luni, 5 martie 2012

Rochii rosii lungi 2013

Postat in: , , , ,



Rochii rosii lungi 2013

Rochiile rosii lungi intotdeauna au dat un aer de misteriozitate persoanei care le poarta, asadar daca ai planuri pentru o seara romantica sau poate ceva mult mai serios, o rochie rosie lunga este alegerea cea mai potrivita. Motivele sunt multe, incepand de la cunoscuta semnificatie a culorii pana la aspect si asa mai departe.

O rochie de seara lunga se va gasi intotdeauna, ideea e sa te simti tu bine in ea, sa fii sigura pe tine, mai pe scurt: sa te simti speciala. Ca orice alt lucru care vrei sa fie facut cum trebuie, ai nevoie sa-l faci din timp si cu rabdare. Daca ai de mers la un majorat, la o nunta, oriunde ai merge si este o ocazie mai speciala ai nevoie de o rochita frumoasa.


Rosul este culoarea care se asorteaza cu absolut orice, in special cu negru, iar in plus vei iesi in evidenta intr-un mod placut. Se va spune despre tine ca ai ales sa fii indrazneata, dar in acelasi timp si ca ai facut-o cu stil, iar acest lucru este cel mai important.

Am observat ca in ultima vreme foarte multa lume isi cumpara absolut totul din malluri. Intrebarea mea este ce s-a intamplat cu "oldfashionul" ? Eu personal consider ca decat sa-ti iei o rochie dintr-un magazin, o rochie pe care o mai au inca 2000 de persoane si avand in vedere ca magazinul respectiv nu a luat doar o singura bucata vei avea sanse mari sa intalnesti pe cineva cunoscut avand acelasi model ca si tine sau cel putin asemanator, mai bine mergi la o croitoreasa si iti faci singura rochia.

Daca e sa faci calculul cam tot acolo ajungi (ma refer la bani).. pentru ca rochia care o cumperi din magazin de foarte multe ori trebuie ajustata, sa fie dupa gusturile tale si dupa masura ta, se mai si rupe (nu prea se mai fac lucruri de calitate in ziua de astazi) si in final tot acolo ajungi, doar cu mult mai putine drumuri, mai putine batai de cap si cu un model original.

Mai pe scurt, am cautat niste modele de rochii rosii lungi de ocazie ca sa aveti putina inspiratie in cazul in care nu stiti cam ce model vi se potriveste. Aveti incredere in mine si alegeti o rochita rosie, e cea mai potrivita! O rochie rosie de seara niciodata nu te lasa dezamagita!







Articole similare:




0 comments:

Trimiteți un comentariu