joi, 8 decembrie 2011

Cizme imblanite - Modele dame femei cu blana




cizme imblanite dame femeiCizme imblanite - Modele dame femei cu blana

Cizmele sunt foarte populare in special iarna, datorita faptului ca sunt foarte comode. Indiferent de model, cu toc sau fara, cizmulitele imblanite intotdeauna vor fi indragite atat de femei cat si de barbati pentru ca ne tin de cald. Ca si in iernile trecute, cizmele imblanite se mentin pe pozitie si nu renunta la popularitate chiar atat de usor. Daca ai deja cumparate niste cizme imblanite, pot sa spun ca ai anticipat chiar bine moda anului 2012 in sezonul de iarna!


modele de cizme cu blanaCe modele de cizme imblanite pentru femei se poarta in 2012 ?

Toata lumea iubeste cizmele de iarna si nu doar datorita faptului ca arata bine si au un aspect placut. In primul rand isi fac foarte bine treaba pentru care au fost concepute: sa fie o pereche de incaltaminte comoda si calduroasa.

Modele de cizme din blana cu toc am vazut ca se poarta foarte mult in sezonul rece. Intr-adevar sunt mult mai comode modelele fara toc dar la capitolul eleganta, cele cu toc le intrec cu mult pe cele fara toc. Fiecare alege in functie de criteriile personale, dar eu raman la parerea mea cum ca fiecare femeie trebuie sa aiba in dulap minim 2 perechi de cizme: cizme de blana pentru dame si cizme din piele.

La pret variaza in functie de complexitatea modelului, dar sunt atat de multe oferte incat cu siguranta daca aveti nervi sa cautati veti gasi cizme din blana ieftine.









Articole similare:




0 comments:

Trimiteți un comentariu