femeie parasita, nu trebuie sa disperi. La urma urmei tot vei gasi un barbat care sa fie perechea ta. Decat sa fii impreuna cu cineva care nu iti este potrivit, mai bine singura. Gandeste pozitiv si incearca sa socializezi cat mai mult. Este singura metoda prin care poti sa cunosti mai multa lume si sa iti faci noi prieteni si de asemenea sa cunosti persoane care sunt compatibile cu tine.

Nu incerca sa intelegi barbatii, fiindca este foarte dificil. Mai bine incearca sa gasesti o modalitate prin care sa te intelegi cu ei, decat sa-i intelegi pe ei.


  • Sfaturi pentru despartire
Daca ai nevoie de sfaturi pentru despartire, ei bine cel mai important sfat pentru astfel de situatii este sa nu iti para rau. Fara regrete. A fost frumos, dar nu mai este, va ramane intotdeauna o fila de poveste si o mica amintire in inimioara ta.

Daca disperi si incepi sa il stresezi, vei face mai rau. Daca te comporti indiferenta, ai sanse sa repari ceea ce s-a stricat, iar daca nu, privirea sus si mergi mai departe. Gandeste-te ca nu esti singura persoana din lumea asta care a avut parte de o despartire. Cu totii trecem prin astfel de momente. Pe unii ne afecteaza mai multe, pe altii mai putin, unii trecem mai repede peste acest lucru, altii mai greu, dar in final totul se rezuma la un happy ending!


Read More


Internet Explorer 8 Download Gratis

Internet Explorer 8 Download Gratis pentru cei ce au nevoie de un browser bun. Te-ai obisnuit cu internet explorer 8 si il vrei inapoi, dar nu stii de unde sa downloadezi gratis IE 8 ?

Sistemele pe care opereaza internet explorer 8 sunt Windows 7 cat si XP, deci teoretic nu ar trebui sa aveti probleme cu el. Descarca gratuit internet explorer pt windows 7 sau xp de aici, si anume site-ul oficial al producatorului Microsoft.

Sper sa fiti multumiti de acest browser, eu una sunt destul de multumita, ceea ce imi convine foarte mult la el fiind faptul ca nu da prea multe errori si se misca destul de repede si binisor, si cu mai multe tab-uri deschise.


Read More


vineri, 1 ianuarie 2010

Comenzi Counter Strike 1.6 Consola AMX Mode


Comenzi Counter Strike 1.6 Consola Amx Mode - absolut toate comenzile valabile pentru amx mode. Ai primit recent admin pe un server si nu stii acele comenzi de consola amx mode pentru cs 1.6 ?
Toate comenzile amx mod pt cstrike 1.6 folositoare sunt explicate putin mai jos, tot ce trebuie sa faci este sa cauti comanda care o doresti!

Poti sa tastezi in consola amx_help si vei gasi toate comenzile explicate. Eu le-am postat doar pe cele esentiale.


Asadar, lista comenzilor consola amxmod cs 1.6 :

  • amx_banip #userid / nume durata
ex. amx_banip #464 1000
amx_banip Alin 00

1000 - durata de 1000 de minute
#464 - userid-ul pe care il afli scrii status in consola sau amx_who
Alin - numele playerului - exemplu oarecare
00 - ban permanent

