miercuri, 4 ianuarie 2012

Paltoane la moda 2013




Paltoane la moda 2013

A cam venit iarna asa ca este cazul sa trecem la imbracamintea mai groasa, printre care si paltoanele de iarna. Am cautat si am gasit cateva modele foarte frumoase de paltoane de iarna pentru femei, iar culorile sunt absolut uimitoare. Imi plac enorm de mult paltoanele de culoare alba pentru ca reprezinta puritatea si se asorteaza cu absolut orice tinuta.

Am observat ca sunt la moda paltoanele cu cordon lat, care iti scot talia in evidenta. Arata si foarte bine deci nu este de mirare de ce sunt asa populare aceste paltoane de iarna groase. Nu stiu daca ati apucat sa mergeti prin magazine, eu am dat o "mica tura" si am gasit variate modele, bineinteles preturile fiind variate in functie de complexitatea modelului.

Legat de modele, acestea difera foarte mult, pornind de la modele foarte simple pana la modele destul de complexe. Am vazut multe paltoane in carouri, majoritatea pe culoarea albastra dar si modele mai simple intr-o singura culoare. Am avut ocazia sa vad si un palton roz, dar din pacate nu m-a impresionat prea mult. Sunt curioasa ce parere aveti fetelor de paltoanele pentru dame prezentate in poze. Astept parerile voastre!









Articole similare:




0 comments:

Trimiteți un comentariu