joi, 8 decembrie 2011

Machiaj de revelion - Idei 2013
Machiaj de revelion - Idei 2013

Revelionul are o importanta aparte pentru fiecare dintre noi. Ca si femeie, intotdeuna iti doresti sa te simti iubita si sa fii considerata atractiva. Ca sa arati bine si de revelion, ai nevoie pe langa o tinuta deosebita si de un machiaj de revelion 2013 aparte.

In cazul in care nu te pricepi la machiaj foarte bine, nu trebuie sa-ti faci griji. Daca esti atenta si nu te grabesti vei reusi sa te machiezi foarte frumos, chiar daca nu te pricepi extrem de bine. In postul cu idei de machiaj pentru revelionul 2013, am pus si poze ca sa se observe clar machiajul. Partea buna este ca te poti ghida foarte usor dupa imaginile cu machiaje pentru revelion puse de mine si in final vei avea un model de comparatie intre machiajul tau si cel din poza ca sa vezi cat de bine ti-a iesit.

Totusi, daca nu esti foarte sigura pe tine poti sa iti printezi machiajul dorit pe o coala si sa rogi pe cineva care are mai multa indemanare sa te machieze.

Mici sfaturi pentru un machiaj reusit de revelion:

* Nu exagerati cu fondul de ten si aveti grija la constraste.
* Ai grija ce culori alegi si incearca sa fie relativ aceasi nuanta cu tinuta pe care o vei purta de revelion.
* Nu uita de urmatoarele: RIMEL, FOND DE TEN si PUDRA, CREION DERMATOGRAF sau TUS - pentru mine acestea reprezinta baza unui machiaj.
* Poti incerca si niste gene false.
* In final ai grija ca look-ul tau sa para cat de cat natural, sa nu arati ca o papusa (ma refer intr-un sens negativ de data aceasta).

Articole similare:
0 comments:

Trimiteți un comentariu