  • amx_kick #userid / nume
    [Da kick la un jucator] - kick = scoate jucatorul de pe server dar nu il baneaza; acesta poate sa reintre
  • amx_slay #userid / nume
    [Da slay la un jucator] - slay = omoara un jucator pt o runda
  • amx_slap #userid / nume
    [Da slap la un jucator] - slap = da palme unui jucator - lovituri
  • amx_gag #userid / nume
    [Da gag la un jucator] - gag = nu mai lasa jucatorul sa tasteze in mainchat pentru un timp anume
  • amx_map numele mapei [ex. amx_map de_dust2]
    [Schimba mapa]
  • amx_votemap numele mapei/mapelor cu spatiu intre daca sunt mai multe
    [Da' la vot pe server mai multe mape sau una singura]
  • amx_addban ip
    [Adauga un ban la lista de banuri a serverului - banlist]
  • amx_chat mesajul care vrei sa il scrii
    [Trimite mesaj tuturor ADMINILOR de pe server/ playerii nu pot vedea]
  • amx_psay numejucator/#userid mesaj
    [Trimite un mesaj privat oricarui jucator]
  • amx_cancelvote
    [Anuleaza ultimul vot]
  • amx_say mesaj
    [Trimite un mesaj in chat tuturor jucatorilor]
  • amx_tsay culoare mesaj
    [Trimite un mesaj in dreapta ecranului - poate fi color]
  • amx_csay culoare mesaj
    [Trimite mesaj in centrul ecranului - poate fi color]
  • amx_unban ip
    [Scoate un ban din lista de banuri a serverului]
  • amx_who
    [Arata cine este pe server si ce tip de acces are]



Read More


Top femei frumoase din lume - Cea mai frumoasa femeie

Top femei frumoase din lume - Cea mai frumoasa femeie din intreaga lume! Am facut un top cu cateva dintre cele mai frumoase femei de pe pamant, ramane de vazut cine este pe primul loc.

Alaturi de numele lor, am adaugat si o poza, pentru ca probabil nu le cunoasteti pe toate dupa nume. Oricum, va garantez ca in acest top de femei frumoase nu este inclusa cea mai populara femeie din lume si anume Pamela Anderson.

Iar acum, top 5 Cele mai sexi femei de pe planeta:

  • Freida Pinto
    - actrita din Slumdog Millionaire [si multe alte filme]



  • Jessica Alba
    - actrita din Awaken [si multe alte filme]




  • Angelina Jolie
    - actrita din Mr & Mrs Smith [si multe alte filme]




  • Jennifer Love Hewitt
    - actrita din Mesaje de dincolo [si multe alte filme]




  • Aishwarya Rai
    - actrita din Mistress of Spices [si multe alte filme]






Read More


Idei cereri in casatorie - Idei Romantice

Idei cereri in casatorie - Idei Romantice pentru barbatii care sunt dispusi sa faca acest pas important. Vrei ca cererea in casatorie perfecta sa fie facuta de tine persoanei iubite? Avand in vedere ca se presupune ca stii prea bine ceea ce ai langa tine, si ce gusturi are, din lista de idei cu cereri in casatorie, poti alege ceea ce iti place mai mult!


Am postat cateva idei pentru cereri in casatorie, deoarece sunt fata, si stiu ca pentru barbati este putin mai dificil acest lucru. Totodata, ma gandesc ca poate va dau o mana de ajutor in legatura cu ideile de cereri in casatorie fiindca vedeti cam ce gusturi si ce le chestii impresioneaza femeile.
...

Asadar, cateva idei romantice pentru ea:

  • O cina romantica, doar tu cu ea, intr-un local special, iar inelul sa il gaseasca in paharul de sampanie adus de un chelner, care defapt este cel mai bun prieten al tau! :)
  • O poti cere in casatorie chiar de revelion, la ora 12:00 . Cu siguranta nu va uita acest lucru!
  • De asemenea, o poti cere in casatorie intr-un mod mai putin neobisnuit, in plina strada, pe zapada, cu binecunoscuta plecaciune.
  • O alta idee pentru cerere in casatorie ar fi intr-o excursie la mare, la apusul soarelui doar tu si cu ea pe plaja ..
  • De asemenea, ii poti face o propunere pentru casatorie chiar de ziua ei!
Ideile mele pentru o cerere in casatorie reusita au cam ajuns la final, dar bineinteles, daca cumva aveti alte idei mai bune si mai romantice, decat acestea mentionate, sau daca ati cerut deja pe cineva, ne puteti spune si noua ce idei ati avut si pe care ati aplicat-o!


Read More