miercuri, 28 decembrie 2011

Rochii de seara pentru femei plinute

Postat in: , , ,



Rochii de seara pentru femei plinute

O femeie trebuie sa se simta frumoasa indiferent daca este mai plinuta sau nu. In plus, sa fii mai plinuta nu este o rusine. Moda se dezvolta incontinuu asadar exista modele care sa te avantajeze, trebuie doar sa stii ce sa alegi, iar daca nu te pricepi, te voi ajuta eu!

Decat sa stai sa-ti plangi de mila inchisa in casa, mai bine iti achizitionezi o rochita de seara frumoasa pentru femei plinute si niste papucei draguti si iesi in oras cu iubitul sau cu prietenii. Viata noastra sociala si asa este putin cam ruinata de toata tehnologia din jurul nostru, iar daca cedam la orice chestie cat de mica, nu vom ajunge niciunde.

Pentru mine moda inseamna foarte mult, iar daca pot sa ajut pe cineva facand ceea ce imi place, sunt mai mult decat multumita.

Rochiile de ocazie pentru femei se gasesc oriunde, ideea e sa iti gasesti un model de rochita pentru dame care sa iti placa si care sa te faca sa te simti bine, sa stii ca esti tu in rochita aceea si nu este altcineva. Si pretul este important, pentru ca mai nou toate lucurile sunt foarte scumpe si multe dintre ele nu isi merita banutii deoarece se strica foarte repede. Totusi, ai sansa sa gasesti si niste rochii de ocazie frumoase pentru fete la pret acceptabil, poate chiar ieftin.

Ce modele de rochii de seara sa port daca sunt mai grasuta ?



Te vor prinde foarte bine rochiile mai inchise la culoare, care sa te faca mai supla. De asemenea, ai putea sa incerci o rochita mai larga, care sa fluture putin. Rochitele stramte nu te avantajeaza, dar daca stii ceea ce sa alegi si cum sa te imbraci, poti atrage toate privirile! Ai nevoie doar de putin curaj, o rochita draguta si un machiaj acceptabil! Nu e prea greu, nu?









Articole similare:




0 comments:

Trimiteți un comentariu