duminică, 4 martie 2012

Rochii de primavara 2013




Rochii de primavara 2013

Indiferent de sezon, rochitele tot raman la fel de indragite. Cu ocazia terminarii frigului, gerului si inghetului si o data cu venirea primaverii va propun cateva modele foarte frumoase de rochii de primavara pentru anul 2013.

Inceperea unei primaveri trebuie facuta ca la carte: daca vrei sa te simti bine, trebuie sa si arati bine.


Ce se poarta in primavara asta ?

Fiind vorba despre rochite, modelele florale nu vor iesi din schema catusi de putin. Orice femeie arata bine intr-o rochita, iar pentru ca este primavara, anotimpul cand natura revine la viata, o rochita cu floricele este cea mai potrivita. Rochiile scurte de primavara vor avea o trecere destul de mare in special la tineret. Totusi, sa nu uitam de rochitele lungi si mulate care intotdeauna vor atrage privirile.

Legat de culori, orice rochita care este intr-o nuanta deschisa va fi bine venita! Primavara se poarta culori precum: roz, crem, bej, alb, gri, albastru deschis, etc. Mai pe scurt, ca sa aveti o idee cam ce anume se poarta in primavara 2013 si care sunt tendintele in moda in acest an, am pus si cateva poze. Sper sa va placa imaginile cu rochite si rochii pentru primavara!








Articole similare:




0 comments:

Trimiteți un comentariu