vineri, 9 martie 2012

Sacouri elegante pentru femei

Postat in: , ,



Sacouri elegante pentru femei

In pare mare s-a cam dus iarna, deci ne putem orienta si spre alte tipuri de imbracaminte. In loc de paltoane, vom putea purta un sacou chic cu conditia ca vremea sa se mai incalzeasca putin. Totusi, achizitionarea unui sacou elegant pentru dame nu trebuie lasata pe ultimul moment. Daca vrei ceva facut bine, fa-l din timp!

Ce se poarta primavara 2012 ?

Daca iti faci probleme cum ca nu vei avea unde sa porti sacoul, poti sa stai linistita pentru ca oportunitati sunt destule. Cu putina imaginatie poti sa combini sacoul cu aproape orice. Poti sa porti sacoul chiar pana si la birou formand o tinuta office. Poti sa-l porti cand mergi la un suc cu prietenii in oras, impreuna cu o camasa se va asorta de minune! Ai nevoie doar de putina incredere si vei reusi sa atragi privirile cu noul tau look!

Daca vrei sa-ti achizitionezi mai multe sacouri, poti alege ca unele dintre ele sa le porti la anumite ocazii speciale. Toata lumea are nevoie si de cateva sacouri de ocazie. In plus, seara merge foarte bine peste o rochita si iti tine si de cald.

Cu toate ca nu prea vezi sacouri la adolescenti, eu una spun ca lumea din ziua de astazi nu prea mai are gust in imbracaminte. Daca mergi pe strada, din 10 fete 9 sunt niste pitipoance imbracate in roz care nu stiu cum sa-si asorteze hainele si cum sa le combine ca sa arate decent si de bun gust. Un sacou nu are varsta, arata la fel de bine pe o adolescenta si la fel de bine pe o persoana mai invarsta.

Am pus si cateva imagini cu sacouri, in cazul in care mergeti prin magazine si nu va puteti hotari care model sa-l cumparati.








Articole similare:




0 comments:

Trimiteți un comentariu