miercuri, 4 ianuarie 2012

Caciuli la moda iarna 2013




Caciuli de iarna pentru femei

Frigul vine peste noi fara nicio remuscare, asa ca este cazul sa luam niste masuri de protectie. Incepem cu partea de sus, mai exact ma refer la caciuli de iarna pentru femei. Nu putem sa purtam orice fel de caciula pentru ca in primul rand trebuie sa se asorteze cu tinuta, asadar, ce anume sa alegem?
Daca o sa aveti ocazia sa dati o mica tura prin magazine veti vedea ca initial nici nu o sa stiti ce anume ar trebui sa cumparati pentru ca sunt o multime de modele. Astfel, am decis sa va dau o mica mana de ajutor!

Ce modele de caciuli de iarna pentru dame se poarta anul acesta?


Modelele sunt foarte multe, incepand de la caciuli tricotate pana la caciuli imblanite. Personal imi plac foarte mult caciulile tricotate pentru dame deoarece sunt calduroasa si arata foarte bine. Se poarta chiar si caciulile crosetate cu mot, deci daca se intampla sa aveti asa ceva pe acasa, nu le aruncati pentru ca o sa va para rau!

Sa nu uitam de modelele de caciuli aviator, in special de cele imblanite. Sunt foarte bine gandite, in primul rand datorita faptului ca tin de cald si in plus au un aspect placut si se potrivesc aproape la orice tip de fata.

Am pus si cateva poze cu modele de caciuli de iarna pentru fete, sper sa gasiti ceva care sa fie pe placul vostru!








Articole similare:




Un comentariu: